dilluns, 15 de febrer del 2010

UN ESPANYOL QUE ENAMORA...
TORNA A GOLEJAR AL BARÇA (4-0)

















RCD Espanyol Femení : 4 FC Barcelona: 0

Retorn a temps no massa llunyans. El Barça, golejat de Sadrià

El RCD Espanyol Femení ha tornat a demostrar que en aquests moments travessa un moment de forma i de joc excepcional, i segueix comptant els partits per victòries al vèncer de manera contundent, - amb un gran segon temps – el derbi de la màxima davant el FC Barcelona.

Oscar Aja alinear l’equip de les darreres setmanes (en els que s’ha fet ja un lloc la sueca Louise Fors que va fer un bon partit amb interessants arrancades per banda).

El FC Barcelona per la seva part, - com ja vàrem anunciar amb la prèvia del partit -, comptava amb la important baixa al centre del camp de Noemí Rubio (present ahir a Sadrià). Tornada de la veterana ex de l’Estartit, Marina Torres formant l’eix defensiu amb la capitana Ani Escribano, fet que va fer avançar la posició a Marta Unzúe (la central que va anotar el gol en el 94’ en el darrer derbi a Sadrià) al mig del camp. A la mitja punta la ex Vicky Losada, quedant com a jugadores més perilloses per la dreta Melanie i en punta Marta Cubí.

Igualtat en el primer període
El partit va començar amb uns minuts de tempteig; de respecte mutu. Inclòs diria més, el domini altern dels primers instants es convertir en un domini visitant amb varies aproximacions que quedaren només en això. Vicky amb un xut creuat desviat a la dreta de Mariajo és qui primer dona senyals de vida en atac, en un primer temps molt espès ofensivament d’ambdós conjunts.

Tant era així, que la cosa anava tant igualada, que el tècnic Oscar Aja als voltants de la mitja hora de joc, ja va donar ordres de sortir a escalfar a Corredera i Chola.
La primera acció d’atac local va ser una pujada per banda esquerra de Sara Monforte (que s’ha fet amb aquesta posició al igual que Lara de central, i estan responent a les mil meravelles) i Vero Boquete, de primera, remata per sobre el travesser.

Un xut de Louise Fors, fora, va ser l’avís previ a l’acció del primer gol espanyolista. Una acció per la esquerra de la sueca, acaba sent rematada llençant-se a terra molt forçada per Míriam Diéguez a l’esquerra de la ex portera de la Real, Eli Sarasola.

Segon temps de somni
No fa falta dir, que aquest gol perico, donarà al conjunt d’Oscar Aja una seguretat i confiança al segon temps molt important; malgrat que el FC Barcelona no alterarà el seu patró de joc, si que les jugadores espanyolistes a mida que avanci el segon període i amb la moral del marcador aniran trobant més espais, fet que aprofitarà per banda dreta Mart Corredera que s’incorporarà en el segon temps, i posteriorment Olga Moreno per l’esquerra jugant per davant de Monforte.

La primera ocasió clara del segon temps, a càrrec de Pamela Conti, que no aprofita l’ocasió encarant a Eli, i remata al cos de la portera, recollint el refús Marta Corredera que remata increïblement als núvols.
Una gran jugada de Vero penetrant pel centre, acabarà amb una centrada de Míriam que es passeja perillosament per l’àrea.


El Barcelona s’ha salvat en aquestes dues clares ocasions d’encaixar un segon gol letal; però poc durarà l’avantatja mínima perica ja que Vero Boquete (un pas per sobre de la major part de jugadores d’aquest país en quant a qualitat tècnica), es fa amb una bola, controla busca forat i xuta des de la frontal a la dreta de la meta basca aconseguint sentenciar el partit.

Tan sols cinc minuts i escaig més tard, una jugada de la pròpia Vero en ràpid contracop desbordant el sistema defensiu avançat de les de Xavi Llorenç, acaba habilitant per la dreta a Marta Corredera que en ràpida carrera s’interna, arriba a línia de fons i la seva centrada perfecta es rematada en la boca de gol per Pamela Conti sempre oportuna. Era el 3-0 i encara faltaven molts minuts; un autèntic malson de nou per l’equip blaugrana.

