dimecres, 23 de febrer del 2011

CHICA I MARTA TORREJÓN,
INCANSABLES DE L'ANY





(Penya Els Incansables, c/Freser, Barcelona: Josep Maria)

Daniel Sánchez Llibre, Dani Jarque, Raul Tamudo, Eloy Pérez, Fredson Cámara, Ivan de la Peña, Moisés Hurtado, Luis García, Lara Rabal i des d’avui Javi Chica i Marta Torrejón, tenen quelcom en comú. Tots ells han sigut en un any o altre, “Incansables” de l’any, sent guardonats per aquesta barcelonina penya perica.

Avui, a la seu social dels Incansables al Carrer Freser de Barcelona, ha tingut lloc l’acte de lliurament d’aquest guardó que aquesta ambaixada espanyolista té a bé concedir amb caràcter anual a aquells que s’han fet mereixedors d’aquesta distinció.

Javi Chica i Marta Torrejón, acompanyats per Jaume Martínez i de Patricia Coma, han arribat als voltants de dos quarts de vuit del vespre. Després de ser rebuts i ser presentats, han tingut lloc els breus parlaments i s’ha fet lliurament dels trofeus. En primer lloc, el Secretari de la Penya, José Luis, ha fet lliurament del guardó a la central del femení espanyolista i posteriorment ha sigut la pròpia Presidenta Araceli qui li ha fet lliurament al lateral espanyolista.

Posteriorment ha hagut temps per fer fotografies els presents, autògrafes, i les típiques converses entre els presents. S’ha tancat l’acte amb un aperitiu on no ha faltat refrescos i cava per desitjar que l’Espanyol torni a la senda dels triomfs. Sobre aquest aspecte, el propi Chica ha declarat –sense que ningú li hagi tret el tema- que l’important no és aquest moment (quatre derrotes consecutives) sinó el final, com acabarà tot, i llavors esperem que l’equip acabi obtenint, la classificació europea.

A l’acte hi ha estat present el President de la FCPE Alberto Ariza i la seva muller Carme (Eternos), el membre de la Junta de la FCPE, Lluís Domínguez (Penya Espanyolista de Navarra-Rafa Marañón i Nou Barris), i membres representants d’altres penyes com GPE Manigua, Vila de Gràcia Guinardó, Sant Andreu), així com la totalitat de la junta directiva de la penya amfitriona i nombrosos socis de la mateixa. Ha hagut representació mediàtica com els germans Via, el fotògraf Carlos Mira i el periodista i activista Sergio Fidalgo.























1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues: Felicitats a Chica i Torrejón x premi que han guanyat merescudament x seu gran treball que han fet amb el RCD Espanyol. Salutacions. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M