dissabte, 9 d’abril del 2011

ACORD DE L'ESPANYOL,
AMB L'ACADÈMIA DE COSTA D'IVORI

<>
Fotos cedides pel Departament de Futbol Base del RCD Espanyol.  


Ahir al matí el RCD Espanyol ha presentat l'acord amb l'Acadèmia de Costa d'Ivori, gràcies al qual es reafirma la presència del club a Àfrica i els objectius previstos en el Projecte Àfrica per part de la Fundació Privada del RCD Espanyol.

A l'acte han intervingut el director general de la Fundació, Javier Sáenz, el director esportiu, Ramon Planes, el director RCDE International, Óscar Riera, i el responsable del Centre de Football de Treichville, Aboi Jules. En aquests moments tan complicats per al país, l'Espanyol demostra la seva consciència social i el seu costat més solidari.

“És una cosa fantàstica, perquè es realitza una gran labor humanitària. No podem oblidar que el futbol és un gran vehicle per a l'educació. L'escola funciona molt bé i la nostra intenció és col•laborar perquè el seu benefici és el nostre benefici”, ha analitzat Sáenz. També ha recordat que la situació a Costa d'Ivori és “complexa” i considera que és molt positiu poder ajudar “a aquests nens”.

Óscar Riera, per la seva banda, ha recordat que es tracta d'un projecte planificat fins a 2014. “És una població petita, però té una escola de formació amb 65 alumnes amb nens d'entre 12 i 17 anys”, ha assenyalat. Riera ha anunciat que aquest projecte s'estendrà el proper al Marroc.

Ramon Planes no ha dubtat a reafirmar la seva aposta per aquest projecte. “Neix amb un caràcter social, però, al mateix temps, es fa una labor esportiva important per l'Espanyol. Els passos són lents, perquè les administracions d'aquests països són complicades. Costa d'Ivori és un país amb talent i l'Espanyol pot treure profit”, ha afirmat.

Finalment, Aboi Jules ha agraït l'acord aconseguit amb l'Espanyol. “Estic molt feliç i content i agraeixo el tracte que hem rebut des de la nostra arribada. Vendrem la imatge del club de Barcelona a Costa d'Ivori”, ha apuntat.

Departament de Fútbol Base del RCD Espanyol.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Este tipo de acuerdos me encantan por un lado se ayuda en la formación pedagogica a niños de Costa d'Ivori con pocos recursos y encima podemos reclutar a los chicos con más calidad para las categorías inferiores. Creo que es una gran medida no solo para mejorar nuestro futbol base si no para expandir el nombre de nuestro club por el mundo y en este caso por africa.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M