dilluns, 4 d’abril del 2011

EL JUVENIL "A" LLUITARÀ LA LLIGA FINS EL FINAL (6-2)











RCD Espanyol Juvenil “A”: 6 – AEC Manlleu: 2


El Juvenil “A” espanyolista va vèncer ahir al migdia a la Ciutat Esportiva al quadre osonenc i ha aconseguit el que semblava gairebé impossible fa unes poques setmanes: Que no hi hagués campió de la Divisió d’Honor Juvenil fins la darrera jornada. L’empat del San Francisco en el seu complicat i inexpugnable feu (enguany menys, tot i que els dos grans no hi han guanyat),   davant el líder Barcelona, fa que tot es decideixi en el darrer encontre que els blaugranes tenen que disputar davant un Cornellà que no es juga res i que no ens agradarà comprovar si s’esforça o no d’igual manera que ho va fer fa exactament una temporada quan va derrotar a l’Espanyol a Sadrià. En aquella ocasió i reconegut per algun dels jugadors hi havia quelcom més que la motivació pels tres punts... Davant la Damm, el Barcelona no va fallar (0-2), però a ses illes els locals es jugaven fugir d’un descens que agafa de ple a un històric de la Divisió d’Honor com és el San Francisco.


Mentre, l’Espanyol tampoc ho tindrà gens de fàcil a Tarragona davant el Nàstic. Amb tot, l’equip de Martín Posse ha completat una bona temporada en lliga ( toca ratificar-ho a la Copa ) amb un molt jove equip en el que se li han anat incorporant fins i tot cadets durant la temporada.


Amb Albarrán a la lateral dreta com a titular després de jugar ja uns minuts en les darreres jornades al pujar del Juvenil “B”, l’Espanyol veia com jugadors com Blanchart, Clerc i el darrer en incorporar-se, Sergi Darder eren baixa al ser convocats per jugar a El Masnou amb el filial.


L’Espanyol va posar fil a l’agulla ben ràpid. Arroyo rematava al fons de la porteria del Manlleu en la primera acció de perill dels espanyolistes. Als deu minuts un bon contracop a càrrec de Thievy en el que s’escapa enganxat a la banda esquerra, passa la línia que divideix ambdós camps i dona una passada en profunditat per Eric López qui davant la sortida del meta Adrià, li col•loca una perfecta vaselina amb un bon toc, que acaba entrant mansament dins la porteria osonenca.


El Manlleu va gaudir d’una bona ocasió als 22’, després d’una pilota solta a la sortida d’un servei de cantonada, però el xut d’un davanter visitant, potent però un pèl desviat, va sortir a un parell de pams del travesser. Pirulo va posar a prova al porter del Manlleu amb un no esperat centre xut que va acabar traient el meta visitant de punys quan la pilota es colava. Un servei de cantonada executat per Pirulo a la dreta de l’atac blanc-i-blau es rematat de cap per Eric al fons de la porteria, però Simón del Pino l’anul•la per posició anti-reglamentària del jugador perico.


Posse es veu obligat a substituir a dos jugadors de cop abans del descans. Héctor i Gil abandonen el terreny de joc i surt el cadet Ruben i l’extrem Verdú. Serà precisament Rubén qui en la primera acció en que toqui la pilota, rematarà al fons de la porteria amb el cap una centrada d’Albert Miravent a falta d’un minut per marxar-se als vestidors. Els locals ja guanyaven per 3-0 i havien enllestit per la via ràpida l’encontre.


En el segon temps, la dinàmica no va variar i l’Espanyol va fer pujar el quart al marcador després que Pirulo rebés una pilota en la frontal de Gabi, penetrés i superés la sortida del porter marcant amb xut creuat. Pirulo va gaudir d’ocasions per incrementar el seu compte però no va estar encertat en les rematades malgrat fer un bon partit. Així, una bona jugada de Thievy per l’esquerra al 55’, centra i el gadità entrant en el primer pal, toca de primera sortint l’esfèrica ajustada al pal esquerra, però fora. En altre acció de Verdú, Pirulo remata ras en acció similar i la pilota se’n va fora a mig metre del pal dret.


L’Espanyol fa realitzar un molt bon partit i va entrar per bandes desarbolant la defensa del Manlleu em moltes ocasions: Una passada d’Eric per Theivy, i aquest penetra donant la passada de la mort que no arriba al seu destí, ja que un defensor al tall evita el cinquè.


Però seria el Manlleu qui escurçaria diferències en el marcador en rematar de cap d’Abel una bona pilota centrada. Va ser un miratge: L’Espanyol va tornar a plasmar en el marcador la diferència que existia en el terreny de joc amb un cinquè gol obra de Kilian en rematar a plaer una jugada d’Eric que havia rebut en profunditat de Gabi. L’ex del Cornellà penetra per la lateral dreta, arriba a línia de fons i cedeix el gol en safata de plata a Kilian.


Però poc després Eric veuria la segona cartolina i hauria d’enfilar el camí dels vestidors abans d’hora. L’Espanyol es quedava amb deu jugadors. Aleix comet un clar penal sobre Thievy quan aquest el dribla dins l’àrea, i el propi davanter francès el llença, - malament – a la dreta del meta del Manlleu, que rebutja l’esfèrica.


