dilluns, 18 de febrer del 2013

NEGADES CARA A PORTA (0-0).
EL FEMENÍ NO POT SUPERAR AL COLLERENSE.







 
RCD Espanyol Femení “A”: 0 – UD Collerense: 0
 
Pólvora mullada.
 
Sens dubta està sent aquesta temporada un autèntic calvari pel femení espanyolista. Ahir a l’equip de Luis Carrión no se li pot acusar de jugar malament ni de no tenir arribada a l’àrea rival. Però el desencert de les davanteres, l’encert de la meta Andrea, l’infortuni en altres accions (pals) i dos gols anul·lats del que en un d’ells ens queda quelcom més que el dubte, foren prou arguments per que el Collerense tornés a puntuar davant l’Espanyol, quelcom impensable si ens ho diuen anys enrera i no fa pas tant. Equip el balear, que està lluitant per evitar el descens davant una hipotètica reacció de les extremenyes del Olivenza (que ahir va derrotar al Levante Las Planas), tot i que encara les balears tenen un bon coixí de punts.
 
Amb baixes sensibles a l’onze (Sandra Vilanova i Vanesa Gimbert) i amb Monforte a la banqueta, Carrión col·locà en la punta esquerra de l’atac perico a Alba Pomares després del seu bon paper amb la selecció catalana al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.
 
L’equip perico sortí fort intentant desbordar per bandes, amb una Débora bastant activa, defensant-se el Collerense aguantant el xàfec. Pot semblar una excusa, però no és així; ahir va ser un dels partits en que les blanc-i-blaves van arribar amb més claredat i amb nombre d’ocasions, però no hi hagué manera d’obrir el marcador. La primera d’elles després que Débora guanyés línia de fons i col·loqués una bona centrada que remata Brenda i en dos cops atura la meta Andrea, la millor jugadora del conjunt de Coll d’En Rabassa.
 
A Marta Torrejón se li anul·là un gol per fora de joc. El domini espanyolista era total i Willy rematava de cap un servei de cantonada passejant-se la bola i sortint per l’esquerra de la porta.  Tampoc Alba estigué encertada quan rebent en profunditat de Willy, en carrera rematà fluix tot i l’errada de la meta que no bloca i acaba a còrner (l’únic error d’Andrea).
 
Però les més clares oportunitats estaven per arribar. Mary Paz tota sola rep en profunditat, intenta regatejar a Andrea, aquesta l’aguanta perfectament però girant-se la davantera gallega remata a porta mig buida i estavella la pilota al travesser increïblement.  El refús l’agafa Brenda que xuta fort, enviant a còrner la porter balear.
 
El Collerense arribà tan sols en una ocasió en tot el primer temps a les immediacions de l’àrea espanyolista. Fou Pili Espadas qui tingué una bona oportunitat però Mariajo aquest cop cobrí perfectament el pal curt i rebutjà la rematada.
 
Més oportunitats de les espanyolistes: Núria Mendoza envia una passada elevada per Mary Paz qui veu avançada a la portera i li envia una vaselina. La portera del Collerense corrent enrera arriba a temps per ficar una mà providencial rectificant sobre la marxa i posteriorment una defensora de cap allunya el perill. No sabem el que li passa a la golejadora gallega aquest any, però sembla perseguida per l’infortuni.  
La darrera oportunitat abans del descans fou per Willy que a la sortida de la portera balear, en l’u contra u, remata superant-la amb una vaselina, i la bola surt lliscant el pal esquer fora.
 
En el segon temps, més del mateix. El Collerense aguantant com bonament podia, i l’Espanyol creant ocasions però no hi havia manera de perforar la meta rival.  Willy, escapant-se per velocitat, quant ho tenia tot al seu favor per afusellar Andrea, remata fora a l’esquerra. Als 9’ de la represa, una jugada d’Alba Pomares acaba passant per Willy però no pot superar a la darrera defensora quan ja tenia expedit el camí cap a porta.  En altre acció d’Ana Romero “Willy”, l’andalusa trenca la defensa balear però marxant-se cap a porta perd angle i en comptes de xutar no ho veu clar i intenta donar-li la passada de la mort a Mary Paz, però s’avança una defensora ficant lo just el peu.
 
