dilluns, 8 de febrer del 2010

L'ESPANYOL, FA SALTAR LA BANCA
A VALLECAS, DERROTANT AL RAYO (0-2)



Rayo Vallecano: 0 – RCD Espanyol Femení “A”: 2

Insuperable
El primer equip Femení del RCD Espanyol va aconseguir ahir migdia al camp de Nuestra Señora de la Torre, un triomf històric davant el vigent campió de lliga, el Rayo Vallecano, equip que era (i segueix sent ja que la superlliga es juga el títol a eliminatòria a doble partit) el màxim favorit per fer-se amb el títol per la gran plantilla que disposa i amb el fitxatge estel·lar d’Adriana Martín.

L’Espanyol, en ratxa des de que en la primera fase es va deixar aquells dos punts a Valencia que van ser un punt d’inflexió en la trajectòria de l’equip d’Oscar Aja, ha estat el primer equip que ha aconseguit vèncer al conjunt rayista que només havia cedit dos empats (el primer en la fase de grups davant Atlético Féminas, i el segon, ja en aquesta mateixa fase, a Lezama davant l’Athletic Club).

Vero en les acaballes del primer temps i com no!, Pamela Conti, establiren el resultat definitiu de 0-2, que permet a les espanyolistes distanciar-se en cinc punts de madrilenyes i barcelonistes. Precisament, les culés seran el proper rival del conjunt d’Oscar Aja, que ahir van derrotar a la Real per 4-0 en un encontre en el que Noemí va tenir que retirar-se lesionada.



Fitxa Tècnica:
Rayo Vallecano: Alicia, Pili, Melisa, Chabe, Natalia, Adriana, Sonia, Alexandra, Willy, Vanessa i Keka.
Substitucions: Sanra per Chabe, m. 46; Jade per Natalia, m. 46; Núria per Pili, m. 73; Chini per Alexandra, m. 73.



RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Marta Torrejón, Lara, Monforte; Meseguer, Míriam; Louise Fors, Sara Mérida, Vero; i Pamela Conti.
Substitucions; Joana per Louise Fors, m. 73; Olga per Mérida, m. 78; Marta Corredera per Monforte, m. 84.

Àrbitre: Luis Gutierrez Borjabad, de la territorial madrilenya. Va mostrar targetes grogues a Natalia per part rayista i a Monforte i Míriam per part blanc-i-blava.

Gols: 0-1: Vero, m. 41; 0-2: Pamela Conti, m. 78.

Incidències: Cinquena jornada de la Segona Fase de la Superlliga Femenina. Partit disputat al Estadio de Nuestra Señora de la Torre, al barri de Vallecas, en Madrid.

Presència d'espanyolistes en les grades de diferents penyes i col·lectius (Madrid, , Centelles, Montmeló, La Curva, així como Luis Dominguez de la FCPE i Jordí Lardín), entre altres.



CRÒNICA DEL PARTIT:

Podeu veure una crònica ben objectiva del triomf perico, en FUTFEM.COM.



CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA, Grup "A" (TÍTOL)

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

15

5

5

0

0

17

2

2

RAYO VALLECANO

10

5

3

1

1

12

7

3

F.C. BARCELONA

10

5

3

1

1

8

3

4

ATLÉTICO M. FÉMINAS

7

5

2

1

2

2

2

5

TRANSP. ALCAINE /PRAINSA

7

5

2

1

2

7

8

6

ATHLETIC CLUB B.

7

5

2

1

2

8

11

7

REAL SOCIEDAD

1

5

0

1

4

5

14

8

U.D. LEVANTE

05005012

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Presencia en las gradas de pericos de Madrid, Centelles, Montmeló, La Curva, así como Luis Dominguez de la FCPE y Jordí Lardín. Creo no dejarme a nadie, pero también es digno de comentar.

Josep Maria ha dit...

Gracias por la información. Lo añadiré para que así conste i me das una alegría ver que las chicas estubieron respaldadas por pericos en las gradas. Saludos.

Anònim ha dit...

http://picasaweb.google.es/R.V.FEMENINO/RAYOFEMENINO0ESPANOLF2#5435642942515476770

Josep Maria ha dit...

Buena galería de fotografías del partido. Gracias por poner el enlace. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M