EL JUVENIL "A" PATEIX,
PERÒ GUANYA, A TERRASSA

Foto d'arxiu. Chuli aconseguir el tercer i definitiu gol del triomf a Terrassa.

Terrassa FC : 2 – RCD Espanyol Juvenil “A”: 3

Triomf del conjunt de Ramon Guerrero en Terrassa, davant l’equip egarenc (únic juntament amb el Mallorca capaç de puntuar a Sadrià) que va tornar a complicar i molt el triomf blanc-i-blau, ja que es va avançar en el marcador en els primers minuts del matx i després de la remuntada espanyolista va tornar a igualar el marcador en les acaballes del primer temps.

Dir que l’Espanyol va jugar amb deu els darrers minuts per expulsió del mitja punta esquerrà, Pirulo, i que va debutar a Divisió d’Honor Gil Muntades, l’extrem esquerrà del juvenil B. També va tornar Tello, després del parèntesis sorgit desprès de la seva expulsió a Mallorca. En el conjunt local, citar la presència en els darrers minuts de Xavi Solé, jugador espanyolista del Juvenil B, que va ser cedit al principi de l’actual temporada al equip de la capital vallesana.

Tot continua igual al capdavant de la classificació, ja que el FC Barcelona es va desfer contundentment del Cornellà (4-0) deixant ja de manera clara la lluita pel títol, com a cosa de dos.

Terrassa FC: Ortega, Cortas, Damas, David, Albert, Sellarés, Gallar, Porcar, Gerard Esteve, Adri i César.
Substitucions: Xavi Solé per Damas, Brian per César i Carlos per Albert, respectivament al minut 73; Aitor per Sellarés, m. 86.

RCD Espanyol: Edgar Badía, Blanchart, Angel, Vega, Mozo, Pau, Pere, Pirulo, Chuli, Dani Nieto i Álex.
Substitucions: Albert Blázquez per Blanchart, m. 46; Gabi per Álex, m. 57; Tello per Dani Nieto, m 78, Gil per Chuli, m. 81.

Gols: 1-0: Esteve, m.8; 1-1: Dani Nieto, m.22; 1-2: Pere, m.25; 2-2: Gallar, m.44; 2-3: Chuli, m.56.

Àrbitre: Ramon Torralba Jiménez, comitè territorial català, delegació de Mataró. Va amonestar als locals Damas, m.31, Gallar, m.75, Porcar, m.77, Brian, m.90, i als visitants Dani Nieto, m.73, i Ángel, m.86. Va expulsar a Pirulo per dues amonestacions (37’ i 84’).

Incidències: Estadi Olímpic de Terrassa. 22ena Jornada del Campionat de lliga a Divisió d’Honor Juvenil, grup tercer.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.