diumenge, 5 de juliol del 2009

UNA NOVA CITA DE L'ESPANYOLISME
A LA XIII MONGETADA BLANC I BLAVA D'ARGENTONA

EL RCD ESPANYOL CONFIRMA LA CESSIÓ DEL JUGADOR DE TIRO FEDERAL, L'ARGENTÍ IVAN PILLUD (24/04/86), PER UNA TEMPORADA AMB OPCIÓ DE COMPRA

















































(Pista Coberta Mpal. Argentona, El Maresme: Josep Maria)

Aquest matí ha tingut lloc a Argentona, la 13ena. edició de la Mongetada Blanc i Blava, que organitza la PBB d’Argentona anualment.


La Mongetada en sí, ha començat amb gairebé tres quarts d’hora de retràs de l’horari previst. La pista polideportiva coberta on ha tingut lloc (ja si va celebrar la de l’any passat), era espaiosa, tot ben preparat i l’únic però la forta calor que els presents hem tingut que sofrir, tot i que en previsió, els organitzadors han donat a l’entrada, un ventall per pal•liar en part la forta calor que per les finestres i uralites penetrava en el lloc.

Amb la presència del President del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, del seu germà, el diputat Josep Sánchez Llibre, així com el conseller Joan Collet natural d’aquesta localitat maresmenca, i de diferents membres del RCD Espanyol, així com una representació del femení encapçalat per la capitana Míriam Diéguez, i les jugadores Kenty Robles i Elvira Serra, aquesta darrera, portera del femení B també d’Argentona, o Alberto Ariza com a President de la FCPE junt als seus companys de junta, ha tingut lloc aquest clàssic en l’agenda penyística espanyolista, al que no han faltat més de quatre cents espanyolistes.

Com a protagonistes d’aquesta mongetada, Xavier Azkargorta, el que va ser tècnic del primer equip del RCD Espanyol des de 1983 fins 1986 i tot un caballer com a pocs dins d'aquest món de l'esport, els presentadors del programa de TV3 “Hat Trick Espanyol” Raquel Mateos i David Balaguer i l’ex jugador del RCD Espanyol integrant de l’equip que va assolir la tercera Copa d’Espanya, en Mestalla en l’any 2000, Manel Serrano, que ha aprofitat per tornar-nos a recordar aquella imitació de l’ànec que va fer a la balconada de la Plaça de Sant Jaume... També han assistit autoritats locals municipals, així com l’equip de l’Argentona FC, premiat per l’ascens de categoria, a primera territorial. També ha estat premiada, Anna Maria Fusté.

El còmic Pep Plaza del programa ”Cracovia” de TV3, no ha pogut estar present al haver sigut pare en les darreres hores, però ha deixat un video als presents en el que s’ha excusat per la seva absència i ens ha obsequiat amb algunes de les seves imitacions de personatges molt coneguts...

Daniel Sánchez Llibre que ha tingut paraules de record envers els desapareguts expresidents Manuel Meler i Francesc Perelló, ha tornat a manifestar el de sempre: Que un cop es celebri l’Assemblea, deixa el càrrec de President, “ja que a la vida tot té un principi i un final”. El president molt aplaudit, ha estat presentat pel president de la PBB d’Argentona, Jaume Lledó, com el “millor president de la història del RCD Espanyol, i el que més temps ha estat al càrrec”.

La darrera protagonista ha estat la Copa de la Reina, brillantment conquerida per l’equip femení del RCD Espanyol, i que també ha estat present figurant en lloc destacat, on els presents s’han pogut fotografiar amb tan il•lustre convidada.

Tampoc ha faltat un lloc per que els llibres i les revistes periques estiguessin presents per que els pericos que així ho desitgessin els adquirissin.

Als voltants de l’una del migdia ha acabat l’acte, i com en aquests casos, la gent ha acabat xerrant en improvisades tertúlies, ha apurat els darrers instants per fotografiar-se amb Daniel Sánchez Llibre i la resta de protagonistes, fins que mica a mica ha anat abandonant el lloc en mig d’una calor asfixiant, pròpia per altre part del moment estacional en el que ens trobem.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Coi Josep Ma.No t'en pers ni una, aixó de mengar bé, està sempre pendent a la teva agenda.
Com he vist la foto del teu amic De haro, bo seria enviar-li aquesta com a record.
Resta dir-te que estic content, de que també tens dret a visitar pistes poli-deportives per altres manesters que no siguin esportius.
Una abraçada,.
Josep (Figot47)

Sentimiento Perico ha dit...

Siempre al pie del cañon.

Saludos.

http://sentimientoperico.blogspot.com




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M