diumenge, 12 de febrer del 2012

ALTRE EMPAT, EN UN PÈSSIM ENCONTRE (0-0)








RCD Espanyol “B”: 0 – UD. At. Gramenet: 0

Altre empat del filial... I van ja 12... Aquesta tarda en partit avançat a la jornada 24 de lliga, l’Espanyol B i UD At. Gramenet han empatat a zero... A pràcticament, res. Per que el joc ha estat molt dolent i el que es pot considerar futbol mínimament decent per un conjunt filial com és l’Espanyol B, ha estat més aviat ben poc. Pràcticament  la Grama hagués pogut comparèixer sense porter... per que molts pocs xuts dels espanyolistes han acabat entre els tres pals. El partit d’avui no fa més que confirmar el mal moment de forma i anímic que travessa l’equip de Raul Longhi que no ha pogut doblegar a un conjunt de la part baixa de la classificació que d’haver tingut més confiança en si mateix,  d’haver tingut més decisió per anar-se’n pel partit, potser ara estaríem parlant d’un resultat encara més advers.

Avui ha estat Cristian Gómez qui ha sortit en l’onze inicial mentre que Cristian Alfonso ha anat amb el primer equip.  La nova incorporació, l’ex reusenc  Jorge Luís Díaz Gutiérrez, que ha jugat d’extrem per la banda esquerra de l’atac espanyolista (tot i dur el set a l’esquena), s’ha hagut de retirar un minut abans del descans, lesionat.    

El primer temps ha sigut molt dolent. Tan sols hem comptabilitzat una penetració de Clerc per l’esquerra que dins l’àrea petita enganxat ala línia de fons ha centrat contra el cos del dorsal 4 Jaime que ha allunyat el perill, un remat ras de Bakary que s’ha marxat fora a l’esquerra de Miguel Ramos, i una jugada amb  una de les poques bones passades de Cristian Gómez en profunditat per Moha; però aquest no ha pogut superar la sortida del meta colomenc. Després de l’esmentada lesió de Jorge, el seu substitut Fortet ha disposat (en la primera pilota que ha tocat en el llançament d’un servei de cantonada), d'una bona oportunitat rematant i aturant el porter visitant.

Amb l’ inici del segon temps, tot feia pensar que la dinàmica del partit variaria i que l’Espanyol imprimiria una marxa de més que fes decantar l’encontre al seu favor. Però tret d’uns primers moments, amb el pas dels minuts el joc ha estat igualment de lent, dolent, amb forces pilotes perdudes i amb una total manca de clarividència a l’hora de la creació que feia pensar que hi havia alguna jugada afortunada, aïllada, o l’empat inicial seria el que acabaria sent definitiu, veient els mèrits d’uns i d’altres.

En els deu primers minuts l’Espanyol ho ha intentat amb un centre de Clerc que no ha arribat Moha dins l’àrea petita, o una altre centrada de Clerc que Pirulo tot sol ha rematat tocant un colomenc acabant a córner quan ho tenia tot a favor. I res més. Tan sols que amb el pas dels minuts la Grama  ha pensat que inclòs un punt era poc botí i s’ha estirat en algun contracop que sortosament la cobertura espanyolista liderada per Zou i Cunill ha estat segura.  Primer una acció del 8 colomenc  José Javier, en el 72’ una perillosa acció en la que el marroquí Zou es creua al tall impedint la rematada de Manu.

En els darrers minuts, dues jugades de perill: Bakari enviava fora l’enèsima rematada en una mostra més del mal moment que travessa les darreres jornades i la darrera oportunitat del partit en l’afegit quan després de varis refusos, es fa amb la pilota Rubén Álvarez i xuta creuat aturant bé Germán Parreño.  I final d’un partit amb força fred i molt mal joc; quelcom imperdonable per un filial. Es pot guanyar o perdre (els resultats son secundaris en un filial), però al menys el joc ha d’estar a l’alçada del que s’espera en un filial de tot un Espanyol. Molta feina per davant per Raul Longhi...


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Germán, Blanchart, Carles Clerc, Toni Cunill, Zou, Paul Quaye, Jorge, Cristian Gómez, Bakary, Pirulo i Moha.
Substitucions: Fortet per Jorge, m. 44; Gabi per Moha, m. 75; Víctor Álvarez per Blanchart, m.85. Altres suplents: Pau (p.s) i Sergi Darder.


