dijous, 25 de febrer del 2010

L'ALEVÍ "B" A LO SEU;
ES A DIR... GUANYAR












RCDE Aleví “B”: 1 – U.D. At. Gramanet “B”: 0

Triomf curt

Victòria del més petits del futbol onze perico davant un conjunt la Gramanet que va poder sortir contents de Sadrià amb aquest mínim marcador davant la quantitat d’ocasions clares de gol (en el segon temps) del equip de Miguel Ángel Samprón.

En el primer temps, la Grama va defensar molt bé, realitzant un bon esforç físic, per neutralitzar la millor qualitat tècnica dels espanyolistes i pressionant molt bé al mig del camp.

Marc Llinares de remat creuat com a culminació d’una jugada d’atac va anotar en la recta final del primer temps.

El segon període no va tenir res a veure amb el primer. L’Espanyol va començar a posar el seu ritme diabòlic i a mida que van passar els minuts la Gramanet se les va veure i desitjar per contrarrestar el millor i més profund joc blanc-i-blau.

I d’aquesta manera, com no podia ser d’altre forma, les ocasions es van anar succeint davant la porteria colomenca, en un dia en el que els davanters espanyolistes es van mostrar amb la fortuna d’esquenes en jugades molt clares de gol.

Ni Fode que va gaudir de tres ocasions (una en el primer temps), ni Joel en un parell d’elles, ni Arnau, ni Josep en dues ocasions, van pogué culminar excel•lents jugades en les que unes vegades per el propi desencert i altres per la extraordinària actuació del porter visitant, la bola es va negar a entrar en la porteria de la Gramanet, arribant-se als minuts finals amb un marcador mínim, i amb l’intent dels visitants d’empatar el matx; no obstant, la cobertura espanyolista es va mostrar expeditiva un cop més, i la Gramanet tampoc li quedaven ja masses forces per intentar quelcom més que la defensa d’aquest mínim marcador.

Tot segueix igual a dalt de tot de la classificació; Els espanyolistes l’encapçalen amb vuit punts d’avantatge més el gol-average davant el segon classificat, la U.E. Sant Andreu.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M