diumenge, 23 d’octubre del 2011

L'ESPANYOL "B" GOLEJA AL TERRASSA
EN EL TRAM FINAL DEL PARTIT, I S'ALLUNYA (4-0)















RCD Espanyol “B”: 4 – Terrassa FC: 0

Era el duel estel·lar d’aquesta onzena jornada de lliga al grup cinquè de tercera. S’enfrontaven a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, els dos primers classificats: Espanyol B i Terrassa FC separats d‘un punt a la classificació. L’Espanyol “B” s’ha avançat en el primer temps, i ha tingut ocasions en el segon període per fer el segon davant un Terrassa que ha venut cara la seva pell i només en el tram final quan ha encaixat el segon gol, l’Espanyol B ha pogut respirar tranquil, i ha acabat passant per sobre del conjunt egarenc com una piconadora, aconseguint golejar-lo.

Thievy ha estat l’objecte de la pràctica totalitat dels comentaris del públic de Sadrià respecte a un hipotètic càstig de Pochettino fen-lo baixar al filial. Sigui com sigui, el francès s’ha reivindicat completament intervenint en les principals accions de perill, assistint en dos dels gols, participant en la paret que li ha obert les portes del tercer gol a Alfonso i marcant d’un gran rematada el quart. Ell, i Cristian Alfonso han destacat en atac, Darder i Gómez movent l’equip a la medul·lar i darrera molt segurs la parella de centrals (avui Zou i Cunill), però en general tot l’equip ha fet un molt bon encontre i ha demostrat que a poc que Longhi pugui comptar amb aquests jugadors, i es deixi d’invents estrafolaris per pròpia iniciativa o imposicions alienes, aquest equip no té rival en aquesta categoria.

La primera oportunitat ha estat pels blanc-i-blaus al rematar alt, de cap Zou, que havia pujat al remat. Però el Terrassa també ha tingut les seves ocasions com una gran ocasió de David Garcia que ha superat a Edgar Badía i quan la pilota marxava suaument camí del fons de la porteria, Carles Clerc ho ha evitat rebutjant pràcticament sobre la mateixa línia de gol.

L’Espanyol B ha tingut una molt clara ocasió quan una pilota en profunditat des de la zona de mitjos per Cristian Alfonso, l’ha acabat controlant l’exterior blanc-i-blau tot sol i encarant al meta Gómez, ha rematat amb tot a favor per sobre el travesser en el seu intent d’afusellar al meta del conjunt vallesà.

A la segona ocasió, no ha perdonat Cristian Alfonso. Una assistència de Thievy, amb centrada que rematant de cap l’extrem espanyolista, l’esfèrica bombejada ha superat al porter visitant significant el primer gol del partit.

El públic egarenc present en la grada lateral s’ha encès quan una entrada de Carles Clerc dins l’àrea a David López no ha estat assenyalada com acció punible per Ávalos Martos. L’àrbitre ha acabat assenyalant servei de cantonada. L’Espanyol B ha baixat bastant en aquest darrer tram del primer temps i el conjunt egarenc ho ha aprofitat per arribar varies ocasions amb perill a les immediacions d’un Edgar Badia que ha resolt perfectament les escomeses del conjunt egarenc.

En el segon temps, Víctor Álvarez ha substituït Carles Clerc. Després d’uns minuts de domini visitant, l’Espanyol B ha pogut sentenciar el partit en diverses jugades en les que Thievy ha sigut principal protagonista. Una acció en la que Thievy ha acabat driblant al porter, i la seva centrada enrera ha estat rematada de primera per Pirulo, creuada, fora.

Xavi Molist ha intentat donar l’ensurt amb una rematada acrobàtica al minut 57. El col·legiat li ha perdonat la cartolina vermella a Dani Erencia quan després de superar Thievy a un rival en línia de tres quarts, ha fet un canvi de ritme increïble, deixant enrera al central del conjunt egarenc i aquest quan era desbordat per la velocitat del francès li ha entrat per darrera durament amb una entrada que mereixia quelcom més que el color groc de la cartolina que li ha mostrat el senyor Ávalos Martos.També Pirulo junt a la lateral esquerra de l’àrea segons l’atac blanc-i-blau ha demanat penal en una entrada, - més qüestionable aquesta – però de nou el col·legiat no ha volgut saber-ne res en les àrees.