UD At. Gramenet: Miguel Ramos, Guillem Ramón, David Fontanils, Jaime, Valdivia, Roberto Morales, Rubén Álvarez, José Javier, Toni Pérez, Raventós, i Sani.
Substitucions: Manu per Sani, m.46; Luque per Toni Pérez, m. 84; Gerard Martínez per José Javier, m. 87. Altres suplents: David Payán i Adrià Mir (p.s.)

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per José María Rodríguez Enrique i Joan Ignasi Ros Martínez.  Ha mostrat cartolines grogues a Bakari, m. 47, i Zou, m. 77 per part espanyolista.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 24ena. del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió disputat al camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en una tarda de temperatura bastant baixa, i ambient força fred.

A la llotja, el President del RCD Espanyol, Ramon Condal, acompanyat d’alguns consellers, així com la presència del Director Tècnic Esportiu, Ramon Planes, i del tècnic del primer equip, Mauricio Pochettino.   

A les files de la Gramenet, l’ex jugador del futbol base del RCD Espanyol Sani Bello Mahama Ndonho, campió amb l’Espanyol dels torneigs de Brunete i Arona en el seu dia, i que la passada temporada militava al juvenil del Castelldefels fins que aquest estiu s’incorporés a la Gramenet B.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

El filial esta desquiciado...jugadores de calidad parecen malisimos...hoy estaba pasmado viendo a gente como gomez que lo intenta y no le sale...bakari lo mismo...necesitamos gente que juegue a futbol y un buen resultado que tenemos jugadorazos pero que ahora mismo estan hundidos y apaticos

Carles ha dit...

la culpa de todo esto son las subidas al primer equipo, no saben administrase los jugadores las bajadas al B. se piensan cada año que no van con ellos. Vamos adelante

Anònim ha dit...

RIDICULO y PATETICO, estos son los adjetivos que resumen el partido! Longhy ha perdido los papeles, ya no sabe ni que hace! Lo que es increible es ver el partidillo tan malo que hizo que solo se paseo por el campo que se marco c.gomez, el que algunos lo quieren vender como el sucesor de javi marquez, seamos serios! Pero lo mas demencial es lo de alinear a quaye, un jugador que no seria titular en el juvenil B, toca 10 balones y pierde 20, y teoricamente este en la posicion que juega tendria que ser en un filial el organizador del juego, que triste longhy y compañia! Para termimar lo de bakari ya huele mal, a que espetamos a deshacermos de este paquete y pongamos a rufo del juvenil, esto es una verguenza! Y senent y darder sin convocar, alvarez en el banquillo y blazquez que lo hemos echado, aqui que coño pasa señores? Ahora los defensores de sus jugadores representados salgan en su defensa y justifiquense, que se os ve el plumero.

Anònim ha dit...

Longhy se lo digo por ultima vez porque lo van a echar, estos son los jugadores fijos que queremos los que nos gusta el futbol y los que representan lo que tiene que ser un filial, blazquez(que ya no esta) victor alvarez, sergi darder, pau senent, los dos cristians y rufo, los demas los que usted quiera menos bakari y el pol que son malisimos.

Anònim ha dit...

Por un simple ejercicio de cohorencia, Longhi deberia ser cesado como en su dia Toni Rovira, porque el equipo llevaba el mismo camino y no juega nada, Efectivamente, hay jugadores que no dan la talla y no merecen ser titulares en el filial o formar parte de el, pero creo que llegar al insulto no es necesario con expresiones como paquete, tampoco entiendo que haya gente que critique las opiniones de los demas y diga que si son representados, amigos o etc...

CRG

Anònim ha dit...

Un filial de cualquier equipo de primera division siempre ha sido identificado por su buen trato de balon y querer ser protagonista atacando y jugando bien al futbol, independientemente del resultado, pero para esto hay que primero confeccionar una plantilla para ello y luego tener un entrenador que crea en esta filosofia, y aqui no tenemos ni una cosa ni la otra, ayer en el once titular solo clerk, gomez y pirulo reunen este perfil, y luego estan los mejores mediocentros como son darder y senent, mas victor alvarez y arriba c.alfonso, todo los demas son jugadores mas o menos buenos pero que no reunen este perfil para estar en nuestro filial, estamos hartos de ver este futbol asqueroso de pelotazos y ver jugar a jugadores como paul quaye que no pinta nada en un filial, dimitan todos morales y cia, no tienen ni pu.. idea.

Anònim ha dit...

