dimarts, 19 de febrer del 2013

ARRIBEN AL DERBI AMB ELS 4 PUNTS D'AVANTATGE




 
 
RCD Espanyol Cadet “A”: 3 – EF Gironés-Sàbat: 0
 
 
Triomf merescut.
 
L’equip Cadet “A” espanyolista va derrotar dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque al Gironés-Sàbat per 3-0, i per tant, va mantenir la renda de quatre punts respecte el segon classificat, el FC Barcelona, abans del derbi del proper diumenge (C.E. Gamper, 12:00h.) en el que pot decidir-se la sort del campionat, o complicar-se-li al conjunt espanyolista.
 
A més en les darreres hores el conjunt perico ha vist com Aarón Martín ha ascendit al Juvenil “B” com conseqüència de la seva brillant temporada i és seriós dubte si els nous rectors del futbol base espanyolista decidiran baixar-lo per la disputa d’aquest transcendental derbi en la única categoria del futbol base masculí en la que en solitari l’Espanyol encapçala la classificació. Al marge de la baixa d’Aarón, el conjunt entrenat per Dani Fernández tampoc va pogué comptar pel partit davant el Gironés-Sàbat amb el important concurs del seu màxim golejador Campu, afligit d’un procés gripal, així com també la baixa  del migcampista Oscar Villanova.
 
Amb tot l’Espanyol va presentar un conjunt prou competitiu que a la primera clara ocasió de gol als divuit minuts, va convertir en gol. Fou Adrián Rivas qui roba la cartera a un defensor i s’escapa cap a porta i de xut ras finalitza amb una perfecta definició.
 
El conjunt perico que arribava poc, però quan ho feia era amb suficient claredat, va veure com el col·legiat Alex Gómez Meneses li anul·là dos gols pràcticament consecutius. El primer d’ells al minut 22’ per clara posició antireglamentària de Sergi Santesteban i el segon, quatre minuts després, quan un llançament de falta des de banda esquerra a càrrec d’Alex López és rematat entrant des de darrera per Adrián Rivas. Molt just, si ho era!.
 
En el segon temps, el Gironés-Sàbat viu encara, malgrat tot, va sortir més decidit a obrir línies i intentar donar la sorpresa davant un Espanyol que no matava el partit. Als dos minuts de la represa va tenir una bona ocasió amb un xut buscant l’escaire que va sortir fora a la dreta de Manuel.  La rèplica, un enviament un pèl massa llarg de Sergi en profunditat per Adrián Rivas, que dona temps al meta a llençar-se als peus del golejador espanyolista encertant de ple en la seva sortida.
 
El tècnic espanyolista va moure la banqueta donant entrada a Roger Aleu i Labiano. El primer ocuparia la banda dreta de la defensa, resituant a Pol Mikel al cantó esquerre ocupant el lloc deixat pel jugador del Cadet B Erik Sarmiento. Labiano jugaria per l’esquerra de l’atac ocupant el lloc de Marc Miquel.
 
Amb ganes va sortir el davanter espanyolista doncs de seguida va participar en el joc d’atac amb una bona jugada enviant per Joel en profunditat qui no s’ho pensa enviant un centre xut molt tancat buscant l’escaire. El Gironés- Sàbat tingué una bona opció en una escapada per velocitat per banda dreta finalitzada amb un centre xut que sortí fora (56’).
 
L’Escola de Futbol Gironés-Sàbat no es rendia i començava perillosament a posar setge a la porteria espanyolista. Una perillosa falta comesa per Alex, de la que va veure la cartolina groga, es llençada per sobre la porteria espanyolista. Els visitants s’acostaven però davant no es mostraven gens afinats a l’hora de crear problemes a la integritat del marc espanyolista. 
 
Dani Fernández dona entrada a Carlos Cano per Joel, en una fase en la que l’Espanyol perd el mig del camp i el domini visitant era total, això sí, sense ocasions clares de gol per part dels gironins.
 
