diumenge, 7 de febrer del 2010

ELS PARTITS ES GUANYEN MARCANT GOLS (3-0)

Real Madrid CF: 3 - RCD Espanyol: 0

Letals en atac
El RCD Espanyol ha perdut amb tota justícia al Bernabeu davant un Madrid superior que cada cop que ha arribat en atac ha demostrat la qualitat del “talonari” blanc davant una defensa espanyolista que per alt s’ha vist impotent per evitar les rematades franques del conjunt local i que li ha faltat molta més contundència per evitar el que finalment ha succeït. No hi ha cap tipus d’excuses per moltes que se’n vulguin buscar. La diferència de pressupost ho diu tot, i una dada que resumeix tot el bagatge ofensiu de l’equip fora de casa: Només el partit davant el Depor, els de Pochettino han estat capaços d’anotar a domicili.

Quatre minuts ha durat aquest jove Espanyol sobre la gespa de Chanmartín. El temps que ha trigat el Madrid en llençar mitjançant Granero un servei de falta i rematar a plaer Sergio Ramos després que Pareja arribés tard en cobrir al seu marcador. Kameni, per molt que es pugui dir si s’havia de llençar i reaccionar amb més reflexes, no podia aturar una pilota allotjada al costat del pal dret.

El Madrid esperonat per gol ha anat a sentenciar per la via ràpida, i Kaka ha xutat amb molt de perill cobrint bé Kameni al primer pal i rebutjant a còrner. El servei de cantonada el treu Granero i altre cop per alt, idèntica jugada al gol, però aquest cop la rematada de Ramos ha sortit fregant el pal dret però aquest cop per fora.

Kaka ha sentenciat el matx, al rematar una pilota totalment sol després que Kameni ja fes l’impossible per evitar el gol de Raul en primera instància. Per alt, una i altre cop, el Madrid s’imposava i Raul per poc no marca el tercer, evitant-lo Kameni amb una gran intervenció salvant el gol. Un lliure directe a càrrec de Granero ha comptat de nou amb una providencial intervenció de Kameni a còrner, que de llarg ha estat el millor del conjunt espanyolista. El servei de cantonada és rematat per Raul, i de nou Kameni treu altre mà providencial, errant clamorosament Benzema rematant alt.

Al minut 43, Nico Pareja es lesiona del genoll; després de ser atès, continuarà al camp fins que avançada la segona meitat no podrà continuar i haurà de deixar el lloc al juvenil Jordi Amat. La darrera acció blanca del primer temps, una mitja volta de Raul, per sobre el travesser. L’Espanyol en atac, nul totalment.

Pochettino ha substituït a Ivan per Coro. El Madrid clarament ha afluixat el peu de l’accelerador, fet que ha aprofitat l’Espanyol per avançar línies, inclòs dominar, però sense puntx davant. Ivan Alonso relegat a la suplència ha evidenciat també un mal moment de forma, similar a tots els homes d’atac espanyolistes que estan barallats amb el gol des de fa molt de temps en els desplaçaments. Ha demostrat una falta de solidaritat total quan es trobava tot sol Osvaldo i no li ha passat la bola per voler marcar ell i la rematada ha acabat estavellant-se al cos de Casillas.

Amb tot, i a mig gas, el Madrid ha tingut ocasions clares com un xut creuat de Marcelo, i la més clara, una rematada de Kaka a la base del pal dret. L’Espanyol ho ha provat amb un xut ras de Javi Márquez (que avui no ha tingut el seu dia tampoc, tot i que ha intentat aportar criteri) i una obertura de Verdú a Osvaldo que ha xutat blocant Casillas.

Osvaldo tampoc ha passat a Verdú en altre acció que podia haver dut més perill i en mig d’aquest voler i no poder s’han anant consumint els minuts amb un marcador que semblava ja inamovible, però que Higuain s’ha encarregat d’augmentar després de deixar en evidència a Víctor Ruiz, driblar a un venut Kameni, i marcar a plaer a porta buida.

Fitxa Tècnica:
Real Madrid CF: Casillas, Arbeloa, Marcelo, Sergio Ramos, Albiol, Xavi Alonso, Granero, Guti, Raul, Kaká, i Benzemá.
Substitucions: Lass per Guti, m. 68; Higuain per Benzemá, m. 72; Van der Vaart per Raul, m 83.

RCD Espanyol: Kameni (7), Roncaglia (5), Nico Pareja (4), Víctor Ruiz (4), David García (4), Baena (4), Javi Márquez (5), Luis García (3), Verdú (3), Coro (2), i Osvaldo (4).
Substitucions: Ivan Alonso (3) per Coro, m. 46; Marqués (4) per Luis García, m. 62; Jordi Amat per Pareja, m. 72.

Àrbitre: Alfonso Pérez Burrull, del comitè territorial . Ha mostrat targetes grogues a Osvaldo, mm. 38, Sergio Ramos, m. 59, Roncaglia, m. 70, Xavi Alonso, m. 81, i Ivan Alonso, m. 91. Arbitratge sense cap tipus de problemes.

Gols: 1-0: Sergio Ramos, m.4; 2-0: Kaká, m.29; 3-0: Higuaín, m. 90

Incidències: Estadi Santiago Bernabeu, Madrid. Partit corresponent a la jornada 21 del campionat nacional de lliga.



2 comentaris:

Sentimiento Perico ha dit...

No m´agradat el partit dels nostres al Bernabéu, a faltat agresivitat.

Salutaccions.

Anònim ha dit...

I per a marcar gols cal sortir amb actitud, agressivitat i molta concentració i d'aquesta última, dissabte passat n'hi va haver un dèficit massa important.
De fet no hi va haver partit.
A hores d'ara potser som l'equip més trist i previsible de primera divisió.
SERRALLONGA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M