dilluns, 13 de febrer del 2012

EL JUVENIL "A" GUANYA, PERÒ AMB MOLT PATIMENT (2-1)







RCD Espanyol Juvenil “A: 2 – CD CIDE: 1

Triomf amb molts problemes del RCD Espanyol Juvenil “A” davant el Club Deportivo CIDE (Centro Internacional de Educación) en un partit que va tenir com a principal factor del mateix, que el conjunt balear s’avancés sorprenentment en el marcador. L’equip perico ràpidament li va donar la volta al marcador en el primer període, però va ser incapaç de sentenciar en part per la gran actuació del meta balear i en part pel desencert en els metres finals, i en els minuts finals va haver de patir i de valent davant un CIDE que no volia marxar de Sadrià sense puntuar.

El CIDE, que ha ocupat places de descens gairebé tota la temporada després del seu ascens a la màxima categoria juvenil, havia revifat en les darreres jornades obtenint tres empats (dos d’ells de mèrit a domicili davant San Francisco i Cornellà) i un triomf també de mèrit davant el Mataró. Davant el Barcelona no s’havia disputat l’encontre per les inclemències meteorològiques. Per tant es pot dir que visitava Sadrià en el seu millor moment disposat a fer saltar la sorpresa.

Precisament així seria. La primera acció d’atac de clar perill seria pel conjunt balear  qui a través de Gasent penjaria una perillosa pilota per que el davanter centre Manu rematés de cap massa centrat aturant bé el meta del Juvenil “B” José, ahir titular. Era el primer avís. En la segona oportunitat passat el primer quart d’hora de joc, en una escapada ràpida per l’esquerra de l’atac balear, Manu se’n va tot sol i creua l’esfèrica lluny de l’abast del porter canari, establint el sorprenent 0-1.

La rèplica espanyolista no es va fer esperar i Gil Muntades va rematar amb poc angle però amb potència un bon xut que va treure Juan, - el millor del CIDE – rebutjant. En un servei de cantonada executat des de l’esquerra a càrrec de Joan, l’esfèrica va botar malament davant el meta balear, però aquest amb reflexes va rebutjar com va pogué evitant el gol espanyolista.  L’equip de Poyatos posava cercle a la porteria balear per restablir la igualada el més aviat possible. Albarrán (ahir titular) col·loca una bona centrada des de la dreta per que pentini Rufo, però la rematada del 10 espanyolista surt fluixa i desviada a la dreta de Juan. En una jugada poc afortunada, Joan Jordan xuta des de fora l’àrea, però es destorben Jafar i el rus Emi i no aprofiten la pilota morta després del refús  del porter.

L’Espanyol empata  passada la primera  mitja hora de joc quan una pilota dins l’àrea és rematada per Jafar i rebotant en Toni Coll, l’esfèrica canvia la trajectòria i acaba entrant per l’esquerra del porter balear.  Només quatre minuts després de l’empat, el quadre català capgiraria el marcador amb una bona definició de Gil que davant Juan, li creua l’esfèrica amb una rematada rasa lluny del seu abast entrant la bola per la seva esquerra. Era  el 2-1 i semblava que l’Espanyol encarrilaria l’encontre ja sense problemes...

Abans del descans dues jugades més dels espanyolistes dignes de menció: Una penetració d’un actiu Gil que supera dos adversaris però la seva centrada rassa es passeja a un parell de metres de la línia de gol sense rematador i un xut d’Albert Miravent al 42’ amb intenció, però que acaba sortint pel sobre el travesser.

En el segon temps, l’Espanyol va tenir suficients i clares ocasions per sentenciar el partit. No ho va fer i va acabar demanant l’hora. Als dos minuts, una centrada d’Albarrán guanyant línia de fons, és pentinada per Miravent i tot sol el rus Emi Djabrailov remata de cap salvant el meta Juan en una gran intervenció. Una centrada de Miravent és rematada de primera per Rufo, fora per molt poc. Un xut d’Albarrán surt per sobre el travesser.  Tampoc està afortunat l’Espanyol en una rematada de Jafar i la posterior acrobàticament d’Aitor.

