dimecres, 22 de desembre del 2010

L'ALEVÍ "A" SEGUEIX GOLEJANT (6-0)

ELS CONVOCATS PER ENFRONTAR-SE A L'ATLÉTICO DE MADRID (V.CALDERÓN, avui 20:00h. ANADA 1/4f. COPA DE S.M. EL REI) SON: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, David García, Dídac, Víctor Ruiz, Jordi Amat, Forlín, Baena, Javi Márquez, Verdú, Callejón, Luis García, Sergio García, Dátolo, Iván Alonso, Álvaro i Osvaldo.

RCD Espanyol Aleví “A”; 6 – Vic Riuprimer REFO F.C.: 0
(Resultat oficial: 5-0)

Va costar sentenciar l’encontre molt més del que el marcador reflecteix

El RCD Espanyol Aleví “A” va vèncer dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià al Vic Riuprimer en un encontre que tot i que l’Espanyol es va avançar ràpidament al marcador amb un gol d’Albert, no va ser fins avançat el tercer quart i de penal quan va començar a encarrilar un encontre, això sí, que per oportunitats tenia que haver resolt molt abans, però els osonencs i sobre tot el seu porter ho van evitar.

L’encontre va començar amb oportunitats per Joel amb xut que va sortir fora per poc, una mitja volta i rematada de Guillem a la que va respondre el meta visitant amb la primera bona aturada fins que als cinc minuts de joc, Albert Alavedra transforma un llançament directe de falta un pèl a l’esquerra de l’atac perico, en el primer gol espanyolista amb un tir ras i creuat.

L’Espanyol va seguir assetjant l’àrea del Vic Riuprimer i va tenir amb un potent xut de Joel creuat i buscant l’escaire una gran oportunitat però el meta del Vic Riuprimer –el millor del seu equip -, va volar rebutjant amb la mà a còrner per la seva dreta. La darrera ocasió de perill dels blanc-i-blaus en aquest primer quart va ser una pilota d’or col•locada per Joel des de l’esquerra per Arnau, però el davanter perico autor d’un hat trick, en aquesta ocasió va rematar de primera al cos del porter dins l’àrea petita.

En el segon quart, dos rematades de Sergi, una d’elles amb intenció, va sortir fora per molt poc. Un xut de Guillem potent torna a ser salvat del seu camí cap el fons de la porteria, per la bona actuació del meta osonenc. L’Espanyol ho provava, però superada la defensa osonenca, es trobava amb l’actuació del meta que també va evitar el gol en un xut fort de Guillem que va rebutjar a còrner poc abans de la finalització del segon quart i per tant del descans.

Una acció ràpida dels espanyolistes va acabar amb un xut de Pol que va ser rebutjat pel porter visitant i posteriorment en la mateixa jugada Fode va marcar, però el col•legiat va anul•lar l’acció per fora de joc del davanter espanyolista. Precisament seria Fode, qui en el minut 37 de joc, va ser objecte d’un dubtós penal, molt protestat per l’apassionat públic osonenc, que Pol va transformar enganyant al porter, amb un llançament per la seva dreta, arribant-se al final del tercer quart amb l’avantatge de 2-0 favorable als locals.

En el darrer quart, l’Espanyol va aconseguir el tercer obra d’Arnau – que anteriorment ja havia pogut anotar-lo després d’una acció en la que li va robar la cartera a un defensor però el seu xut va sortir fora –, quan el davanter centre espanyolista amb un xut ras i perpendicular al pal dret aconsegueix superar al meta visitant.

El Vic Riuprimer va gaudir de la primera i única ocasió clara de gol amb una rematada ajustada al pal dret de la porteria d’Alex Vega, que va sortir fora.
Però l’Espanyol estava ja llençat i els gols van anar caient un a un fins el final del partit: Una centrada de primera de Jairo acaba en gol desprès que Arnau remati de primera dins l’àrea petita.

El cinquè gol perico, va ser conseqüència d’una passada en profunditat de Pol per Arnau i aquest no desaprofita l’ocasió per aconseguir un hat trick i acostar-se a Fode –qui curiosament no va marcar en aquest partit, però que encara és molt lluny en quant a nombre de gols de la resta de companys– a la taula de golejadors.

El darrer gol del partit que tancava la golejada, el va aconseguir Joel engaltant un fort xut a l’escaire. Amb una jugada personal de Pol que va penetrar arribant fins la línia de fons, però sense angle el seu centre xut acaba sent blocat pel porter visitant en la mateixa línia de gol, es va arribar a la fi del partit.

RCD Espanyol: Adrià, Jairo, Albert, Pol, Joel, Guillem, i Arnau. En el segon quart, Adrià, Reina, Albert, Sergi, Joel, Gillem, i Fode. Tercer quart: Alex Vega, Jairo, Bernils, Llinares, Pol, Sergi, i Fode. Darrer quart: Alex, Jairo, Barnils, Linares, Sergi, Joel, i Arnau. Pol per Sergi.

Gols: 1-0: Albert, m. 5; 2-0: Pol (pen.), m. 38; 3-0: Arnau, m. 52; 4-0: Arnau, m. 56; 5-0: Arnau, m. 58; 6-0: Joel, m. 59.