dilluns, 25 de febrer del 2008

EL JUVENIL COMPLEIX (1-2)
EL FILIAL... COM SEMPRE (1-1)

De nou cara i creu en els dos principals equips del futbol base espanyolista: Mentre el Juvenil A, guanyava a Mallorca davant la Salle per 1-2 amb gols de Lucas Porcar de penal i de Oriol Ricarte.

D'aquesta manera ampliava la seva avantatge davant el segon classificat el Real Zaragoza a nou punts més el gol-average, ja que dissabte perdia al seu propi camp amb un feble Lleida que va donar la campanada.

Per la seva part l'Espanyol B, tornava a deixar escapar per enèsima vegada el triomf en els darrers minuts. Aquests gols en els darrers minuts poden costar molt car, a l’hora de mantenir la permanència.

Davant el cuer Llevant té que obtenir el triomf d’una vegada per totes per fer oblidar aquestes ensopegades. De moment, continua el conjunt de Joan Francesc Rubi en zona de descens, això sí, només a dos punts de la zona de salvació.

CF VILLARREAL B: 1 - RCD ESPANYOL B: 1

CF Villarreal B: Nico, Costa, De la Bella, Nino, Caballer, David, Prudencio De As, Magro, Rubén, Fuster i Guaya
Substitucions: Jordi Pablo per Guaya, m. 68, Jony per Prudencio, m. 68, Suanes per Magro, m. 81

RCD Espanyol B: Casilla, Brachi, Javi Cantero, Toni Lao, Fran Erencia, Tito, De Pablos, Jordi Gómez, Pedraza, Javi Márquez i Juanma.
Substitucions: Guillem Savall per J. Cantero, m. 45, Juanjo per Juanma, m. 76 i Sito per Pedraza, m. 82

Gols:
0-1: Juanma, m. 60 pen. 1-1: Fuster pen. m. 87.

Àrbitre: José Ignacio Varo Jiménez del col·legi madrileny . Ha mostrat un munt de targetes; Cantero, m. 35, a Juanma, m. 38, a Brachi, m. 44 i 88 motiu per el que va tenir que abandonar el terreny de joc expulsat, a Toni Lao, m. 63, a Casilla, m. 70, a De Pablos, m. 83, i a Tito, m. 89, totes per a jugadors espanyolistes. Al marge d’aquestes cartolines va amonestar al minut 43 al tècnic local per protestar i al minut 73 va expulsar al delegat local, a part de xiular dos penes màximes, la darrera a favor dels locals en les acaballes del partit. Altre personatge més de la col·lecció, aquest col·legiat, que va volgué erigir-se en protagonista del partit.

Incidències: Ciutat Esportiva del Villarreal CF.

CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ B, GRUP 3er.

SD LA SALLE MALLORCA: 1 RCDE JUVENIL : 2

La Salle: Josemi, Andrés, Alex, Alba, Mateo, Páez, Vigas (Sebas, m.87), Iván (Fran m.45), Manolo, Muñoz (Florit m.70) i Peña (Juan, m.63)

RCD Espanyol: Pecha, Sergio, Ricarte, Víctor Ruiz, Dídac, Alex, Guillem, Max (Canario, m.63), Charly (Crous, m.58), Baena (David, m.72) i Lucas.

Àrbitre: Rodríguez Torres del comitè balear. Targetes grogues als locals Andrés, Vigas, Alex, Josemi i Peña, i als visitants Víctor Ruiz i Dídac Vila.

Gols: 0-1: Lucas, m.26; 0-2: Ricarte, min.69 i 1-2: Juan, m.92.