L’Espanyol al contracop intenta fer el segon quan Labiano que es marxa molt bé de la marca del seu rival, centra passat i Sergi tot sol remata de cap fora en una gran ocasió.  No trigaria gaire l’equip perico en fer el segon després que una passada de Sergi per Labiano, aquest la convertís en gol amb un remat ras dins l’àrea gironina. 
 
Sentencià l’Espanyol el partit i el Gironés –Sabàt acusà sensiblement el cop dur. Es vingué moralment avall i l’equip perico amb molta més serenor aconseguir imposar la seva llei. Oscar Melendo amb una gran assistència per Labiano, possibilità que el davanter espanyolista aconseguís de xut creuat el seu segon gol i tercer de l’equip. Finalment Juan tingué una bona opció en rebre de Labiano, però intentà col·locar massa la seva rematada i la bola es va marxà fora.    
 
 
   
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manuel, Pol Mikel, Alex, Erik Sarmiento, Gonzalo, Manchón, Sergi, Joel, Adrián Rivas, Oscar Melendo, i Marc Miquel.
Substitucions: Roger Aleu i Adrià Labiano per Erik Sarmiento i Marc Miquel, m. 46; Carlos Cano per Joel, m. 59; Juan Ezomo per Adrián Rivas, m. 68. (Altre suplent: Pol Agustí –p.s.-).
 
EF Gironés-Sàbat: Pau Valeros, Pau Sola, Adrián Hernández, Sergi Martínez, Gerard Romagós, Viel Gasca, Alex Dévia, Marc Valero, Adrià Alsina, Carlos Corominas i Saihou Sillah.
Suplents: Adrià Vilamitjana (p.s), Salvador Pujol, Juan Vicente, Alejaandre Antelo, Pau Iglesias, Anass Benhaddou, i Sergi Bravo.
 
Àrbitre: Alex Gómez Meneses, assistit en bandes per Adrián Mauricio Casanova Arévalo i Gabriel Giménez García. Va mostrar cartolines grogues a Alex, m. 56 per part espanyolista i a Sergi Martínez, m. 35 i a Pau Sola, m. 38, per part gironina.
 
Gols: 1-0: Adrián Rivas, m. 18; 2-0: Adrià Labiano, m. 64; 3-0: Adrià Labiano m 68.
 
Incidències: Encontre corresponent a la jornada 18ena. del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat la tarda – vespre de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
 
 
CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
R.C.D. ESPANYOL
501816205610
2
F.C. BARCELONA
46181512567
3
U.D. CORNELLÀ
421813323913
4
F.C. GIRONA
32189543221
5
CF LLEIDA ESP. TERRAFERMA
311810172224
6
C.F. DAMM
29189272923
7
U.E. BORDETA DE LLEIDA
28188461921
8
C.E. EUROPA
24187383141
9
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
24187382128
10
C. GIMNÀSTIC TARRAGONA
21185672225
11
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
20185582628
12
C.F. BADALONA
19185493043
13
C. E. MANRESA
161844102035
14
U. At. HORTA
111832132241
15
C.E. MERCANTIL
101824121741
16
REUS DEPORTIU C.F.
41811162263


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de llegir a PericosOnline, que l'Edgar Badia pot ser que ho tingui fet amb el Barça, algu en sap algo?
Sergi

Josep Maria ha dit...

La veritat no ho se. Darrerament ha perdut protagonisme amb el filial, sent Germán qui està tenint més la confiança dels tècnics. Es dieuen tantes coses!!! Bé se'ns duran també a Kiko Casilla... Faran col·lecció de porters pericos... Es possible, doncs en aquest cas (el d'Edgar) cal sumar-li la seva situació dins l'equip... però també s'està dient moltes coses de masses jugadors. Quan revifem i comencem a treure el cap, tot son remors i poc de bons...
Salutacions Sergi.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M