dissabte, 24 d’agost del 2013

INFANTIL "B": UNA "MANETA", PER COMENÇAR (5-1)











RCD Espanyol Infantil “B”: 5 – C.E. Mercantil Inf. “A”: 1

Golejada en el primer partit de pretemporada.

El quadre entrenat per Carles Martínez Novell ha vençut per 5-1 al conjunt infantil de segon any del CE Mercantil, en el que era el primer test de pretemporada dels espanyolistes.     Curiosament es dona la circumstància que els arlequinats seran el primer rival en el campionat de lliga de Preferent Infantil (5/10/2013, Arrahona-Merinalls).  Els espanyolistes afronten el pas de futbol 7 a futbol 11 amb la incorporació de set nous jugadors.  

Els blanc-i-blaus – avui amb la segona indumentària – s’han avançat en el primer temps amb dos gols, obra d’Aitor i de Kilian. Amb aquest resultat s’ha arribat al final dels primers trenta-cinc minuts de joc.

En el segon període, Maxím ha ampliat les distàncies amb un tercer gol, reduint diferències el conjunt sabadellenc posteriorment en un moment de certa relaxació dels locals. Pol i Nico, han tornat a posar terra pel mig en el marcador ampliant la renda i tancat el compte golejador dels espanyolistes.  

L’Espanyol ha sortit d’inici amb Ángel Fortuño defensant pals; i amb Arnau, Gerard Brosa (Infantil A), Jordi, Soto; Dani, Pol; Kilian, Nico, Bañuls; i Aitor com a jugadors de camp.

Durant el primer temps, han sortit en una  triple substitució, Sergi, Ot Serrano, i Pau Sánchez. Al començament del segon temps, Juanvi (p.s.), Alejandro, Julen Álvarez, i Maxím.  Durant la resta del segon període han anat incorporant-se al terreny de joc jugadors que ja havien sortit en el primer temps.

El col·legiat del matx ha sigut el senyor Edgar Boada Hidalgo, de la delegació de Barcelona. Demà diumenge, el quadre de Carles Martínez es veurà les cares amb el Girona FC (10:30h.) en el que serà el segon encontre amistós, també a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M