diumenge, 3 d’abril del 2011

CAMPIONS !!!


RCD Espanyol Infantil "A": 3 – UE Sant Andreu: 0



CAMPIONS!

El RCD Espanyol s’ha proclamat campió de lliga del grup segon de Primera Infantil en la jornada 25ena. del campionat en vèncer 3-0 a la UE Sant Andreu a la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’equip espanyolista avantatjava en 19 punts abans de la disputa d’aquest encontre a FC Barcelona “B”, AE Manlleu i UE Sant Andreu. Tant Espanyol com Sant Andreu tenen pendent un encontre ajornat en el seu dia per les inclemències meteorològiques.


Ara, amb el triomf blanc-i-blau, son 22 punts els que li porta al quadre quatribarrat faltant sis encontres (cinc jornades i els ajornats), fet pel qual l’equip entrenat per Dani Fernández s’ha proclamat campió aquesta tarda del dissabte i ho ha celebrat de valent els seus jugadors.


L’equip espanyolista afrontava l’encontre amb la baixa del davanter Javi Navarro, que va ser expulsat al Mpal. de Badalona l’anterior jornada i cal destacar en l’onze inicial la presència de Samu com a principal novetat, jugant de migcentre. No ha sigut un dels millors encontres dels espanyolistes en quant a joc. Si que es pot dir que han fet un encontre pràctic, assegurant un triomf que donava el campionat. L’Espanyol dominava davant un Sant Andreu que tot i ser segon –empatat a punts amb Barça B i Manlleu –, ja l’havia golejat l’Espanyol 0-6 a domicili en la primera volta.

I han estat els quatribarrats els primers que han portat perill en una pilota en la que el meta Ayoub en dos temps s’ha tingut que llençar avortant l’intent de rematada visitant. El conjunt espanyolista ha obert el marcador quan un llançament de còrner des de la dreta de l’atac perico, ha estat tret molt tancat, rebutjant defectuosament de punys el meta santandreuenc, i en el segon pal, Sergi Santisteban tot sol, ha marcat a plaer.

Aquest gol donava ales als espanyolistes que en el minut d’afegit del primer quart deixaven sentenciat completament el partit amb un segon gol després que una perfecta assistència de Sergi per David SKowron “Polaco” marcava a plaer en la boca de gol.

L’Espanyol pràcticament amb aquest resultat ja ho tenia tot fet i durant el segon quart no ha gaudit d’ocasions tret d’una falta directa que ha executat Manchón, ajustatnt al pal dret, sortint la bola a mig metre de la porteria visitant.

El tercer quart ha començat amb un matiner gol dels pericos, quan en una acció per banda esquerra ha acabat amb una centrada xut d’Aaron que s’ha colat dins. El domini perico era més que notori tot i que ja no hi haurien més ocasions en aquests divuit minuts de joc.

En el darrer període, l’Espanyol va gaudir de dues ocasions per ampliar el marcador com una ocasió de Joel pel centre amb passada en profunditat per Ferry, que no arriba a poder rematar per ben poc sense que Cano tampoc pugui superar amb el seu xut l’oposició d’un defensor visitant que rebutja, i un xut del propi Cano que bloca el porter. Per contra, els quatribarrats van tenir la seva millor ocasió del partit als 62’ minuts quan en una centrada xut des de l’esquerra obligar al meta Pol a rebutjar forçadament de punys a còrner.

I així, el partit va anar morint mentre el Sant Andreu volia però no podia, i l’Espanyol deixava córrer els minuts esperant que arribés el xiulet final per desencadenar l’alegria i l’eufòria dels jugadors de Dani Fernández, tècnic que fa doblet com a entrenador en categoria infantil, ja que la temporada passada també va adjudicar-se el títol amb aquesta mateixa fornada com a infantils de primer any.




RCD Espanyol: Ayoub, Arnau, Alex, Carles Valls, Aaron, Samu, Sergi, Manchón, Cano, Oscar Melendo i Polaco.

Després del descans, (tercer quart), han sortit el meta Pol, Anthony, Marc Llavero, Marc García, Joel, Adrián Rivas, i Ferry en els llocs d’ Ayoub, Arnau, Valls, Manchón, Cano, Melendo i Polaco. En el darrer quart Cano per Samu, Manchón i Oscar Melendo per Sergi i Adrián Rivas.

Gols: 1-0: Sergi, m. 14; 2-0: Polaco, m. +18; 3-0; Aaron, m.38.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit corresponent a la 25ena. jornada de lliga de Primera Infantil, en el seu grup segon. El conjunt de Dani Fernández ha vençut en els 24 encontres que ha disputat de lliga i s’ha proclamat brillant campió del campionat.

Els seus jugadors i cos tècnic, ho han celebrat com l’ocasió mereixia, i els càntics del repertori espanyolista procedents del vestidor perico, han ressonat de les boques dels jugadors blanc-i-blaus, per tot Sadrià.

Tarda amb temps assolellat, temperatura alta per l’època en que ens trobem. Malgrat les circumstàncies, molt poc públic, doncs l’afició espanyolista continua donant l’esquena als equips inferiors espanyolistes del nostre futbol base.










2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats campions.Els espanyolistes van golejar al Sant Andreu per 3-0.S' ha portat el títol justament. Números espectaculars tots els 24 partits guanyats. Jose Carrera

andres garcia ha dit...

gracias amigo jose maria por estar con tus peques pericos. un abrazo de todo corazon.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M