dimecres, 11 de juliol del 2007

TANCAT PER VACANCES.

foto: infoacció.Butlletí d'informació a l'accionista del RCD Espanyol.

Tancat per vacances.

Abans de tancar es pot anunciar ja confirmat per el Club que Emili Montiagut serà el nou entrenador del RCD Espanyol femení, amb la col·laboració de Ramón Català.
De moment donar-li la benvinguda, desitjar-li la millor de les sorts, malgrat un tàndem sorgit de l’esperit i ànima de l’ex entrenador Paco Flores no és a priori la millor de les garanties d’èxit per encapçalar el nou projecte. Esperem que sense la direcció ni la tutela d’aquell senyor, siguin capaços de donar el millor com a professionals i des d’aquesta pàgina gaudiran des d’aquest moment del màxim de recolzament, comprensió i la millor de les relacions possibles, sense excloure naturalment la crítica constructiva que com a soci i seguidor del femení pugui observar en cada moment d’acord als paràmetres en que es mogui la tasca del quadre tècnic.


I dit això i després d’estar uns dies esperant aquesta notícia us dic adéu a tots, o millor dit fins ben aviat.

Ha estat una temporada apassionant, tot i que ens ha faltat la sort definitiva en moments culminants. Ha estat una temporada en la que el RCD Espanyol ha crescut com a entitat, i la seva imatge tant dins com fora de les nostres fronteres ha adquirit proporcions com feia temps no podíem ni tan sols imaginar.

Queda molta feina per fer, queden molts murs per enderrocar i molts obstacles per superar. Però mentre hi hagi un ambient encara hostil en vers el RCD Espanyol, i segueixin tenint lloc les injustícies que tots sabeu, farà falta el concurs de tots aquells que a la xarxa de xarxes posin el seu gra de sorra per enterrar definitivament de Catalunya aquesta nefasta política de “Club Únic” que tan horribles conseqüències porta per l’esport, els clubs catalans i la societat catalana.

Ara ho deixem uns quants dies, setmanes... Ara és temps de remors, d’ofertes per jugadors, d’engrandir les comptes corrents dels representants, i per extensió dels jugadors. Ara es temps de traspassos, fitxatges, cessions... Aquí, poc puc aportar. Això a ben segur, altres mitjans podran omplir fulles abundants amb remors, que amb èxits els ha dolgut omplir. És època de vacances i amb la satisfacció d’haver contribuït dins les escasses possibilitats d’un, a fer quelcom desinteressadament per aquesta entitat. Amb millor o pitjor resultat, (això sou vosaltres els qui ho teniu que jutjar), però amb la dedicació i el sentiment que ningú pot rebatre, us desitjo a tots i totes unes bones vacances i que a la tornada tinguem un equip que pugui ser objecte d’admiració per tot aquell que gaudeix veient un partit de futbol, amb una ciutat esportiva ja reformada, i amb un nou estadi que ben aviat serà ja una autèntica realitat per satisfacció de tots els pericos.

¡Visca l’Espanyol!.
Josep Maria.

14 comentaris:

Ubaldo ha dit...

Bones vacances!!!
El proper any es presenta apassionant, així que agafa forçes per començar la nova temporada mantenint aquest blog tan actiu que tens.

Anònim ha dit...

1 DE TOT DESITJAR-TE QUE TINGUIS BONES VACANCES A TU I A TOTS ELS AMICS QUE ENTREN A SENTIMENT PERICO, AGAFA ENERGIES PERQUÈ LA PROPERA TEMPORADA ENS ARRIBARA AMB MOLTS TÍTOLS, ÉS UNA LLÀSTIMA L'ACOMIADAMENT DE L'ENTRENADOR DEL FEMENI A , PERQUÈ AQUEST ANY EL FEMENÍ A HA ESTAT A LES PORTES DE GUANYAR TOT, BENVINGUT A EMILI MONTIAGUT QUE ÉS UN HOME DE LA CASA I QUE ENS PORTI MOLTS TÍTOLS.

Anònim ha dit...

Descansa y pasalo bien estas vacances!!

Un saludo!

Josep Maria ha dit...

Gracias Ubaldo, Josep, i Ferruti.

Mientras a ver si queda bien configurada la plantilla, dan salida a los que no cuenta Valverde y que no se nos vayan las figuras.

Saludos a todos. Nos seguiremos leyendo. Y buenas vacaciones a todos.

Anònim ha dit...

Josp Maria et desitjo unes molt bones vacances. Realitzes un curro impressionant per oferir la información del nostre club. El femení, les categories inferiors, poses fotes pròpies. DE veritat que moltes felicitats pel treball que fas, y cuida't a les vacances que l'any que bé continuem amic. Bones vacances amic!!!!

Spitfire ha dit...

Molt bones vacances company! No fa res que va acabar la temporada i ja estic desitjant que comenci la nova... Que gaudeixis de les holidays, que per part teva son ben merescudes!

Anònim ha dit...

Que disfrutis de les vacances que t'ho mereixes, els que encara no ens anem trobarem a faltar els superreportatges i l'actualitzacio constant del teu blog, pero bueno el mes important es que carreguis piles i que la temporada que be llegim aqui grans exits a tots els nivells. A disfrutar!!!kicoco

Josep Maria ha dit...

Que us vagi bé a tots, amics pericos. Si una mica desconectar amb el tema del blog bé sempre bé, encara que no desconectis amb l'actualitat del RCD Espanyol, per que cada dia hi ha noticies noves, amb referencia als nostres jugadors, i demà presenten el nou entrenador del femení... Però bé, ja aviat començarà la pretemporada i en un trés i no rés tornarem a tenir una altre temporada per davant.
Salutacions amics i bones vacances per tots.

Anònim ha dit...

Be, no vui esser menys que la resta de Penya i desitjaros a Tots/tes unes Bones Vacances,especialment al nostre estimat Josep Ma. el noi de Montcada.
Salut i força per començar la temporada, que hi ha està a la cantonada.
Figot47

Anònim ha dit...

Jose Maria, que tengas unas muy merecidas y buenas vacaciones, que te hagan fortalecerte de cara a la próxima temporada y que nos tengas tan bien y tan puntualmente informado de todo lo que rodea al club, en todo su ambito y a ver si de una vez tiramos todos del carro y empezamos a darle la vuelta a la tortilla ante tantas injusticias.

Emilio ha dit...

Descansa Josep, que te lo mereces por "currarte" a diario un pedazo de blog como este "Sentiment Perico".

Hasta la vuelta ^_^

-23-oca_008 ha dit...

Bones vacances i a passar-ho bé!! Renova les piles que hem d'estar a la guaït del que passa a les categories inferiors.

Salutacions!

Fernando J. Cansado ha dit...

Bones vacances. La veritat és que aquest moment és el millor per anar-se i oblidar una miqueta això...perque el teu treball és un gran referent...i que em perdonin els meus companys però tota informació des de Sant Adrià és un tresor.

Anònim ha dit...

Ojo amb Clemente Rodríguez serà una de les estrelles de la temporada.

www.thepremier.blogspot.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M