divendres, 17 de febrer del 2012

EL JUVENIL FEMENÍ REMUNTA, GUANYA AL
DARRER MINUT, I ASSOLEIX LA QUARTA PLAÇA

CE Europa: 3 - RCD Espanyol Femení Juvenil-Cadet:  4

El RCD Espanyol Juvenil femení es va adjudicar el triomf en la seva visita al Mpal de l’Àliga davant un Europa que es va marxar al descans amb un 2-0 que semblava decantar l’encontre per les de Gràcia.

En el segon temps, l’equip de Fran Güells va remuntar amb els gols de Irina (la jugadora del quadre infantil que dissabte va jugar amb l’equip juvenil), Eulàlia Aballanet, Irina altre cop, i en el darrer minut del partit l’Espanyol va desfer l’empat a tres gols amb un gol de Sònia Vega que va donar els tres punts al conjunt espanyolista.

Amb aquest triomf el quadre espanyolista assoleix la quarta plaça a la classificació. Lloc que en cas de mantenir-ho finalment a la conclusió del campionat, donaria la classificació per les semifinals del Campionat de Catalunya Juvenil Cadet Femení.

CE Europa: Anna Martín, Andrea López,  Nadia Vidal, Ana Hijano, Andrea Granados, Carla Torner, Marina Fenollar, Ana Alcocer, Núria Becerra, Mónica Aguilar i Mireia Santiago.
Suplents: Andrea Castro, Marta Mallafré, Paula Ruíz, Samantha Oliver i Ruth Eguilar.

RCD Espanyol: Paula Ruíz, Marina González,  Laia Guerrero, Claudia Tena, Meritxell Clupes, Anabel Chiquero, Eulàlia Aballanet, María Garrido, Anna Subirana, Sònia Vega i Andrea Gómez.
Suplents: Mireia Soler, Carla Torras, Irina Uribe, Alba del Ojo.

Àrbitre: Alberto Cerro Moreno. Va mostrar cartolines grogues a les locals Andrea López, m. 30 i Andrea Castro, m. 43, i a la jugadora espanyolista Sònia Vega, m. 63.

Gols: 1-0: Nadia Vidal, m. 9; 2-0: Andrea Granados, m. 27; 2-1: Irina Uribe, m. 43; 2-2: Eulàlia Aballanet, m. 54; 2-3: Irina Uribe, m.60; 3-3: Núria Becerra, m. 70; 3-4: Sònia Vega, m. 80.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 16ena. del campionat de lliga de la categoria Juvenil-Cadet Femenina disputat en el Mpal. de l’Àliga. En les files europeistes dues jugadores que han militat al futbol base femení espanyolista: Samantha Oliver i Ruth Eguilar.