dijous, 25 de febrer del 2010

L'INFANTIL "B" EMPATA A SADRIÀ
DUEL PEL LIDERAT DAVANT EL MERCANTIL










RCDE Infantil “B”: 0 – FC Sant Cugat Esports "A" : 0

Sense pólvora

El RCD Espanyol Infantil “B” no va pogué superar dissabte passat a un Sant Cugat Esports que va defensar-se amb ungles i dents, i va treure un punt de Sadrià en un partit en el que els espanyolistes no van trobar el camí de gol malgrat gaudir de múltiples ocasions per obrir el marcador.

En el primer període, l’Espanyol va gaudir de poques ocasions de gol, limitant-se el bagatge ofensiu a una pilota en profunditat que el meta visitant es juga el físic llençant-se als peus de Richard evitant el seu remat, o dues jugades molt similars en les que les centrades de Pablo no poden ser rematades ni per Richard en la primera ni per Javi Navarro en la segona oportunitat.
Jonathan tan sols va tenir que intervenir en els darrers instants del primer temps llençant-se als peus d’un davanter del conjunt del Sant Cugat Esports.

En el segon temps, l’Espanyol intensificà més el seu domini i les ocasions foren molt més clares: Una passada en profunditat a Pablo que s’interna fins línia de fons, però la passada de la mort es interceptada per un defensor sense que ni Richard ni Dawid puguin rematar en tres ocasions després d’una sèrie de refusos i rebots dins l’àrea petita. Davant aquesta jugada tant desgraciada en el seu final, va quedar clar, que no era el dia de sort del conjunt de Dani Fernández i que l’esfèrica es negava persistentment a entrar dins la porteria del Sant Cugat Esports.

Tampoc ningú aprofitaria un servei de cantonada que el meta visitant toca lleugerament en el seu intent de rebutjar i es passeja davant tothom sense que ningú encerti a connectar amb la pilota. Marc García va pogué sorprendre amb un xut des de la frontal, però el meta visitant tocar lo just per enviar a còrner. Per la seva part el Sant Cugat va intentar mostrar-se en atac per treure’s el domini absolut dels espanyolistes, però la cobertura espanyolista va estar molt segura i el seu porter per alt va dominar perfectament amb seguretat les centrades i pilotes altes sobre la seva zona.

L’Espanyol posar setge els darrers minuts bolcat sobre la porteria del Sant Cugat, que tan sols es va defensar tancant-se darrera aguantant l’empat inicial. En les acaballes del partit, un xut de Richard desviat a còrner al tocar un defensor.

I la darrera ocasió en la que els espanyolistes van pogué fer-se amb el partit, però Dawid no va pogué resoldre en doble rematada junt a un company, acabant sortint la bola fora.

Amb aquest resultat, el CE Mercantil iguala al conjunt espanyolista a punts en el capdavant de la classificació. Precisament, el conjunt sabadellenc serà el proper rival dels blanc-i-blaus en el Mpal. Gràcia de la capital vallesana. Primer contra segon, duel pel liderat en aquest grup segon de la Preferent Infantil.


RCD Espanyol: Jonathan, Anthony, Alex, Aaron, Julio, Marc, Pablo, Oscar Melendo, Richard, Javi Navarro i Roger Verdaguer.
Altres: Pol, Alejandro, Roger Claret, Carles Valls, i Dawid “Polaco”.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Bona temperatura, temps assolellat. Presència de seguidors del Sant Cugat Esports en la grada de darrera d’una de les porteries.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M