divendres, 22 de març del 2013

EL BENJAMÍ "B" VA CAURE AMB EL SANT GABRIEL "A" (2-3)

RCD Espanyol Benjamí “B”: 2 – CE Sant Gabriel ”A” : 3

Segona derrota consecutiva del Benjamí “B” espanyolista en l’encontre que l’enfrontà dissabte passat al Benjamí “A” del CE Sant Gabriel. Els espanyolistes van anar sempre en el marcador a remolc del conjunt gabrielista, doncs aquest es va avançar a la primera acció de perill.

Fou en el minut dos de joc quan l'equip col·legial es posaren per davant després d’una passada en profunditat per Iker qui aconseguí de xut creuat batre al porter espanyolista. Només un minut després l’Espanyol aconseguia igualar l’encontre mitjançant Iván Garrido, després de sorprengué al meta gabrielista amb un llunyà llançament bombejat que el superà per alt.

Però poc li durà l’alegria als blanc-i-blaus ja que vint i escaig segons de centrar des de mig del camp  desprès de l’empat, altre cop el conjunt taronja es posà en avantatge anotant el segon gol amb una rematada creuada altre cop d’Iker que acabà allotjant-se a l’escaire dreta de la porta espanyolista. Abans del final del primer temps tingué Toni una gran ocasió per igualar el matx, però el meta gabrielista en una gran intervenció ho evità.

En el segon període el marcador no es va moure tot i que els locals van disposar de dues bones ocasions amb una doble ocasió de Félix (rebutjada primer pel porter i posteriorment per un defensor) i amb un llançament directe de falta a càrrec d’Ángel Alarcón que obligà a lluir-se de nou al meta del Sant Gabriel.

El Sant Gabriel va saber mantenir l’avantatge en el tercer quart, i va disposar d’una gran jugada individual de Candelas marxant-se de dos rivals en llarga carrera, no podent superar a un tercer que, envià a còrner. Els visitants van controlar bé la renda, evitant que les escomeses dels espanyolistes fructifiquessin.

En el darrers  dotze minuts tot continuava igual fins que el Sant Gabriel va fer el tercer que deixava sentenciat el partit. Toni, dos minuts després, tornà a reduir la diferència en favor dels visitants a la mínima expressió. Però molt poc temps li quedava ja al quadre espanyolista per intentar quelcom més que el fet d'haver maquillar el marcador, arribant-se al xiulet final del col·legiat amb el resultat de 2-3.

El proper dissabte, a primeres hores (09:30), el conjunt de Rodríguez Cortés s’enfrontarà a la UE Vilassar, en el Mpal. Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Els del Maresme ocupen la tretzena posició d’aquest grup tercer de Primera Benjamí.

RCD Espanyol:
1er. temps: Oriol Roura; Arnau Villa, Víctor Garrido, Adrián Peña; Iván Garrido, Toni Caravaca; i Arnau Funuyet.
2n. temps: Álvaro Carmona; Marc Aguilar, Víctor Garrido, Félix Martí; Xavier Jiménez. Alejandro García; i Ángel Alarcón.
3r. temps: Oriol Roura; Marc Aguilar, Víctor Garrido, Félix Martí; Iván Garrido, Toni Caravaca; i Arnau Funuyet.
4rt. temps: Álvaro Carmona; Arnau Villa, Víctor Garrido, Adrián Peña, Xavier Jiménez, Álejandro García; i Ángel Alarcón.

CE Sant Gabriel: David Valverde, Gerard Clara, Yago Brito, Albert Candelas, Iker Cortés i Pol Cuatrecasas.
També: Jaime Bercial, Victor Muñoz i David Motos.

Àrbitre: Rubén Martínez Plazas.

Gols:  0-1; Iker Cortés, m. 2; 1-1: Iván Garrido, m. 4; 1-2: Iker Cortés, m. 5; 1-3: Yago Brito, m. 44; 2-3: Toni Caravaca, m. 46.

Incidències: Encontre corresponent a la 22na. jornada del campionat de lliga del grup tercer de Primera Divisió Benjamí, disputat la tarda del pasta dissabte en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ BENJAMÍ, GRUP  3r.