dijous, 22 d’agost del 2013

REMUNTADA DEL CADET "B" A VILASSAR (2-3)

EL CADET "A" ESPANYOLISTA INICIA LA PRETEMPORADA GUANYANT 1-0 AL C.E. MERCANTIL EN PARTIT AMISTÓS DISPUTAT AHIR VESPRE A LA DANI JARQUE.

UE Vilassar de Mar Cadet “A”: 2 – RCD Espanyol Cadet “B”: 3


Inici de la pretemporada del conjunt enguany entrenat per David Fernández. L’equip espanyolista que ha sofert cinc baixes respecte a l’equip de la temporada passada (infantil A) i cinc noves incorporacions (dades que properament detallarem en profunditat), va enfrontar-se ahir tarda al cadet de segon any de la UE Vilassar de Mar, dins els actes de commemoració del 90è aniversari de l’entitat del Maresme i previ al partit entre els primers equips d’ambdues entitats que va finalitzar sense gols.

L’equip espanyolista, que al descans perdia 2-1, va acabar guanyant brillantment 2-3 en aquest el seu primer encontre de pretemporada tan sol uns dies després d’iniciar-se els entrenaments de la plantilla.

Els gols espanyolistes foren aconseguits per Guillem Anglada en dues ocasions i per Hamed, jugador que està a prova per l’entitat espanyolista. David Fernández per aquest encontre va comptar amb tota la plantilla disponible, a excepció del central Albart Alavedra (lesionat de gravetat la passada temporada) i de Josep Puig també seguin el seu procés de recuperació. En canvi, Dani Reina i Guillem Escarrabill, ja recuperats de les seves lesions, van participar en aquest primer test, disputat ahir a les cinc de la tarda al Xevi Ramon de Vilassar de Mar i, sota les ordes del col·legiat José Manuel Serrano Anillo.           





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M