El Manlleu aprofita la superioritat numèrica i estableix el 5-2 amb un gol de Bernat, després d’un gran remat que supera per la seva dreta a Edgar Badía. El joc s’embruteix en els darrers deu minuts i Fortuny és expulsat amb vermella directa per una molt dura entrada. Després ho seria també Abel.


Gabi anota el sisè i definitiu gol després de retallar i rematar a la dreta de la porteria manlleuenca, afusellant al porter culer del Manlleu, que minuts abans havia perdut de mala manera els nervis amb una actitud totalment anti-esportiva insultant a espectadors i al RCD Espanyol, després de confessant-se culer al ser increpat i escridassat pel respectable... Amb un xut de Pirulo a l’esterior de la xarxa, el partit arriba al seu final i la lliga quedarà definitivament tenyida de blaugrana llevat que hi hagi un autèntic miracle futbolístic: Que l’Espanyol guanyi a Tarragona, i que el Cornellà doni la sorpresa en Sant Joan Despí i derroti al líder.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar, Albarrán, Gil, Héctor, Arroyo, Pau Senent, Miravent, Gabi, Thievy, Pirulo i Eric.
Substitucions: Ruben, i Verdú per Héctor i Gil, m. 43; Kilian per Miravent, m. 63.


AEC Manlleu: Adrià, Tarres, Casas, Torner, Aitor, Pau, Fortuny, Aleix, Kevin, Bernat i Montades.
Substitucions: Abel i Carles per Kevin i Casas, m. 46; Macías per Muntades, m. 56.


Àrbitre: Israel Simón del Pino, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Va mostrar cartolines grogues a Pau, m.62 per part local i a Casas, m. 18, Tarrés, m. 55, Pau, m. 69, Torner, m. 86 per part visitant. Va expulsar al local Eric per doble amonestació (m.68) i als jugadors visitants Fortuny, (amb vermella directa, m.85) i a Abel (per doble amonestació, m. 50 i 86).


Gols: 1-0: Arroyo, m.5; 2-0: Eric, m.10; 3-0: Rubén, m.44; 4-0: Pirulo, m.48; 4-1: Abel, m.63; 5-1: Kilian, m.65; 5-2: Bernat, m.74; 6-2: Gabi, m.87.


Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs, camp primer. Molt poc públic per tractar-se d’un encontre de juvenils i bastants d'ells, seguidors del Manlleu. Jornada 29ena del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Juvenil. Matinal amb temps variable, estones de sol i de núvols amb bona temperatura.






CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.
 
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C.  BARCELONA
70
29
21
7
1
82
21
2
R.C.D.  ESPANYOL
68
29
21
5
3
67
22
3
R.C.D.  MALLORCA
61
29
19
4
6
63
28
4
C.F.  DAMM
54
29
17
3
9
58
35
5
U.D.  CORNELLÀ
47
29
13
8
8
50
39
6
U.E. LLEIDA
42
29
11
9
9
44
39
7
C.F.  BADALONA
40
29
11
7
11
49
41
8
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
36
39
9
9
11
33
40
9
A.E.C.  MANLLEU
35
29
9
8
12
52
65
10
GIRONA  F.C.
33
29
9
6
14
36
47
11
JUVENTUD SALLISTA
31
29
8
7
14
36
58
12
S.D.  HUESCA
31
29
9
4
16
33
62
13
C.D.  SAN FRANCISCO
30
29
7
9
13
23
39
14
C.E.  L'HOSPITALET
28
29
7
7
15
35
56
15
U.D. At.  GRAMANET
23
29
7
2
20
34
63
16
U.D.  POBLENSE
17
29
4
5
20
32
72

3 comentaris:

Anònim ha dit...

muchas felicidades a los chavales la verdad que ayer hicieron un gran partido ,con muchos cambios ya que jugaban con bastantes jubenil B, a un apunte porque no jugo lucho? alguien puede explicar porque no juega ,de lo demas espero la semana proxima que vuelvan a ganar,FELICIDADES

Anònim ha dit...

Felicitats al juvenil del RCD ESPANYOL que ha complert amb la seva tasca apallissant al AEC Manlleu per 6 a 2, amb gols d'Arroyo, Eric, Rubén, Pirulo, Kilian i Gabi, en un partit que només l'han dominat els espanyolistes.No depenem de nosaltres però els periquitos anirem a Tarragona a guanyar.Els blanc-i-blaus esperem un favor del 5, el Cornellà.Ecara podem guanyar la lliga.Jose Carrera

Josep Maria ha dit...

Pues no lo sé, la verdad. Lucho estaba convocado y tal como fue el partido pensaba que jugaría como lo hicieron el resto de la banqueta. Bien es verdad que se vió obligado Martín Posse a realizar dos cambios antes del descanso, pero tuvo tiempo (y se lo podía permitir debido a la amplitud del resultado) para realizar una cuarta substitución. Quizá, jugando con diez y con pocos efectivos de carácter defensivo no quiso introducir otro jugador de carácter ofensivo como es Lucho. No lo sé, el entrenador siempre és el que manda. Como el árbitro en el terreno de juego. Se entienda o no sus decisiones, son las que rigen.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M