dimecres, 13 de novembre del 2013

PATIT TRIOMF DEL CADET "A" (1-0),
QUE LI PERMET SITUAR-SE SEGON A LA TAULA

RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – Club E.F. Gavà: 0

Molt li va costar al conjunt de Robert Cuesta imposar-se  a un Gavà que arribava a la Dani Jarque situat en un bon quart lloc a la classificació. En un treballat enocntre i davant un Gavà que va creure en si mateix fins el darrer instant, no fou fins a falta de nou minuts per la fi del partit, quan l’equip perico trobà el camí del gol i aconseguí un triomf que el col·loca segon a la classificació després de la derrota del Cornellà 0-2 davant el líder.

Els espanyolistes que segueixen tenint forces problemes cara a porta, van disposar d’ocasions  per obrir el marcador en un irregular primer temps. Un centre xut que tocant el porter acabà fregant el travesser i un xut de Juli al travesser en un llançament  de rosca foren algunes de les jugades més clares en els primers quaranta minuts.

En el segon temps, i amb el pas dels minuts, l’Espanyol hagué d’augmentar el ritme del seu joc per intentar superar la muralla gavanenca, doncs l’Escola Futbol Gavà ho posà força difícil. Els de Robert Cuesta van gaudir de grans ocasions per obrir el marcador. Pablo Ávila disposà d’un parell de molt bones oportunitats. Sempre per un motiu o altre l’Espanyol estigué molt desencertat cara a gol el conjunt blanc-i-blau  i com a cas més clar, un desaprofitat  llançament de penal a càrrec d’Enri que el davanter centre espanyolista no va transformar.

Quan ja s’arribà als últims deu minuts, l’Espanyol per fi va tenir la fortuna que en altres accions se li negà. Una centrada per la dreta, pentina dins l’àrea un jugador i Adrià Caballé tot sol se la prepara, i el seu remat colpeja en un defensor acabant l’esfèrica  amb força suspens, entrant dins la porteria, per alt.

En els minuts finals del matx, el Gavà avançà línies a la desesperada intentant cercar un empat que durant 71 minuts havien acariciat. Això propicià que els locals tingueren molts espais al contracop i fins a tres ocasions tant clares que semblà increïble no hagués  acabat en gol alguna al menys d’elles, incrementant aquest mínim resultat. Es va patir fins el darrer instant doncs el triomf era força precari degut a que la mínima avantatge podia perillar en alguna de les accions a pilota aturada que disposà el quadre gavanenc. La cobertura espanyolista estigué força segura i no donà opció.

RCD Espanyol: Ayoub, Gonzalo Ávila, Kevin, Joel, Jaume, Martí, Jordan, Ferran Barrera, Enri, Pablo Ávila i Juli.
Suplents: Edgar, Raul Aroca (p.s), Isaac, Fernando, Alex Bermejo, Adrià, i Chili.

Escola F. Gavà: Toni Domínguez, Adrià Giner, Max Bernard, Ricard Pujol, Marc Barroso, Sergio Rodríguez, Alejandro Tudela, Pol Gómez, Arnau Mañegabarro, Sveinn A. Gudjohnsen i Lau Pujadas.
Suplents: Víctor de la Fuente (p.s.), David Acedo, Xavier Barrera, Adrià Piñol, Manuel López, Jan-Marc, i Josep Gabarró.

Àrbitre: Marc Segarra Nebot, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Daniel Olaya Abril i Francesc Xavier Sacristán Serrat. Cartolines grogues als visitants Marc Barroso, m. 42 i Adrià Piñol, m. 69.

Gol: 1-0: Adrià, m. 71

Incidències: Encontre corresponent a la 8èna jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Cadet, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte a la tarda.