dimecres, 20 de febrer del 2013

SENSE PROBLEMES L'ALEVÍ "A" DAVANT L'HOSPITALET (5-0)






 
 
RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – CE L’Hospitalet: 0

Debut de Xavi Corominas al front de l’equip  

El conjunt aleví de segon any espanyolista va continuar amb la seva ratxa i va golejar al CE L’Hospitalet el passat dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. L’equip entrenat per Xavi Corominas després de la darrera reestructuració al futbol base, va encarrilar el partit amb dos gols en el primer quart, i va sumar tres nous punts que el permeten continuar sent segon amb els mateixos punts que el líder.

L’equip espanyolista sortí fort per intentar solucionar l’encontre el més ràpid possible i aconseguir un bon resultat en gols (res a fer!, el FCB va aconseguir guanyar a Cerdanyola 1-14) pel tema d’un hipotètic empat en el average particular, i posà setge a la porteria del conjunt riberenc. No obstant, trigarien en arribar els gols ja que fins els darrers minuts del primer quart  no obriria el marcador el conjunt de Xavi Corominas.

Joel Bañuls seria el primer en intentar-ho amb un bon remat que rebutjà el porter a còrner. L’Hospitalet s’acostà amb perill després d’una pèrdua en defensa per part dels locals que Maldonado estigué a punt d’aprofitar amb una rematada que tocant en Julen canvià perillosament l’esfèrica la trajectòria.  L’Hospitalet anava aguantant bé les escomeses dels espanyolistes que provaren sort amb xuts de Dani i d’Amadou ben blocats pel porter Sergi Castro.

L’Espanyol anotà el primer als tretze minuts quan després de fer la paret amb Toledo, Maxím supera a Maldonado regatejant-lo per l’esquerra de l’atac perico i arribant a línia de fons li dona la passada de la mort a Dani qui a boca de gol només té que rematar al fons de la porteria riberenca.  Abans de la finalització del primer quart, segon gol amb els protagonistes canviats: Centre des de l’esquerra de Dani, i Maxím de cap envia al fons de la porteria rival.   

L’Hospitalet tingué una bona opció en el llançament d’un lliure directe en el segon quart a càrrec de Domingo, però la bola es marxà per sobre el travesser. La rèplica perica una jugada individual d’Adri que acaba amb un xut a un pam del travesser. L’Espanyol buscava el tercer i a punt d’aconseguir-lo Kilian, que obliga a emprar-se a fons al porter llençant-se als seus peus i evitant la rematada.  Més clara encara quan Adri passa en profunditat per Kilian i aquest en el mà a mà amb el porter estavella la seva rematada al peu del meta riberenc.

El propi Kilian aconseguiria el tercer gol dels espanyolistes en aprofitar un llarg desplaçament en un servei de falta, i amb un toc subtil enviar la bola ajustada a l’esquerra de la porteria riberenca.  Abans del descans oportunitats molt clares com una acció de Soto per l’esquerra corrent la banda i veu sol a Adri qui intenta rematar col·locant l’esfèrica i amb tot al seu favor envia la bola fora.  O una centrada del propi Adri que Sergi Benítez de cap remata per sobre el travesser.  Les darreres ocasions per Kilian, que rebent una bona pilota i pivotant aconsegueix girar-se en la frontal, envia un tret que treu amb el peu el porter visitant, i per Adri en un llançament de falta directa que surt un parell de pams per sobre el travesser.

Fluix el tercer quart on tan sols podem comentar el quart gol espanyolista aconseguit per Maxím quan tocant lo just dins l’àrea un servei en profunditat d'Arnau envia la bola al fons de la porteria, i una acció en la que el central Joan envia una canonada des de fora de l’àrea que el meta amb la mà envia molt bé a còrner rebutjant l’esfèrica.

