dimecres, 22 de desembre del 2010

L'INFANTIL "A" ACABA 2010
GUANYANT TOTS ELS ENCONTRES

RCD Espanyol Infantil “A”: 3 – AEC Manlleu: 0

L’equip infantil de segon any del RCD Espanyol finalitza l’any líder i sent l’únic equip perico de futbol onze que s’ha adjudicat tots els punts en joc. Dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià, va vèncer 3-0 al llavors tercer classificat l’AEC Manlleu.

L’Espanyol no es va avançar fins a mitjans del segon quart quant Carlos Cano va rematar una molt bona jugada de l’atac perico amb passada de Sergi per Juan que centra a l’àrea per que el davanter centre espanyolista remati al fons de la porteria osonenca.

Anteriorment en el primer quart, l’Espanyol havia gaudit d’ocasions com en una penetració de Sergi amb passada de la mort que el davanter perico no va pogué aprofitar xutant i estavellant la pilota a les cames del porter. Ja en el segon quart i abans del gol, una passada excel•lent en profunditat d’Oscar Melendo per Juan que fica la bota lo just avançant-se a la sortida del meta, per rematar però no per superar al porter visitant.

El segon gol no va trigar gaire en venir, i va ser obra d’Oscar Melendo. El menut i excel•lent migcampista espanyolista va anotar el seu primer gol en la lliga i va ser molt celebrat pel seus companys d’equip reconeixent-li la seva classe i les assistències que generalment ell els hi dona a ells.

L’Espanyol va gaudir d’ocasions per fer el tercer com un gran xut de Carlos Cano tal com li ve engalta un potent xut que el meta treu a còrner en una gran intervenció. Aquest es treu i Juan remata de cap fora, en una molt bona ocasió. Amb una jugada individual de Sergi Santiesteban culminada amb xut creuat –tot i que millor opció hagués sigut passar l’esfèrica -, i amb un xut creuat de Juan Ezomo, s’arribava a la fi del segon quart en el que es va decidir el partit.

En el tercer quart, l’àrbitre invalida per fora de joc el primer atac dels visitants convertit en gol quan es duien un parell de minuts de la represa. L’Espanyol va disposar de varies ocasions com una falta directa que Alex va llençar a la base del pal dret, o una recuperació de Sergi que en jugada individual i entrant a l’àrea acaba amb un xut que surt alt per sobre el travesser. Per contra, el Manlleu va disposar d’una falta perillosa per sobre la porteria espanyolista.

El tercer gol espanyolista va portar la signatura de Sergi, quan recollint l’esfèrica i arrancant en posició legal es planta tot sol davant el meta del Manlleu i amb serenor i efectivitat li creua l’esfèrica creuada lluny del seu abast.

En el darrer quart de partit, poca cosa a explicar-vos: L’encontre estava ja resolt, i poques ocasions hi van haver-hi, tret d’un gol ben anul•lat a Carlos Cano per fora de joc clar, o un xut d’un jugador espanyolista que se li escapa al porter del Manlleu que no bloca, i aquest traspassa totalment la línia de gol sent recollit ràpidament pel porter. La col•legiada del partit –sense ajut de líniers – no va pogué veure-ho ja que es trobava bastant lluny de la jugada, i no va donar validesa al gol “fantasma”.

En el darrer quart de partit, poca cosa a explicar-vos: L’encontre estava ja resolt, però l’Espanyol va seguir atacant i va haver-hi un gol ben anul•lat a Carlos Cano per fora de joc clar, o un xut d’un jugador espanyolista que se li escapa al porter del Manlleu que no bloca, i aquest traspassa totalment la línia de gol sent recollit ràpidament pel porter. La col•legiada del partit –sense ajut de líniers – no va pogué veure-ho ja que es trobava bastant lluny de la jugada, i no va donar validesa al gol “fantasma”.

Una doble ocasió per l’Espanyol amb rematades de Cano i Alex no va ser gol de ben poc, mentre que una jugada individual de Cano entrant per la lateral esquerra de l’àrea de càstig va acabar amb una volea de Sergi que va rebutjar el meta amb molta fortuna.

Cano no va encertar amb la rematada després que una centrada de Sergi per l’esquerra el deixés sol en l’u contra u amb el porter, i el seu xut sortís fora ajustat al pal dret. Per la seva part, els visitants van tenir l’opció de retallar diferències en el marcador mitjançant una doble rematada que Ayoub, porter en la segona part, evitar amb una doble intervenció. En els darrers instants del partit, una vaselina de Cano que surt per sobre el travesser i una jugada de Melendo que supera a tres adversaris en un pam de terreny amb la seva tècnica excel•lent, però la passada de la mort, no troba rematador.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, Grup 2n.