dissabte, 13 de febrer del 2010

RCD ESPANYOL - FC BARCELONA
DUEL D'ALÇADA A LA SUPERLLIGA

Darrer derbi a Sadrià. Miriam i Ani, exercint de capitanes.



Arriba de nou el derbi català per excel•lència, Espanyol-Barcelona, a la Superlliga femenina. Serà en la seva tercera versió en aquesta competició en el que portem de temporada, i cinquena comptant Copa Catalunya i Històrics.


Les trajectòries d'ambdós conjunts
Arriba a més en un moment dolç per ambdós conjunts. L’Espanyol encapçalant amb autoritat la classificació d’aquest grup A en el que els vuit millor lluitaran per aconseguir una de les dues places que donen dret a jugar-se el títol en una eliminatòria a doble partit. La ratxa impressionant de resultats de les espanyolistes que no perden punts des de la jornada en que es van enfrontar al Valéncia Féminas a la capital del Túria en la primera fase, l’ha portat a superar inclòs al favorit número 1, el Rayo Vallecano en el seu propi feu de Ntra. Señora de la Torre.

El FC Barcelona arriba a aquesta cita, amb totes les seves il•lusions posades en repetir resultat positiu dels dos darrers compromisos a la Ciutat Esportiva (ambdós en gespa natural del camp 1, - derrota 1-2 la passada temporada i 1-1 l’actual-). En aquesta segona fase no coneix tampoc la derrota i tan sols ha cedit un empat a zero en la primera jornada en el Cerro del Espino en front l’Atlético Féminas. Fruït d’aquesta ratxa comparteix segona posició amb el conjunt rayista.

Duel de golejadores.

Pamela Conti: 20 dianes avalen el seu fitxatge.

Marta Torrejón, marcant a Cubí, en el darrer derbi a Sadrià


Per part espanyolista, Pamela Conti amb les seves 20 dianes (sense oblidar a Vero amb 9 i a Mery –tot i no ser titular indiscutible- ). Per part barcelonista, la ex espanyolista Marta Cubí que ha arribat ja als 100 gols en competició oficial. La igualadina porta anotats amb el conjunt barcelonista 12 dianes (en lliga sense comptar la Copa Catalunya) i encapçala la llista de màximes realitzadores en el conjunt barcelonista, seguida de la ex també espanyolista Vicky Losada amb quatre gols, i la internacional Melanie Serrano amb ttres juntament amb noemí Rubio.


Noemí, lesionada greu.
La noticia negativa pels interessos barcelonistes és la lesió molt greu de Noemí Rubio (lligament creuat anterior)en el darrer encontre davant la Real Societat en la que el conjunt culé va guanyar per 4-0 a les basques. La ex jugadora espanyolista es va lesionar, va continuar en el joc i es va acabar de trencar. El període de recuperació pot ser d’uns vuit mesos en les que la migcentre blaugrana estarà allunyada dels terrenys de joc. Un seriós contratemps per el conjunt de Xavi Llorens que té també la baixa de la ex del Llevant Mari Paz Vilas, lesionada també des de la passada temporada. Des d’aquí, desitgem la millor i més ràpida recuperació per Noemí, malgrat tot lo succeït i que ja sabeu, per que una cosa no treu l’altre i la rivalitat esportiva ha de ser això: rivalitat, però amb esportivitat.


Un triomf perico, allunyaria clarament a un rival directe
El conjunt d’Oscar Aja encara pendent de la recuperació d’Ane Bergara, mentre que Raquel Corral serà baixa per segona setmana consecutiva. Un triomf espanyolista allunyaria gairebé definitivament a un dels rivals directes per fer-se amb una de les dues places i consolidar el liderat, tot esperant el resultat del Rayo Vallecano a Saragossa davant el Prainsa Transportes Alcaine.

El partit començarà a les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós i serà xiulat per Juan Manuel Martín Varas, comitè territorial català, delegació de Barcelona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M