En el 71, Diego substitueix al rus Emi, i poc després Poyatos dona entrada al paraguaià Pedro per Jafar. Els minuts passen i el partit entra en la seva veritable hora decisiva. El CIDE a falta de quatre minuts disposa d’una molt perillosa falta que estavella a la tanca, i dona opció a la ràpida carrera de Pedro per banda esquerra que travessa pràcticament tot el camp cedint en horitzontal per Rufo qui d’esperó al primer toc deixa per Miravent que remata al cos del porter el que hagués sigut el gol que sentenciava el matx. 

Al 88’ una penetració de Gil es rebutjada la centrada xut pel porter Juan i la centrada posterior es rematada de cap pel debutant Diego aturant de nou el meta del CIDE. Entrant ja en temps d’afegit el meta canari del quadre espanyolista atura salvant del gol de l’empat la rematada de Lluis. El CIDE tanca a l’Espanyol que es defensa amb solvència volent evitar el que va succeir davant Nàstic i San Francisco a Palma. Les darreres ocasions son per l’Espanyol qui llença a càrrec de Joan un lliure directe que rebutja el meta Juan i un gran xut de Miravent acaba sent refusat a córner, acabant de morir l’encontre en aquests darrers atacs espanyolistes.

Després d’aquest patit i treballat triomf no exempt de patiment, tot continua igual a la classificació ja que el màxim rival dels espanyolistes no va fallar en la seva visita a Horta davant la Damm.   



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: José, Albarrán, Bonilla, Rubén Duarte, Aitor, Miravent, Emi, Joan, Jafar, Rufo i Gil.
Substitucions: Diego per Emi, m. 71; Pedro per Jafar, m. 78. Resta suplents: Arroyo, Pau (p.s) i Pablo.

CD CIDE: Juan, Kevin, Toni Coll, Bernat, Dani, Jorge, Gasent, Javi Moreno, Manu, Ivan, Miki.
Substitucions: Gabi per Miki, m.53;  Lluis per Manu, m. 82;  Xavi per Kevin, m. 84 Altres suplents: Alex (p.s) i  Kamal.

Àrbitre: Juan Manuel Martínez Varas, de la delegació de Barcelona. Va mostrar cartolines grogues a Ruben, i Aitor per part local i a Gasent per part balear.

Gols: 0-1: Manu, m. 16; 1-1: Jafar, m. 31; 2-1: Gil, m.35.       

Incidències: Encontre corresponent a la 22ena jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Juvenil, disputat ahir a la tarda al camp primer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós amb temperatura força freda, i amb molt poca assistència de públic després del fort cop rebut a Cornellà –El Prat. Pràcticament, en família. En el conjunt espanyolista va debutar avançat el segon temps, el seu darrer fitxatge pel juvenil, el gadità Juan Diego Molina Martínez.




CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
58
22
18
4
0
53
10
2
F.C. BARCELONA
56
21
18
2
1
56
12
3
GIRONA F.C.
43
22
14
1
7
34
21
4
REAL ZARAGOZA
36
21
11
3
7
45
40
5
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
34
22
8
10
4
32
25
6
U.D. CORNELLÀ
32
22
9
5
8
32
30
7
C.D. SAN FRANCISCO
29
22
8
5
9
36
29
8
F. P. ESP. MATARÓ
29
22
9
2
11
36
33
9
R.C.D. MALLORCA
28
21
8
4
9
24
18
10
C.F. BADALONA
28
22
7
7
8
36
32
11
S.D. HUESCA
23
22
7
2
13
17
35
12
CLUB LLEIDA ESPORTIU
23
22
6
5
11
22
34
13
C.F. DAMM
21
22
6
3
13
25
39
14
C.D. CIDE
19
21
5
4
12
16
41
15
A.E.C. MANLLEU
18
22
5
3
14
18
47
16
C.F. REUS DEPORTIU
14
22
4
2
16
22
58





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M