dimecres, 23 de febrer del 2011

EL CADET "B" SEGUEIX EL BON CAMÍ

RCD Espanyol Cadet “B”: 3 – OAR Vic: 0

Victòria justa.

El Cadet “B” espanyolista va vèncer en partit disputat la tarda vespre del dissabte en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià al OAR Vic per 3-0, en un partit totalment dominat pels espanyolistes que es van mostrar molt superiors i van gaudir de moltes ocasions del gol fins aconseguir-ne tres que van fer justícia al que es va veure en el terreny de joc.

L’Espanyol va posar setge a la porteria vigatana des del primer minut, i concretament en el cinc de joc una molt bona jugada de Pablo pujant per la banda dreta acaba amb una passada per Lauren qui amb molt poc angle supera a un desafortunat meta del OAR que se li cola dins tot i el poc angle que el davanter espanyolista tenia.

El gol dona ales als espanyolistes que van disposar de moltes ocasions per ampliar el marcador, com una centrada de Mula que va rematar desviat de cap Juan (el jugador del Infantil que en els darrers encontres ha ascendit al Cadet B). Un bon contracop conduït per Mula en acció individual va acabar desaprofitant davant porta al xutar fort, però massa alt.

En altre acció, un xut de Patrick va ser refusat pel porter, i Joan no va pogué acabar de rematxar al fons de la porteria. En un servei de cantonada va ser Mula qui va gaudir de la millor ocasió rematant a boca de canó, però el meta osonenc va realitzar una gran intervenció.

L’Espanyol seguia atacant per sentenciar el partit, però el segon gol no arribava. Una molt bona jugada de Mula entrant per la lateral dreta, xuta amb poc angle però fort, rebutja el porter i la pilota morta dins l’àrea es rematada per Lauren fora a la dreta del porter perdent-se una gran oportunitat per deixar enllestit l’encontre. Un servei de falta directe a càrrec de Marc Roca també es rebutjat a còrner pel porter visitant.

I el que son les coses, la jugada que menys perill semblava oferir en una pilota dividida, el defensor podia refusar l'esfèrica davant Juan Ezomo, però el seu desafortunat rebuig colpeja en el davanter espanyolista que seguia molt bé l’acció per si es produïa l’error, i la pilota agafava el camí de la porteria osonenca en un gol amb un pèl de sort, que compensava les altres accions de mèrit que no havien aconseguit fruït.

L’Espanyol acabaria marcant un tercer gol obra de Gregorio, en el segon temps, i plasmaria la seva total superioritat en el marcador. Amb aquest triomf el conjunt perico segueix mantenint els set punts d’avantatge al capdavant de la classificació del grup quart de la Preferent Cadet, respecte al segon classificat, el CE Premià i onze davant el tercer, el Girona “B”.

CLASSIFICACIÓ CADET PREFERENT, Grup 4rt.