Edgar Badia s’ha hagut d’emprar a fons en el 70’ blocant en dos temps un tret de Josep Arau. Thievy per la seva part ha tornat a demostrar la seva perillositat però al mateix temps lo molt que li costa finalitzar les jugades. Ha driblat la sortida del meta del Terrassa, no s’ha decidit a xutar, s’ha recreat massa en la jugada i quan ho ha fet, ha rebutjat sota pals el defensor Ramon Suàrez. Una ocasió que no es podia desaprofitar i que encara mantenia amb vida al Terrassa...

L’Espanyol B ha sentenciat el partit quan Thievy des de banda dreta ha assistit a Cristian Gómez que ha fet el segon a falta de poc menys d’un quart d’hora pel final del partit. Cinc minuts després una paret entre Cristian Alfonso i Thievy, tocant aquest darrer en curt a la frontal de l’àrea, permet a Cristian Alfonso entrar dins l’àrea amb la pilota controlada, i superant al porter marcar a plaer en una preciosa jugada d’atac que ha tingut el premi del gol.

Entre mig d’aquests dos gols el Terrassa ho ha intentat amb una rematada creuada d’Arau que ha blocat bé Edgar llençant-se a la seva esquerra amb seguretat.
Thievy ha posat la cirereta al pastís quan amb una potent canonada que ha tret les teranyines de la porteria egarenca ha establert el resultat final de 4-0 amb que s’ha arribat a la fi del partit. La darrera opció de perill ha estat per Liborio Ruiz “Libo” que ha posat a prova a Edgar que ha respost amb una bona aturada.

Al final, un spanyol B que goleja al seu més immediat perseguidor, es queda com a líder en solitari i comença ja a mostrar les seves sòlides i solvents credencials per pogué la propera temporada jugar a la Segona B. Naturalment queda molt campionat encara, i a més hi ha unes eliminatòries d’ascens abans de d’aconseguir l’anhelat objectiu. Però per lo exhibit en aquests i altres encontres i per la qualitat dels seus jugadors, aquest objectiu és plenament assequible per l’enorme diferència amb la resta de rivals i pel nivell del planter.      



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol B: Edgar Badía, Blázquez, Clerc, Toni Cunill, Zou, Sergi Darder, Tiko Messina, Cristian Gómez, Thievy, Pirulo i Cristian Alfonso.
Substitucions: Víctor Álvarez per Clerc, m. 46; Pau Senent per Darder, m. 56; Zeegalaar per Pirulo, m. 72.  

Terrassa FC: Gómez, Dani Erencia, Osuna, Carlos Osuna, Libo, Xavi Molist, David López, Montero, Arau, Ramon Suárez, i David García.
Substitucions: Joshua Romero per Carlos Osuna, m. 79; Lalo per Carlos Martínez, m. 83.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos de la delegació de l’Anoia, assistit en bandes per Albert Guerrero i Fco. Javier Pazo Mora. Ha mostrat cartolines grogues a Pirulo, m. 14, Clerc, m. 39, Cristian Gómez, m. 66, Edgar Badia, m. 69; Albert Blázquez, m. 85 per part local i a Arau, m. 7, Gómez, m. 30, Dani Erencia, m. 59, Libo, m. 75 i David García, m. 78.

Gols: 1-0: Cristian Alfonso, m. 21; 2-0: Cristian Gómez, m. 73; 3-0: Cristian Alfonso, m. 78; 4-0: Thievy, m. 80.    

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 11ena. del campionat de lliga de Tercera Divisió, grup cinquè, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci. Temps variable, cel cobert, temperatura moderada. Bona entrada a la Ciutat Esportiva amb presència d’aficionats del conjunt egarenc. Ple de vip’s a la llotja (veure foto), encapçalats pel President del RCD Espanyol, senyor Ramon Condal.   










CLASSIFICACIÓ TERCERA  DIVISIÓ, GRUP 5è.



