dimarts, 7 de juliol del 2009

NOVA ESTRUCTURA DEL FUTBOL FEMENÍ

El RCD Espanyol comunica el nou organigrama tècnic del futbol femení.

El conseller responsable del Futbol Femení del RCD Espanyol, Josep Ramió, previ consens amb el President del club, Daniel Sánchez Llibre, s'ha reunit amb el Director General del club, Pedro Tomás, per especificar i dur a terme la reestructuració de l'organigrama del Futbol Femení blanc-i-blau.

Per a la nova estructura del Futbol Femení s'ha decidit comptar amb persones de la casa, amb experiència contrastada en aquesta àrea.

Com a Responsable Relacions Externes i Organització exercirà Patricia Coma, llicenciada en Dret i Periodisme i vinculada al RCD Espanyol des de fa vuit anys. Durant la seva trajectòria professional en el club ha passat pels Departaments de Comunicació, Relacions Institucionals i Màrqueting Social, a més de dur a terme la comunicació del Futbol Femení des de fa dues temporades. Activa socialment, està integrada en la Xarxa de Dones i Esport que la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat va crear fa poc més d'un any.

Per a la figura de Secretària Tècnica, l'exjugadora del RCD Espanyol Femení durant 12 temporades, Dolors Ribalta, serà la nova incorporació. Ribalta és llicenciada en Ciències de l'Activitat física i l'Esport, mestra especialista d'Educació Física i Diplomada en Psicologia de l'Esport en Edat Escolar. Un perfil que respon a les exigències que requereix un lloc com aquest, coneixedora del Futbol Femení i del RCD Espanyol, en el que sempre ha tingut un comportament exemplar.

L'objectiu del RCD Espanyol és, a més d'assegurar els èxits esportius, consolidar el Futbol Base Femení potenciant, tant la tècnica esportiva com la qualitat humana i els valors de l'esforç i comportament de les jugadores que passin pel nostre club.

Per a dur a terme tota aquesta tasca es compta també amb un equip de persones vinculades des de fa temps al Futbol Femení, com Titi Camúñez, així com Toni Blanch, que serà a partir d'aquesta temporada, a més del Delegat del Femení A, coordinador de delegats i assessor personal del conseller Josep Ramió en temes de futbol femení. El responsable d'administració serà Carles Díaz.
RCD Espanyol.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
FELICITATS X LA INICIATIVA DE FITXAR EN LA PRÒPIA CASA, ESPEREM QUE LES NOSTRES ESPANYOLISTES FACIN EL MILLOR TREBALL POSSIBLE PERQUÈ LES PERIQUES CONTINUIN GUANYANT TÍTOLS LA PROPERA TEMPORADA.
FINS DESPRÉS.JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M