dimarts, 25 d’octubre del 2011

5 DE 5 DE L' EQUIP INFANTIL "A"

RCD Espanyol Infantil “A”: 5 – UFB Jàbac i Terrassa: 1

Triomf clar del conjunt infantil de segon any davant el Jàbac i Terrassa. Els de Miguel Ángel Samprón sumen el cinquè triomf consecutiu i encapçalen la classificació del grup primer de la mà d’un Cornellà que també ha sumat tots els punts en joc.

Dissabte va encarrilar l’encontre a partir del primer quart d’hora de joc quan després d’un inici bastant igualat en quant a joc, amb una ocasió pel Jàbac a la sortida d’un còrner amb una rematada fora, va ser l’Espanyol qui es va avançar mitjançant Carles Pérez. L’onze espanyolista va culminar amb un xut ras creuat una jugada iniciada per l’esquerra de l’atac local.

El Jàbac va tenir una bona opció amb un llançament directe de falta que se’n va per sobre la porteria de Jaime. Carles Pérez va tenir una oportunitat de caire similar a la del primer gol, penetrant per l’esquerra però a l’hora de la veritat Adrián Ayala estava en situació molt millor i la jugada s’hagués hagut de resoldre amb una passada al davanter i no amb el xut a la esquerra de la porteria que és com va anar. L’esfèrica que si que va rematar Adrián Ayala, va ser una pilota servida amb un bon centre des de l’esquerra i a boca de canó, el meta visitant va evitar el gol amb una molt bona intervenció evitant al mateix temps la segona rematada del davanter espanyolista.

Ayala va aconseguir desfer-se de la marca del seu adversari i profunditzar entrant per la lateral dreta de l’àrea i driblant la sortida desesperada del porter va enviar una centrada massa passada que no va pogué ser aprofitada per cap company, si bé tampoc s’havien incorporat a l’atac masses efectius en el contracop.
En el segon temps, i després de tres substitucions, l’Espanyol farà el segon gol mitjançant el seu davanter Juli que era un dels incorporats després del descans. Una pilota en profunditat, bon control, i el xut creuat del davanter ras i a la dreta inapel·lable acaba avantatjant al quadre espanyolista amb un 2-0.

Després de varies ocasions dels espanyolistes per fer el tercer amb un molt bon començament del segon temps, les coses canvien deu minuts després quan el Jàbac conscient que se li en va el partit, s’estiren les seves línies i comença a crear perill com un xut creuat a la dreta, o una més clara, una doble ocasió en la que Roberto Toro salva sota pals en primera instància i la jugada acaba amb un xut creuat molt perillós.

Aquests moments son de domini visitant que busca ficar-se en el partit infructuosament ja que seria l’Espanyol qui anotaria el tercer als 54 minuts de joc quan Gonzalo s’escapa en un ràpid contracop, dribla la sortida del porter i amb molt poc angle junt al pal esquerre de la porteria i amb molta sang freda col·loca l’esfèrica molt bé dins la porteria, sentenciant el partit.

Però el Jàbac no estava disposat a rendir-se tant fàcilment i en una badada defensiva, una centrada des de l’esquerra de l’atac egarenc acaba sent rematada a plaer en la boca de gol per Pablo al fons de la porteria espanyolista. Era el minut 22, de la segona part.

Però si el conjunt vallesà pensava en alguna tímida reacció aquesta quedaria avortada de soca-rel ja que tan sols dos minuts després, l’Espanyol sentenciaria definitivament el partit amb un quart gol, després d’una perfecta passada en profunditat d’Erik Sarmiento per Juli Jordán qui amb una molt bona definició, supera al porter visitant.

Juli va aconseguir un tercer gol en la seva compta particular però no va pujar al marcador en culminar una jugada en posició antireglamentària i per tant es va quedar sense el seu hat-trick. El meta visitant evitarà el cinquè després d’una bona jugada d’atac espanyolista que acabarà amb un xut de Jesús  que el porter traurà enviant a còrner.

En el darrer segon del partit, una molt bona jugada individual de Joan, acaba amb un bon detall tècnic davant el porter elevant per i culminant a porta buida en la boca de gol. Ja no es trauria de centre de camp, doncs el col·legiat assenyalaria el final dels setanta minuts reglamentaris de joc sense afegir-ne cap.

RCD Espanyol: Jaime, Cesar Mont, Mariano, Erik Sarmiento, Roberto Toro, Carles Torrents, Sergi Donaire, Joan, Adrián Ayala, Gonzalo i Carles Pérez.
En el minut 36 (inici del segon temps), Morales, Juli, i Gerard Nolla; Cucurella i Alex Bermejo en el minut 52; En el minut 56, Jesús.

UFB Jàbac i Terrassa: Oriol García, Alejandro Gutiérrez, Julio Alonso, Sergi Martínez, Marca Caton, Roger Adrià, Pablo Ávila, Álvaro Herzog, Óscar de Jesús, Jesús Aguilar i Sergi Almirall.

Àrbitre: Joan Ingasi Ros Martínez. Va mostrar cartolines grogues als locals Alex Bermejo, m. 45 i a Juli Jordán, m. 65, i als visitants Julio Alonso, m. 12, i Oscar de Jesús, m 31.

Gols: 1-0: Carles Pérez, m. 16; 2-0: Juli Jordán, m.37; 3-0: Gonzalo, m. 53; 3-1: Pablo, m. 57; 4-1: Juli, m. 59; 5-1: Joan, m. 70.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga de Primera Divisió Infantil en el seu grup primer disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós amb temps assolellat, temperatura elevada i sensació de calor en el primer temps, disminuint considerablement amb el transcurs del segon temps amb el declivi de l’astre rei.
En les files del Jàbac i Terrassa, l’ex jugador del futbol base espanyolista Roger Adrià Oliveras, i el meta Oriol García Megia.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 1er.