Donà entrada a Monforte el tècnic espanyolista en lloc d’Alba, passant Willy a l’extrem, dons ho havia fet de mitja punta fins les hores.  Una altre gran oportunitat fou una centrada de Débora per banda dreta que remata Mary Paz de cap traient una mà providencial la portera balear enviant a còrner.  La gallega tampoc encertaria en rematar – massa lenta – després d’una preciosa jugada de Willy que es marxà de dues rivals.
 
Els minuts passen inexorablement i l’Espanyol no marca. És a punt de fer-ho quan Brenda remata estavellant la pilota al pal esquer i no entra. El Collerense replica amb un tret que es marxa fora. I per fi l’Espanyol marcaria... Contracop ràpid i Brenda per velocitat se’n va tota sola però no se la juga ella sinó que veient que a segueix per darrera de la pilota Willy, aquesta rep la bola en horitzontal dins  l’àrea i marca, però el col·legiat anul·la l’acció (molt discutible) per posició antireglamentària.  
 
Passat l’equador del segon temps, Mary Paz habilita a Willy qui a escorada a l’esquerra i dins l’àrea tot i l’oposició d’una defensora envia un xut potent que salva Andrea ficant altre cop una mà providencial pel seu equip. Carrión introduí la segona substitució alineant a Ari Forment (jugadora del filial), qui ho provà amb un llançament al 88’ a les mans d’Andrea. Massa fàcil per la guardameta balear després de tot el que havia aturat no tindria problemes amb aquest xut massa centrat.
 
En els darrers instants l’Espanyol bolcat a l’àrea encara tingué a l’afegit una gran ocasió amb una centrada de Pereira que rematà tota sola de cap  dins l’àrea Meseguer, enviant la bola fora a dos pams del pal. Al 92’  i escaig, Willy executà un servei de cantonada que amb molt d’efecte l’esfèrica semblava anava dins fins que amb el cap una defensora treu sota pals. No hi havia res a fer... El Collerense s’enduia un punt amb molta sort, molta...  
 
 
 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Núria Mendoza, Marta Torrejón, Andrea Pereira, Sonia; Meseguer, Brenda; Débora, Willy, Alba Pomares; i Mary Paz.
Substitucions: Monforte per Alba Pomares, m. ; Ari Forment per Sonia, m. 83.
 
UD Collerense: Andrea, Anita, Rosita, Laura, Mariona, Maitane, Pili, Vidal, Marga, Capó i Cora.
Substitucions: Gabriela per Cora, m. 62; Raquel per Laura, m. 85
 
Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena, de la delegació de Barcelona.
 
Incidències:  Encontre corresponent a la 21ena. jornada del campionat de lliga de Primera Divisió Femenina disputat ahir matí al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.  
 
 
 
 PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
ATHLETIC CLUB
542117316616
2
ATLÉTICO DE MADRID
502115515112
3
F.C. BARCELONA
492115425710
4
LEVANTE U.D.
442114253516
5
RAYO VALLECANO
412112546231
6
R.C.D. ESPANYOL
342110472820
7
PRAINSA TRANSP. ALCAINE
332110384755
8
C.D. SANT GABRIEL
29218582835
9
SPORTING CLUB HUELVA
28218493131
10
REAL SOCIEDAD
232165102928
11
F.C. LEVANTE LAS PLANAS
222164112838
12
SEVILLA F.C.
192154122236
13
VALENCIA C.F.
182153131838
14
U.D. COLLERENSE
172145123154
15
Sp. COM. LLANOS OLIVENZA
112125141950
16
S.D. LAGUNAK
1210120688


1 comentari:

Anònim ha dit...

me tienes hasta los huevos!!! como te pille...
tanto que presumes de perico,
y rajas a todo lo que se mueve.
no tienes ni puta idea de futbol, que pena que exista gente
como tu en un
club como este!!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M