dimarts, 7 de juliol del 2009

EL FITXATGE DE IVAN PILLUD
ANTICIPA LA MÉS QUE PROBABLE SORTIDA DE SERGIO SÁNCHEZ

Foto: Tirofederal.net



Ivan Alexis Pillud, jugador de Tiro Federal que és qui posseeix els drets federatius, es va convertir ahir en la quarta incorporació de l’equip de Mauricio Pochettino després de Verdú, Ben Sahar i Nakamura.

El lateral dret argentí va néixer a Capitán Bermúdez (Santa Fe) el de 24 d’Abril de 1985. La passada temporada va jugar en qualitat també de cedit, a Newell Old Boys.

Ivan Pillud, de 1.78 d’alçada, va debutar a la màxima categoria d’Argentina un 6 de Desembre de 2008 amb l’encontre Newell’s Old Boys – San Martín Tucumán. La temporada anterior 2007/08 va disputar-la a Segona Divisió amb el conjunt propietari dels seus drets, Tiro Federal.


Ha estat aquest darrer campionat de Clausura quan Ivan Pillud s’ha fet amb un lloc a la lliga argentina, disputant 16 encontres dels que 13 els ha disputat sencers, i en els altres tres ha sortit de titular però ha estat substituït. El seu equip, malgrat tot, no ha fet un bon torneig, començant molt bé el conjunt de Roberto Sensini, amb dos triomfs davant Gimnasia i vencent a la Bombonera davant Boca 0-2, però 9 jornades sense aconseguir el triomf, l’han condemnat a la quinzena plaça, amb només quatre encontres guanyats al llarg del torneig (Gimnasia, Boca, River i San Lorenzo).

Ivan Pillud s’ha perdut tres encontres en el torneig: En les jornades 7ena i 8ena, en la que el seu equip va caure contundentment davant Independiente (4-1) i davant Argentinos juniors (1-1). El darrer diumenge va ser el tercer partit no disputat, un cop s’esgotava el préstec de Tiro al conjunt leprós, i els de Tiro es disposaven a tancar l’operació amb l’Espanyol.

Com veieu no és cap fitxatge il•lusionant que diguem... pel seu anterior historial Causa sorpresa que amb 23 anys hagi disputat pocs encontres a la màxima divisió argentina de futbol, i que sigui un autèntic desconegut, fins reiterem un cop més, aquest darrer torneig Clausura, en que ha destacat i ha acabat explotant. Tot i que moltes vegades al nostre club, aquells futbolistes que arriben sense fer gaire soroll acaben deixant un bon record i marcant època. Tant de bo, així sigui...

L’Espanyol amb aquesta cessió amb opció a compra per a tres més, s’ha cobert clarament les espatlles davant un hipotètic imminent traspàs de Sergio Sánchez al Sevilla FC o a qualsevol altre dels clubs interessats en fer-se amb el defensor mataroní.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M