diumenge, 14 de febrer del 2010

L'ESPANYOL PRESENT AL CARNASTOLTES: LA GPE MANIGUA DESAFIANT LA PLUJA, PROTAGONISTA

EL JUVENIL DEL RCD ESPANYOL VENÇ 2-3 A TERRASSA. EL JUVENIL "B" GUANYA EN SANTA COLOMA 0-3 A LA GRAMANET "B". OLESA-ESPANYOL CAU A SALAMANCA DAVANT PERFUMERIAS (77-53)

















(Avinguda del Paral·lel, Barcelona: Josep Maria)

Carnastoltes passat per aigua

Aquest vespre, a la ciutat de Barcelona i dins els actes de la Rua del Carnastoltes 2010, la GPE Manigua ha estat protagonista en l’òrbita blanc-i-blava, ja que sota el títol “Enlairem el vol”, ha participat amb la carrossa n 10, sumant-se a una nova demostració d’espanyolisme i d’assumpció d’un difícil repte per part dels membres de l’ambaixada espanyolista i del voluntariat que ha pres part en la desfilada.

En mig de la pluja, - intensa en masses fases del recorregut -, en mig inclòs de la calamarsa que durant uns minuts ha fet acte d’aparició, superant aquestes adversitats climatològiques, els colors i emblemes del RCD Espanyol i la GPE Manigua (la palmera, símbol de la Manigua com antiga definició del bosc d’aspecte tropical als antics terrenys de Sarrià on es va construir el vell estadi del RCDE), s’han mostrat als milers de ciutadans que s’han aplegat per veure la Rua d’enguany.

A l’acte, ha mostrat tot el seu suport amb la seva presència, el President de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol, Alberto Ariza acompanyat de la seva muller Carme, i de la seva filla Sara. També hem pogut observar en mig de la multitud al periodista perico del diari As, Sergio Fidalgo, sempre receptiu a tots aquests actes d’espanyolisme. També s’ha pogut comptar, mitjançant el suport que el RCD Espanyol ha prestat en la iniciativa, amb la “mascota oficial” del club.

La Rua que ha començat passades les vuit del vespre just quan la pluja començava a enterbolir l’acte, s'ha iniciat tal com era previst a la zona de Drassanes i ha conclòs a l’alçada del Carrer Lleida transcorrent per l’Avinguda del Paral•lel, el seu recorregut.

No hi ha hagut que lamentar cap tipus d’incident, i la comitiva espanyolista ha rebut el suport de nombrosos pericos dins el públic (als que se’ls ha obsequiat amb posters de l’equip blanc-i-blau) , i també per que no dir-ho les clàssiques desaprovacions lamentables d’uns pocs, però en general es pot dir que tot ha estat molt acceptable i dins el civisme desitjat, com no podia ser d’altre manera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M