diumenge, 29 de juny del 2008

ELS VETERANS S'ADJUDIQUEN EL 3X1 DEL 25è ANIV. DE LA PBB DE SANT JOAN DESPÍ

Ahir dissabte va tenir lloc al Camp Municipal del Levante Las Planas, a Sant Joan Despí un torneig de Veterans en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari de la fundació de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí, amb la participació com a convidat dels veterans del RCD Espanyol.

FC Levante Las Planas: 2 – PBB Sant Joan D. :1

En un vespre molt calorós, van obrir el foc els equips veterans del FC Levante Las Planas enfrontant-se a la Penya Blanc i Blava de la localitat del Baix Llobregat amfitriona de l’acte.

Es va avançar la Penya Blanc Blava al minut tres, al aprofitar Jordi, un refús del travesser en un xut del dorsal deu, Pau.

En el transcorre dels quaranta cinc minuts que durava cada partit, els Veterans del FC Levante Las Planas, li van donar la volta al marcador amb un gol al minut quinze, mitjançant Raul que remata de primera, una centrada per banda dreta de José.

Només cinc minuts després, el propi Raul de xut creuat supera al porter de la Penya Blanc i Blava i aconsegueix el resultat definitiu. En els darrers instants la Penya B.B. va pogué empatar l’encontre però li va faltar encert en els metres finals.

Levante Las Planas: Torres, Jaume, Sergio, Tomás, Beleti, Francis, Ramón, Raul, Jose, Castillo i Rafa. Resta de l’equip: Fernado, Palanga, González, Ivan, Daniel, Abel, Joselito, Victor.

PBB. Sant Joan Despí: Luis, Alex, Pedro, Jordi, Javi Jiménez, Julián, Toni Jiménez, Francisco Romero, Jordi, Pau, Alberto. Resta de l’equip: Alex Carretero, Joan, Sergio, Oscar Torres, Sergio Pérez, José Luis, Dani.

Gols: 0-1: Jordi, m. 3; 1-1: Raul, m. 15; 2-1: Raul, m. 20.

Tanda de penals per hipotètics desempats:
(4) Levante LP: Raul, gol; Víctor al pal; Jose, gol; Ramon, gol; Castillo, gol.
(5) PBB Sant Joan despí: Javi Jiménez, gol; Dani, gol; Toni, gol; Julián, gol; Sergio, gol.

FC Levante Las Planas: 0 – RCD. Espanyol: 1

Per compromisos del conjunt del Levante LP es va alterar el calendari del torneig, i els guanyadors del primer partit van disputar el segon, immediatament després.

Va ser uns quaranta cinc minuts bastant igualats, amb una jugada en els primers minuts per la polèmica ja que un llunyà llançament de José va sorprendre a tothom colpejant al travesser i el bot de la pilota (per uns dins, i per altres en la línia) no va ser donat per l’àrbitre (que no disposava de jutges auxiliars) com gol.

L’Espanyol no arribava amb claredat a l’àrea local, i quan ho feia incorria en masses cops en fora de joc.

La gran ocasió dels locals va ser un xut de Castillo al minut 23 de, que el porter Poch en una gran intervenció rebutja a còrner.

El primer xut a porta, és al executar Solsona un lliure directe que bloca el porter local. Fins el 32, no va tenir lloc una jugada d’atac espanyolista digna de menció: Un contracop des de la pròpia àrea, acaba amb arrancada des del mig del camp de Samper que arriba a línia de fons i la seva centrada es rematada per Marañón de cap, però un defensor treu a còrner.

Jordi Lardín protagonitza una jugada individual en la que es marxa de dos contraris i el seu xut es rebutjat per el meta.
Només mig minut després, el d’Esparreguera assisteix perfectament a Samper, que amb un bon control dins l’àrea afusella al porter establint el marcador definitiu del segon matx.

El Levante LP va tenir una gran ocasió en el minut 42, quan Sergio Pérez no va pogué connectar bé el peu davant Poch. El partit va acabar amb una centrada de Andrei Moj que Marañón rematar a les mans, en una bona jugada iniciada per Solsona.

RCD Espanyol: Poch, Eloy, Patón, Uceda, J Ma. Santiago, Moj, Mario, Solsona, Samper, Lardín i Marañón. Toni Zamora substituir a Eloy per problemes físics,.

Gol: 0-1: Samper, m. 37

Tanda de penals per hipotètics empats:
(5) RCD Espanyol: Uceda, gol; Moj, gol; Lardín, gol; Patón, gol; Marañón, gol.
(4) Levante LP: Tomás, gol; Víctor, gol; Beleti, gol; Alex alt. ; Castillo, gol.

RCD Espanyol: 4 - PBB Sant Joan Despí: 2

L’Espanyol va sortir fort, i ja als primers minuts, una centrada que Samper va rematar de cap, va estar a punt de sigficar el primer gol. El gol no trigar gaire en arribar obra de Jose Ma. Santiago que de cap entrant amb tot, remata al fons de la porteria un còrner al minut 8 llençat per Lardín.

Cinc minuts després es Andrei Moj el lateral rus qui d’un xut a l’escaire fa inútil qualsevol intent del porter en aturar l’esfèrica.

Quan semblava que seria un triomf perico fàcil, la Penya Blanc Blava (uniforme groc com en l’època inicial del club perico en 1900, per evitar similitud de colors) va aconseguir igualar el matx amb dos gols:
El primer al minut 15, al aprofitar Jordi un xut ajustat al pal esquer de la porteria defensada per l’actual tècnic del femení, Diego Morata.

El segon, obra de Francisco Romero, quatre minuts després mitjançant una esplèndida vaselina que superar a Morata.

No va ser fins el 36, quan l’Espanyol (que ja li servia l’empat per fer-se amb el torneig), va imposar-se aconseguint el tercer en una jugada en la que Marañón cedeix a Samper qui en una gran jugada dribla a dos adversaris i superant al porter marca a plaer prop de la mateixa línia de meta.

El quart va arribar a falta de sis minuts pel final, quan Jordi Lardín va completar una magnífica jugada personal en la que es va marxar de varis adversaris i creua la pilota superant al porter.

Encara va haver-hi una jugada en la que Rafa Marañón va marcar el cinquè en una després que Jordi Lardín li va donar a plaer a Rafa, però el col·legiat el va invalidar per fora de joc i el màxim golejador de la historia perica es va quedar sense marcar.

RCD Espanyol: Morata, Villalonga, Toni Zamora, Santiago, Iñaki, Moj, Mario, Solsona, Samper, Lardín i Marañón.

Gols: 1-0: Santiago, m. 8; 2-0: Moj, m. 13; 2-1 Jordi, m. 9; 2-2: Francisco, m. 19; 3-2: Samper, m. 36; 4-2: Lardín, m. 39.

Incidències: Camp Municipal del Levante Las Planas. Torneig dins els actes commemoratius del 25è aniversari de la Penya Blanc Blava de Sant Joan Despí.