dissabte, 10 d’agost del 2013

TRIOMF DEL JUVENIL "B" DAVANT EL MANLLEU (3-1)

RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – AEC Manlleu “A”: 1

El Juvenil “B” ha vençut al quadre osonenc, rival dels espanyolistes a la Lliga Nacional després del descens del conjunt manlleuenc de Divisió d’Honor el passat exercici. Ho ha fet en un partit disputat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a un horari força intempestiu (11:00h.) per la forta calor que amb el pas dels minuts a fet passar-ho força malament tant als que han pres part d’ell, com al públic present en el camp 3r.

El quadre de Sebastián Herrera s’ha avançat quan Juan Ezomo en un centre xut amb bastant fortuna doncs ha comptat amb el poc encert del porter osonenc, ha perforat la porteria rival significant el primer i únic gol en els primers quaranta-cinc minuts de joc.

En el segon temps, ràpidament el conjunt manlleuenc ha igualat el matx en una jugada desgraciada del meta espanyolista al voler rebutjar una pilota amb el peu, però l’equip blanc-i-blau no ha concedit cap mena de falses il·lusions al conjunt quadribarrat i ha tornat en un vist i no vist, a avançar-se en el marcador.  Ha sigut amb un golás del migcampista Oscar Melendo de vaselina. Poc després, l’extrem Marc Miquel, en acció avui per la dreta, ha sigut l’autor del gol que tancava el compte golejador del quadre de Sebastián Herrera.

Un dels atractius del partit, veure les cares noves d’aquest Espanyol juvenil de Lliga Nacional; els fitxatges Rubén, Max Llovera, Juan R., Oscar Melero, Latorre i Christopher. També el brasiler Roberto Oliveira (draft 2012) ha jugat, tot i que encara des de llavors ha pogut jugar en partit oficial, tret d’encontres amistosos.

RCD Espanyol:
1er. Temps: Rubén; Sergi, Max Llobera, Roger Aleu, Eric Sarmiento; Oscar Melendo, Alex;  Marc Miquel, Oscar Villanova, Juan Rosique; i Juan Ezomo.
Substitucions: Pol Agustí per Rubén, m. 46 i Labiano per Juan Rosique, m. 52.  Passat el quart d’hora l’Espanyol ha format amb: Pol Agusti; Pol Lirola, Oscar Melero, Gonzalo, Latorre; Manchón, Joel; Christopher, Roberto, Labiano; i Campu.

Gols: 1-0: Juan Ezomo. 2n. temps: 1-1; 2-1: Oscar Melendo; 3-1: Marc Miquel.