dilluns, 9 de juliol del 2007

NOTICIES BREUS DEL CAP DE SETMANA.

Actes socials
Per tercer any consecutiu, la GPE Manigua tindrà un estand a la Plaça Catalunya amb motiu de les festes de la Mercè, a la XII Mostra d’Associacions.
Enguany l’estand adjudicat serà el número 91 situat on es situen les associacions esportives.

Mongetada d'ArgentonaAhir un cop més va tenir lloc en aquestes dates una nova edició de la Mongetada d’Argentona que organitza aquesta penya blanc i blava del Maresme (l’onzena edició). Amb la presència del president del RCD Espanyol, Dani Sánchez Llibre qui davant una gran i fidel afluència de públic, va passar revista als temes d’actualitat del conjunt perico. John Lauridsen va ser premiat amb el lliurament del V Memorial Domingo Lladó. Marc Torrejón va assistir a l’acte, i cal destacar com a premiats a Eudald Serra de Catalunya Radio, així com destacar la presència dels humoristes pericos Manel Lucas i Sergi Mas, a part de membres del Consell, i demés personatges del RCD Espanyol.
VeteransL’Agrupació de Veterans del RCD Espanyol va disputar un encontre amb els veterans del Badalona CF en el marc del XI Torneig Memorial Mingo Serra. El resultat final va ser de 3-5 marcant per part espanyolista, John Lauridsen que va aconseguir un gran gol i molt aplaudit per l’escàs públic assistent, Uceda, Jordi Lardín en dues ocasions i Serrano el darrer.


Esperant novetats
Estem a l’espera de dos fets importants en les properes hores; per una banda el tancament del tercer fitxatge, que tal com ha vingut indicant el Director Esportiu del RCD Espanyol, senyor Paco Herrera, es tractaria d’un migcampista i el serbi Milan Smiljanic sembla ser el que té més números en aquests moments.


I en segon lloc conèixer definitivament qui portarà a terme el nou projecte del Espanyol Femení per la propera temporada. De moment tot és una incògnita però per diverses fonts consultades sembla ser cada cop més difícil que Santi Fernández continuï com a entrenador la propera temporada. Es barallen diferents alternatives, cas que es decideixi la no continuïtat de l’encara tècnic, però sembla ser que el seu substitut podria trobar-se dins el propi Club. Veurem quines son les passes que es donen, i esperem que siguin les més encertades, no oblidant que amb Santi (i amb un gran equip, també cal dir-ho) s’han assolit una Superlliga, una Copa de la Reina, dues copes de Catalunya, un subcampionat de Superlliga, un subcampionat de Copa, i un tercer lloc al campionat de la regularitat, a part de quedar entre les deu millors d’Europa. Però tots sabem que el futbol es mou per cicles, i l’etapa Santi Fernández al RCD Espanyol pot ser ja història en qüestió de dies.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M