dimecres, 24 de febrer del 2010

EL CADET "B" SALVA UN PUNT
PERÒ NO LA PRIMERA POSICIÓ












RCDE Cadet “B”: 1 - Damm C.F. ”B”: 1

El RCD Espanyol Cadet B no va passar del empat davant la Damm C.F. “B” en un encontre en el que el conjunt cerveser es va avançar en el marcador en el primer temps i va saber neutralitzar els intens espanyolistes per empatar, arribant-se a un final en el que els de Dani Poyatos van obtenir premi en la darrera jugada del partit passant quatre minuts dels vuitanta reglamentaris, al mostrar-se molt oportú Jaffar aconseguint l’empat.

L’Espanyol va ser el dominador del primer quart d’hora i va gaudir d’una oportunitat, com una rematada de Javi Salinas al segon pal, que picant de volea creuada va sortir fora. La Damm també va posar a prova al meta espanyolista amb un gran xut creuat que va rebutjar com va pogué i posteriorment un defensor va allunyar oportunament el perill.

S’avança la Damm
Els cervesers van sorprendre quan en el minut vint de partit una vaselina molt maca supera al meta espanyolista un pèl avançat.

Per si els mals no fossin pocs, Nico s’ha de retirar lesionat, i el seu lloc l’ocupa Marc Gelmà. L’Espanyol intenta refer-se del gol visitant, i ho prova amb un xut de Rafa Espinosa, fluix, que bloca sense problemes el porter de la Damm. Bochi en jugada individual acaba fent una molt bona passada elevant per sobre el defensor a Marc Gelmà, però la volea d’aquest es perd fora.

Altre cop Bochi, el jugador infantil ara en el Cadet B, en jugada individual penetra superant el darrer defensor i davant el meta, li creua lluny del seu abast, però l’esfèrica se’n va fora per molt poc en el que havia sigut l’ocasió més clara dels espanyolistes. Amb un xut creuat de Rafa, s’arriba a la fi dels quaranta minuts reglamentaris.

L’Espanyol afronta el segon temps amb canvis. L’infortuni prendrà el protagonisme en el partit quan una rematada de Robert creuada, surt llepant el pal quan ja es cantava el gol de l’empat, en jugada iniciada per Rafa i Bochi. L’Espanyol ho intentar també a pilota aturada amb llançaments des de la frontal a càrrec de Rober (lleugerament per sobre el travesser) i posteriorment Marc Gelmà (buscant l’escaire dreta de la porteria).

Els minuts passaven inexorablement i un cop per uns motius (falta d’encert) i altres (bona actuació defensiva de la Damm), l’Espanyol no trobava el camí del gol.
Inclòs quan Jaffar penetra superant amb força el seu marcador, la seva passada de la mort, és tallada in extremis per un defensor en la petita, anticipant-se lo just a una possible rematada.


Empat in extremis
Quan ja el temps d’afegit s’estava exhaurint, i en la darrera jugada del partit, un desplaçament llarg per l’esquerra li cau a Jaffar en el mig de l’àrea, i de volea creuada supera per ras al porter de la Damm.

S’havia salvat un punt, però no el liderat, ja que el màxim i únic candidat al marge del quadre espanyolista per fer-se amb el títol del grup segon de Preferent Cadet, la UE Lleida, va golejar en el seu encontre davant el Granollers i ja ha desbancat als blanc-i-blaus de la primera posició en la classificació.



RCD Espanyol: Jose, Germán Collado, Oscar, Maxi, Adrián, Sergio, Nico, Robert, Javi Salinas, Rafa Espinosa i Bochi.
Substitucions: Marc Gelmà per Nico, i en el segon temps, Sergi Coll per Oscar, Jaffar per Sergio, Alex per Germán Collado.

Gols: 0-1, m. 20: 1-1: Jaffar, m 84

Incidències: 19ena Jornada del Campionat de Preferent Cadet, en el seu grup segon. Poc públic en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit disputat sota il•luminació artificial.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M