dimarts, 9 de febrer del 2010

TRIOMF DEL CADET "A" DAVANT L'EUROPA














RCDE Cadet “A”: 2 – CE Europa: 0

L’equip Cadet “A” espanyolista es va fer amb els tres punts en joc en un encontre discret en el que els gols de Paul i Javi en cada un dels períodes ha decantat la balança del cantó local després d’un primer temps amb molt poques oportunitats. En el segon temps, els espanyolistes han sentenciat i han gaudit d’ocasions suficients per haver inclòs marcat un tercer gol.

La primera part ha estat dominada pels espanyolistes però tan sols han gaudit de dues clares oportunitats de gol, i una d’elles ha acabat dins la porteria del conjunt escapulat. Una internada de Luis en el minut 10, ha rematat tot sol superant la mitja sortida del porter visitant i l’esfèrica tocat lleugerament per aquest, s’ha estavellat a la base del pal dret sense entrar. La segona, la que si que ha acabat suposant el primer tant dels pericos ha estat una centrada perfecta que el migcentre ghanès Paul, ha rematat de cap allotjant l’esfèrica dins la porteria europeista.

Per la seva part, l’ Europa ha estat incapaç de crear perill i només comptabilitzem una ocasió en la que una rematada creuada es passeja perillosament per l’àrea petita, i poca cosa més.

El segon període ha començat molt mogut; en el primer minut de joc, l’Europa ha empatat l’encontre, però el gol visitant ha estat anul•lat pel col•legiat que ha xiulat que quan ha perdut l’esfèrica de les mans el meta Pau, aquest havia sigut objecte de falta per part del davanter europeista.

Aquesta fase del partit el domini principalment correspon als visitants, davant un Espanyol que no acaba de trobar-se en el camp, li costava sortir amb la pilota controlada i tot i que l’Europa no arribava amb perill, un gol es una renda molt exigua.

Luis Vioquè, l’home més perillós pujant per banda del conjunt perico en aquest partit, ha participat en dues jugades d’atac arribant i guanyant línia de fons (per l’esquerra), però la primera ha finalitzat amb una centrada molt tancada que el porter ha rebutjat cobrint molt bé el primer pal, i en la segona, la seva centrada s’ha passejat sense trobar rematador.

Una bona paret entre Javi (que ha sortit en el segon temps) i Juanjo, ha acabat amb el remat del primer, però la bola ha colpejat amb un defensa i ha sortit a còrner. Lucho ho ha provat des de fora de l’àrea, però la pilota s’ha marxat fregant el pal dret, fora.

Una de les millors ocasions ha correspost a Aitor que ha rematat a boca de canó, fort, però el porter visitant ha realitzat una gran intervenció rebutjant amb reflexes el tret del lateral espanyolista.

A sis minuts dels vuitanta reglamentaris, Javi ha aprofitat un rebuig en curt del porter visitant dins l’àrea petita europeista, per acabar d’endinsar la bola dins, i deixar l’encontre finiquitat.

L’Europa, que ha plantat cara i no ha sortit golejat, no ha inquietat gens la porteria espanyolista, destacant només en aquest segon temps una pilota dividida en els darrers instants del partit en que Pau ha hagut de sortir llençant-se als peus del davanter.



RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Oscar, Rubén, “Coco” Corella, Paul, Lucho, Manel, Oscar Medina, Juanjo i Luis Vioqué.
Substitucions: Adrián Ruiz per Oscar Medina, m. 50; Aitor per Coco, m. 50; Javi per Luis, m. 59; Mesa per Manel, m. 59; Eric Jacobs per Paul, m. 74.

Gols: 1-0: Paul, m. 22; 2-0: Javi, m. 74.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Jornada 18ena. de Divisió d’Honor Cadet. Temps assolellat, bona temperatura malgrat el fort vent que bufava a Sant Adrià, la tarda del dissabte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

siempre comentais las jugadas de los delanteros, pero no hablais de los defensas y centrales que creo que juegan un papel muy importante. Megustaria ver sus comentarios, sobre todo creo que hay varios jugadores del cadete B a los que no soleis nombrar.

Josep Maria ha dit...

Mea culpa!. Si, tiene parte de razón. PEro a veces hay encuentros en el futbol base, en los que el rival apenas llega a las inmediaciones del area espanyolista, (en parte por la buena labor obviamente de la defensa y medios en labor de contención) y por tanto los defensores y portero tienen mucho menos protagonismo, sin que ello signifique desmerecimiento a su labor y a su buen quehacer dentro del equipo.
Y en el Espanyol, siempre los centrales han demostrado estar a un muy buen nivel, prueba de eso, es la gran cantidad que han llegado al primer equipo.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M