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
25
11
7
4
0
24
7
2
A.E. PRAT
21
11
6
3
2
20
7
3
C.F. POBLA DE MAFUMET
21
11
6
3
2
13
5
4
TERRASSA F.C.
21
11
6
3
2
21
16
5
F.C. VILAFRANCA
21
11
7
0
4
15
14
6
A.E.C. MANLLEU
20
11
6
2
3
20
13
7
U.E. CORNELLÀ
17
11
4
5
2
13
9
8
C.E. EUROPA
17
11
5
2
4
14
15
9
U.E. OLOT
16
11
4
4
3
16
15
10
C.F. BALAGUER
16
11
5
1
5
10
13
11
U.E. RUBÍ
14
11
4
2
5
15
17
12
U.E. CASTELLDEFELS
13
11
4
1
6
16
18
13
C.F. GAVÀ
13
11
4
1
6
13
17
14
U.E. VIC
12
11
3
3
5
10
12
15
F.C. SANTBOIÀ
12
11
3
3
5
10
13
16
C.F. MONTAÑESA
12
11
3
3
5
11
19
17
U.D. At. GRAMENET
11
11
3
2
6
11
16
18
C.D. MASNOU
10
11
2
4
5
15
22
19
C.F. AMPOSTA
6
11
1
3
7
12
23
20
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
5
11
0
5
6
10
18


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Partidazo del B, y se ha demostrado que Pochettino tenia razón lo mejor para Thievy (sea un castigo o no) es evolucionar en el B ya que necesita minutos de juego, tambié destacar nuevamnente la solida pareja de mediocentros, a Cristian Alfonso y a Zou, aunque todo el equipo en conjunto a estado de cine.

Anònim ha dit...

resultado engañoso, hasta el segundo gol el terrasa iba empujando y se veia venir el empate, pero al final la calidad de alfonso y thievy ha decantado el partido con tres destellos aislados de calidad. destacar primero a edgar por su solidez y la confianza que esta dando al equipo, a la pareja de centrales sobre todo zou infranqueable, que central¡¡ a la pareja de mediocentros que tenemos es impresionante, como se compenetran, donde gomez hoy ha estado espectacular, incansable y marcando un gol, y darder muy trabajador siempre cubriendo las espaldas de gomez y jugando a dos toques con criterio pero para mi mas apagado y dubitativo de lo normal, y yo soy un gran admirador suyo pero hoy no ha brillado como en otros partidos, y sobre todo al tandem thievy - alfonso, es verdad que muy individualistas los dos y solo juegan para ellos, pero van sobrados en esta categoria, y estos partidos se deciden con individualidades y las nuestras son mejores que las del terrasa, lo mas importante es que seguimos lideres y vamos a mas, este año toca subir si o si¡ FORZA ESPANYOL

Anònim ha dit...

Partido dificil y muy disputado, pero al final la calidad se ha impuesto al oficio y veterania! Si en el campo estan edgar, zou, gomez, darder, alfonso y thievy el espectaculo esta asegurado y la victoria casi al cien por cien tambien! Hoy para mi thievy aun siendo muy individualista ha ganado el partido el solito! Alfonso ha sacado hoy lo mejor de su repertorio y tambien ha brillado y tambien destacar la pareja gomez - darder que son los encargados de poner el orden y el tiempo del partido, hoy gomez ha estado impresionante sobre todo en ataque! Como dice josep maria si el mister y el club se dejan de inventos y autoimposiciones como las que sabemos todos este equipo hara campeon de calle!

Anònim ha dit...

Tener en el campo a C.gomez,C.alfonso,Thievy,Darder...crea al equipo rival muchisimo respeto y si esos jugadores están bien el filial gana seguro!Ayer dio la casualidad que los 3 primeros estuvieron geniales(Darder un poco menos participativo ayer)y el partido se acaba en 3 acciones de jugadores que van a estar en 1a división si todo va como tiene que ir...y no se desvian,pero creo que son el futuro del 1r equipo.Destacar también el trabajo de todo el equipo,porsupuesto,porque sin el equipo estos jugadores no serian nada está claro!A seguir y hay que disfrutar de este equipo e ir a apoyarlo cuando se pueda!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M