Senyors: esteu molt emprenyats, jo també, però, sempre hi ha un dia dolent, nosaltres cada setmana, el mister, per sucar-hi oli. No es sap més i es amic dels amics, ja se ho trobara al final de campanya.
Salut i endavant RCDEspanyol.
Figot47

Anònim ha dit...

Blazquez era titular cada semana la razon que no este es que no contaban con el para el primer equipo y ha preferido cambiar de aires. Vale ya

Anònim ha dit...

Zou, alvarez, darder, gomez, alfonso y siete mas, los que tu quieras longhy, pero el medio campo gomez y darder¡ El comentario de lo que tiene que ser un filial es espectacular, totalmente deacuerdo, juguemos al futbol y dejemonos de pelotazos y jugadores que no reunan un minimo de calidad tecnica como por ejemplo paul.

Josep Maria ha dit...

Un filial d'un equip de 1a. com el nostre, ha de jugar al futbol. Aquest equip està ensorrat. No juga a res, i els jugadors estan desconeguts. No soc ningú per dir o deixar de dir quines son les solucions. L'únic que en la meva modesta opinió, si es decideix deixar de comptar amb Longhi, o no se li té suficient confiança, doncs ja és moment de prendre una decisió. Sinó, pel contrari, que es mantingui amb suficients poders fins final de temporada i veurem que passa. El que no es pot fer es cesar al tècnic quan ja no hi ha temps per remeiar res i quan el que es faci càrrec no tingui suficient temps. La temporada passada si s'haguées destituït abans a Toni Rovira.... Al final per un punt no es va quedar quart. I repeteixo, no és problema ni de resultats ni de classificació, sinó del pobre joc de l'equip i la deriva que aquest porta d'ençà unes jornaes en les que ha caigut en barrina.
Salutacions.

Anònim ha dit...

El que dice que c.gomez no puede ser el recambio de marquez yo apuesto que va a ser mejor sino al tiempo!pero es que ayer lo veia perdido intentando tocar y jugar con sus comapñeros pero si el equipo no acompaña...es dificil!si sois pericos veriais el partido de cristian en mestalla asociandose con verdu y weiss(gente que sabe a que juega) y como jugaba el chaval...y no creo que la culpa sea suya creo que hay 3 o 4 jugadore titulariiiiiisimos en este equipo y el ed uno de ellos...los demas que los elija longhi pero muy a mi pesar som jugadores bastante mediocres para todo un espanyol...

Anònim ha dit...

Ha hablado el representante de gomez! Abre los ojos, va a cumplir 23 años y no marca diferencias en tercera por dios! Jugando trotando todo el partido sin intensidad ni chispa no se puede jugar al futbol profesional, hay veinte mil e tercera como el, incluso en el filial hay dos por lo menos en su posicion bsstante mejores, y paul desde luego no es uno de ellos

Anònim ha dit...

Y ahora hablo el representante de senent y darder...asi le va al filial...

Anònim ha dit...

Vas muy equivocado, pero que muy equivocado, solo es cuestion de ser parciales y no ver los partidos con los ojos vendados como tu y unos cuantos representantes mas, pero siendo justos ayer senent ii darder te recuerdo que no jugaron, por tanto no hicieron el ridiculo, aunque otras veces han jugado y tambien han estado desafortunados, hay que aprender a aceptar las criticas majo

Anònim ha dit...

Y tanto...y ahora del equipo no se salva ninguno...pero no digas que tiene que marcar la diferencia cuando tiene que ser todo el equipo el que la marque contra gente que entrena dos dias a la semana y el lunes se levantan para trabajar a las 6...ni gomez ni senent ni darder tienen que marcar la diferencia sino todo el equipo!y que conste que los tres me parecen grandes jugadores pero atacar solo a uno lo veo injusto por tu parte

Anònim ha dit...

Se ataca a los que teoricamente estan fichados para marcar diferencias y los que tienen que tirar del carro para ascender a 2B, ademas de haberles dado bola y la oportunidad creo sin merecerlo de debutar en primera, y por esto los dos cristians y bakari son los afortunados o elegidos para encabezar y dar imagen y luz a este proyecto, por tanto son los que tienen que demostrar que estan preparados para ello, y de momento ......... no lo estan siendo, de ahi que se les critique mas que a otros que todavia no se les ha dado esta oportunidad, cuando se las den si se las dan pues luego tambien tendran que tragar las criticas. El rendimiento se supone que se le va a exigir mas a unos que van a cumplir 23 años que a otros con 17 o 18 ańos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M