En els darrers quinze minuts, l’Espanyol certificaria el seu triomf amb un cinquè gol. Abans, un servei de cantonada executat per Toledo es rematat de cap per Sergi que de tant fàcil es confià, i acabà aturant en dos temps el meta visitant. Kilian fou l’encarregat de tancar la golejada després de que un centre d’Arnau fos rematat pel davanter espanyolista. Abans de la finalització del partit, dues ocasions més: Centre de Soto i remat de cap de Toledo per sobre el travesser i una gran ocasió de Arnau qui no pot controlar l’esfèrica tot sol en el segon pal en una centrada passada.

    

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er quart: Ángel; Amadou, Julen, Joel Bañuls; Dani; Joel Toledo i Maxím.
2n. quart: Ángel; Sergi Benítez, Joan Refusta, Soto; Arnau, Adri; i Kilian.
3r. quart: Alejandro; Amadou, Joan Refusta, Joel Bañuls; Dani, Adri; Maxím.
Darrer quart: Alejandro, Sergi Benítez, Julen, Soto; Arnau; Joel Toledo i Kilian.

CE L’Hospitalet: Sergi Castro, Xavier Maldonado, Sergi Cadena, Domingo García, Víctor Fernández, Arnau Maldonado i Aleix Peláez.
També: Guillem Viñas, Antonio García, Adrià Sánchez, i Marc Martín.

Àrbitre: Jonatan López Rabelo.

Gols: 1-0: Dani, m. 13; 2-0: Maxím, m. 15; 3-0: Kilian, m. 24; 4-0: Maxím, m. 38; 5-0: Kilian, m. 49.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 18na. del campionat de lliga al grup primer de Primera Divisió Aleví, disputat el passat dissabte en un dels quadrants del camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  
 
 
 
CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.

 CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
5218171017412
2
R.C.D. ESPANYOL
521817101306
3
C.F. DAMM
371811436332
4
C. GIMNÀSTIC MANRESA
371811435639
5
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
341811166048
6
C.F. IGUALADA
27188374456
7
F.C. SANT CUGAT ESPORT
26188284248
8
U.D. CORNELLÀ "B"
25188194161
9
U.E. SANT ANDREU "B"
24187384856
10
C.D. SANT GABRIEL "B"
21186394060
11
C.F. JUNIOR
201862104164
12
E.C. GRANOLLERS "B"
181853103572
13
C.E. L'HOSPITALET
161844103365
14
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
1418421244118
15
C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ
61820162371
16
C.E. EUROPA
51812151581


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tyya's dad won't permit anything high-minded at the assemble - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a honorarium sticker on Tyya's nose, Daddy is decisively feigned to pervert something correct

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://travel-office.pl/tag/sposob
http://bilety4u.com/urlop36.php
http://mojebiznes.pl/tag/nauka
http://fikcje.pl/sny/symbole-w-naszych-snach
http://bankore.pl/tagi/konto/page/2

Anònim ha dit...

This is statutory control from the Part instead of Education. Provincial authorities (LAs) be compelled attired in b be committed to esteem to it when carrying out their devoir to set up suitable full-time erudition (or part-time when felicitous in favour of the offspring’s needs) in behalf of children who are powerless to attend a mainstream or earth-shaking fashion because of their constitution

http://www.kartkipocztowe.mistrzowskie.com/tag/technikum%20handlowe%20warszawa
http://remontybudowysanok.pl/tag/bramy-garazowe-szczecin/
http://www.milosne.kubki-z-nadrukiem.net/2495-art-szkoly.policealne.warszawa
http://astronomia24.net.pl/Perturbacje.htm
http://www.laboratoriumprzyszlosci.pl/tag/technologia/

Anònim ha dit...

Tyya's dad won't repress anything befitting at the depend on - no ice cream, no sweets, no cookies. But when the saleslady puts a assay sticker on Tyya's nose, Daddy is completely aloof to suborn something correct

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://artofmeeting.pl/page/5
http://pensum-nauczyciela.pl/tag/but
http://hipo.com.pl/tag/orient
http://technofirma.pl/page/5
http://nasza-kuchnia.edu.pl/kalorie-3




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M