Marta Torrejón, es suma a la festa perica, anotant el quart
El resultat definitiu l’establirà Marta Torrejón al rematar tres minuts després una molt bona centrada des de la dreta. De nou, la central espanyolista serà letal amb la seva rematada de cap al pal contrari.

En la resta d’encontre, vam veure la tornada de la defensora navarresa Ane després d’un llarg període d’inactivitat per lesió, una jugada individual de Marta Corredera que es marxa de dos defensores i Pamela remata fora a la dreta, en una jugada de molt perill, o una volea de Meseguer que Eli atura en dos temps amb moltes dificultats.
El FC Barcelona ha intentat a la desesperada en els minuts finals retallar distàncies, amb una molt bona ocasió d’Ani llepant la creueta de la porteria defensada ara per Marina Marimón, i un servei de cantonada a càrrec de Melanie que es passeja per l'àrea al no encertar rebutjar Marina, i poc més.

En definitiva, un Espanyol de luxe que de seguir jugant així veurem qui el frena, i un Barcelona que ha defraudat en la seva visita a Sadrià, en gran part, superat per l’extraordinari moment de joc de les espanyolistes, de la qualitat i varietat de recursos ofensius de les espanyolistes i també per que no dir-ho, per la baixa de Noemí que hagués donat quelcom més de fonaments a la tasca de Vicky, Melanie i de la pròpia Cubí, en atac.

Amb aquest resultat, les espanyolistes continuen dalt de tot, amb sis de sis, continuen tenint al Rayo a cinc punts, i deixen ja al FC Barcelona a vuit punts i presumiblement amb el gol-average a favor mercè a aquest contundent resultat, fet que possibilita que pràcticament el conjunt d’Oscar Aja es pugui assegurar ben aviat una de les dues posicions que donen dret a la lluita final pel títol en l’eliminatòria famosa que la RFEF s’ha treta de la mànega.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Marta Torrejón, Lara, Sara Monforte; Meseguer, Míriam; Laura Fors, Vero i Sara Mérida; i Pamela Conti.
Substitucions: Marta Corredera per Sara Mérida, m. 46; Olga Moreno per Louise, m. 56;
Marina (p) per Mariajo, m. 75, i Ane per Lara, m. 76.

FC Barcelona: Eli Sarasola, Laura, Marina Torres, Anni Escribano, Rocío Ríos, Esther Romero, Alicia Doblado, Marta Unzúe, Marta Cubí, Vicky Losada i Melanie Serrano.
Substitucions: Karol Férez per Romero, m. 51.

Gols: 1-0: Míriam, m. 40; 2-0: Vero, m. 60; 3-0: Pamela Conti, m. 66; 4-0: Marta Torrejón, m. 69.

Àrbitre: Juan Manuel Martín Varas, comitè territorial català, delegació de Barcelona. Ha mostrat cartolines grogues a Melanie Serrano, m. 42, Rocío Ríos, m. 69, i Marta Unzúe, m. 75 per part blaugrana, mentre que per part espanyolista, Pamela Conti va ser amonestada en el minut 64.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la sisena jornada de la segona fase de la Superlliga Femenina. Bona presència de públic en el camp talismà del femení, i golejada blanc-i-blava de nou després dels dos darrers derbis disputats en el camp de gespa natural per motius televisius.

L’Espanyol ben recolzat per animosos seguidors de la Juvenil, de Chavaleo Crew, (habituals als encontres del femení demostrant sempre el seu amor pels colors i l’equip femení) i per altres en l’altre porteria (la que dona a la ronda), que han recolzat la seva ideologia política malauradament, un cop més...




CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA, Grup "A" (TÍTOL)

.CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

R.C.D. ESPANYOL

18

6

6

0

0

21

2

2

RAYO VALLECANO

13

6

4

1

1

14

7

3

ATLÉTICO M. FÉMINAS

10

6

3

1

2

7

3

4

F.C. BARCELONA

10

6

3

1

2

8

7

5

TRANSP. ALCAINE /PRAINSA

7

6

2

1

3

7

10

6

ATHLETIC CLUB B.

7

5

2

1

3

9

16

7

REAL SOCIEDAD

4

6

1

1

4

7

14

8

U.D. LEVANTE

06006014

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics:
El RCD Espanyol va demostrar que és el millor equip, molt superior a les culers, victòria justa, i llàstima perquè podia ser una golejada d'autèntic escàndol.
Adéu. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M