dijous, 8 d’agost del 2013

4 ANYS SENSE DANI JARQUE



Avui es compleixen quatre anys que ens va deixar Dani Jarque, capità del RCD Espanyol, quan es trobava amb la resta de l’equip concentrat a terres italianes. Com no podia ser d’altre manera, Sentiment Perico recorda aquesta efemèride tan trista, però al mateix temps de reivindicació de la memòria de tot el que significà el jugador de la Ciutat Cooperativa de Sant Boi, dins i fora de l’Espanyol, aquella trajectòria futbolística i aquella vida per davant segada per la mort en aquella gira que l’equip duia a terme.

Serveixi aquesta data anecdòticament, com a punt de partida per iniciar Sentiment Perico la seva vuitena temporada des d’aquells finals d’agost de 2006 en que va treure gairebé sense que ningú s’adonés el cap, dins els mitjans on-line d’informació espanyolista.

Motius de caire personal i alguna que altre menor qüestió tècnica, han impossibilitat iniciar aquesta autèntica aventura unes setmanes abans. Més enllà de la poca o molta il·lusió que tingui qui escriu aquestes línies envers el projecte d’aquest el nostre club, altres factors particulars que res tenen a veure amb l’entitat, han fet que el parèntesi estiuenc d’aturada s’hagi allargat més del que sol ser normal. Com han sigut raons de força major, sabreu estimats lectors disculpar totes aquelles circumstàncies que en la vida sobrevenen i un n’és aliè a les mateixes. Intentarem, posar-nos les piles el més aviat, i iniciar un cop més, una temporada plena d’incògnites, pors i al mateix temps il·lusions, i a bon segur alegries i satisfaccions que no quedaran orfes d’algun que altre disgust coneixen la idiosincràsia única d’aquesta institució que  malgrat l’hostil entorn que sempre ha patit,  complirà molt aviat 113 anys de llarga vida.   


       




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M