dimarts, 7 d’agost del 2007

RESUM CALENDARIS FUTBOL BASE (2ona. Part).

Espanyol i Athletic podrien haver arribat ja a un acord definitiu sobre Gorka. En les properes hores, deixarà de ser jugador blanc i blau.

Aleví A
El conjunt de Villarroya començarà la lliga el dissabte 29 de setembre davant el Girona a domicili, seguidament rebrà a la Ciutat Esportiva al Manresa.

Els partits més importants seran com és habitual els dos derbis que poden marcar gran part de la sort del campionat, i seran els dies 4 de novembre i 3 de març corresponent a les jornades 6ena i 21ena.; primer a Sadrià i a la segona volta a Sant Joan Despí.
Altres encontres importants per els nens espanyolistes seran els enfrontaments davant el Cornellà (jornada 14ena i 29ena, primer a la Via Ferrea), davant la Damm (5ena i 20ena jornada, primer a Nous Barris i a la segona volta a Sadrià) i davant la Gramanet (8ena i 23ena jornada, a Sadrià en la primera volta).

Per primera vegada es veurà un Espanyol – Sánchez Llibre en la màxima categoria d’alevins, després de l’ascens de la Fundació; jornada 3era., i 18ena., jugant a la segona volta a Sadrià.

Les dues darreres jornades els dos màxims candidats al títol de lliga s’ho jugaran tot davant Cornellà (tal com hem esmentat) a Sadrià i davant el Nàstic a Tarragona, mentre que l’etern rival, se les veurà amb el Girona i la darrera jornada viatjarà al Bages, per enfrontar-se al CE Manresa.

Aleví B
El Espanyol aleví de primer any, començarà el campionat en la mateixa data que el resta de categories del futbol base i ho farà davant el primer conjunt aleví de l’Olot. A la segona jornada viatjarà fins a terres gironines per enfrontar-se a l’Escola de Futbol la Garrrotxa.

Equips com el Riuprimer, el Badalona, Mataró, el fusionat Jàbac Can Jofressa – Terrassa o la F.E. Figueres son els favorits per la seva condició d’equips de segon any, i per tant parteixen amb certa avantatge sobre la resta d’equips. En tot, un renovat Espanyol amb nens del Benjamí en període d’adaptació al futbol onze, més les noves incorporacions intentaran superar la sisena posició assolida la passada temporada.

A les jornades 11 i 26 els pericos es veuran les cares amb la F.P. Sánchez Llibre, uns partits amb connotacions “especials”, primer a domicili i a la segona volta a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

En les darreres jornades el conjunt de Jacint Magrinyà s’enfrontarà al Badalona a domicili i el darrer matx a Sadrià davant el Mercantil de Sabadell.

Benjamí A
Enquadrat al grup segon de Preferent, el màxim equip benjamí del RCD Espanyol debutarà al present campionat enfrontant-se al Blanes a domicili, mentre que a la segona jornada el primer rival en visitar la Ciutat Esportiva serà el Cirera.

Entre els partits més destacats cal citar els derbis de la màxima en benjamins, que seran les jornades 11ena i 26ena (9/12 i 13/4) primer a Sadrià i a la segona volta a Sant Joan Despí.

A la jornada 9ena. i 24ena., l’Espanyol se les veurà amb el Gramanet, tercer en discòrdia els darrers anys, primer a Sadrià i a la segona volta a Santa Coloma.

Un Espanyol – Sabadell i un FP Sánchez Llibre – Espanyol, seran els darrers encontres del campionat, mentre que els blaugrana jugaran davant el Sant Gabriel a domicili i rebran a Sant Joan Despí al Granollers en el darrer matx.

Benjamí B
El Benjamí B, enquadrat al grup primer de Preferent, començarà la lliga davant el Mirasol-Bacó Unió a domicili, mentre que a la segona jornada rebran a la Ciutat Esportiva al Vilanova i la Geltrú.

Serà una categoria difícil per els nens, ja que la major part dels equips son de segon any, i és un del dos grups de la màxima categoria benjamí. Els partits amb més interès com es lògic davant el Barça tindrà lloc en la jornada tercera (14/10) a Sadrià, mentre que el 18 de febrer tindrà lloc el de tornada a la Hans Gamper.

Les dues darreres jornades, els pericos rebran al Granollers i viatjaran (¡cosa estranya!) a Terrassa per jugar contra el fusionat Jàbac Ca’n Jofressa – Terrassa que en tantes categories del futbol base perico el sorteig ha volgut en la darrera jornada.

Veure calendaris complerts. Calendaris fútbol base

Cadet A

Cadet B
Infantil A


Benjamí A

Benjamí B

Els calendaris de les categories on militen els principals equips del RCD Espanyol ja fa dies que els podeu veure a la part esquerra de la pantalla, a sota del perfil i a sobre de la fotografia del nostre crack Raul Tamudo.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M