dilluns, 11 de novembre del 2013

TARDA DE DERBIS A LA DANI JARQUE:
LA CREU, L'INFANTIL "A" QUE CAU AMB ESTRÈPIT (1-5)











RCD Espanyol Infantil “A”: 1 – FC Barcelona: 5

Segona derrota consecutiva d’un Infantil “A” que no aixeca cap. En aquesta ocasió era més que previsible la derrota davant el líder de la categoria, però tret de la reacció després del matiner gol dels barcelonistes, l’equip s’acabà venint avall moralment després d’encaixar el tercer en el segon temps, i pràcticament tota la segona part fou un monòleg culer davant un equip, el de Velamazán, que està ja clarament ensorrat anímicament. Amb aquest panorama, l’equip segueix sent dotzè, però ja a només un punt del descens.

Amb un equip necessitat de moral, només els hi faltava encaixar el primer gol als quatre minuts. Fou en la primera jugada de perill visitant quan una pilota centrada per Imad El Kabbou, rematà al fons de la porteria defensada per Aitor,  l’exespanyolista Sergio Gómez.  Reaccionà ràpidament l’equip perico i als set minuts una bona arrencada de Jandro acaba amb una obertura a la dreta pel centre de Joan Bergé, i la rematada de Jandro acaba sent rebutjada a còrner pel porter. Aquest es treu i d’una gran volea, el mateix Jandro aconsegueix un gol de molt bella factura, establint les taules en el marcador.

Però poc li durà l’alegria als espanyolistes... Avisà el quadre visitant amb una jugada individual d’Ignasi que aturà Aitor. Però tan sols uns minuts després, en una errada en el blocatge a un remat visitant, deixà la pilota el meta espanyolista en safata de plata a Sergio Gómez que de nou afusellà al porter espanyolista col·locant altre cop al conjunt visitant per davant en el marcador. El Barcelona a més de dominar el marcador, també ho feia en el joc davant un Espanyol molt limitat que durant moltes fases del matx ni la veia. En altre acció d’Ignasi Domínguez, salvà Aitor el tercer amb l’ajut posteriorment d’un defensor que allunyà el perill. 

En el 31’ contundent entrada sobre Bergé dins l’àrea, però el col·legiat no aprecià punibilitat en l’acció tot i que fou molt expeditiu el defensor culer sortint al tall. Tan sols creà perill l’equip perico en un llançament de falta directe a càrrec de Dani Ribelles, que envià per sobre la tanca, però sense que el meta barcelonista ben situat, tingués excessius problemes per fer-se amb la bola.  La darrera jugada de perill fou pels visitants amb un xut d’Imad, que aturà Aitor.

En el segon temps, avisà de nou el Barcelona amb un xut potent i creuat, als tres minuts de la represa. Cinc minuts desprès assegurava el triomf el quadre culer amb un tercer gol que ensorrava definitivament les esperances dels locals en una remuntada. Un contracop visitant acaba amb una vaselina de Labinot Kabashi que tot i tocar el meta Aitor no pot evitar que acabi dins la seva porteria.

Bona ocasió pel conjunt espanyolista al 48’ en una jugada per l’esquerra que avançant-se molt bé fica la bota Miguel però la pilota es marxaria per sobre el travesser. La rèplica culer, un xut que s’estavellà al travesser de la porteria perica. La darrera ocasió dels espanyolistes per ficar-se en el partit, una acció de Bergé que recupera una pilota en zona defensiva culer, i fica l’esfèrica per Miguel qui molt forçat en la jugada remata blocant el porter visitant.

En el tram final del partit, l’equip espanyolista encaixà un quart gol en un xut creuat dins l’àrea i posteriorment  un cinquè, quan Yanis s’escapà trencant la defensa local i davant la sortida del porter espanyolista el va batre amb un xut creuat. El resultat era ja humiliant i tractà de maquillar-lo l’equip perico en un mà a mà que tingué Joan Bergé en el darrer instant del partit però estavellà el seu remat al cos del porter.
Fortuna, tampoc n’hi ha quan un equip es troba en aquesta dinàmica o circumstàncies similars. La reacció doncs, tindrà que arribar davant la Damm, en la Nova Texonera, que és el pròxim rival dels espanyolistes. Dues victòries en 8 partits,  8 punts de 24
disputats, son uns números que una entitat com l’Espanyol en el seu futbol base no pot admetre com a lògic ni normal, i que han de millorar ràpidament.        


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Sergi Boira, Jordi, Bruno, Nacho, Jandro, Bergé, Miguel, Dani, Arnau Giralt i Sergi Serrano.
També: Alejandro, Marc Pérez, Rodrigo i Josep Viñas.  Altres suplents: Gerard, Manel (p.s.), i Toni.

FC Barcelona: Adrià Rojas, Alejandro Marcos, Arnau Comas, Pere Mogente, Joan Rojas, Enric Martínez, Imad El Kabbou, Daniel Molina, Yanis Núñez, Sergio Gómez i Ignasi Domínguez.
Suplents: Joan Altimira, Ángel Bermejo, Lucas de Vega, Labinot Kabashi, Xavi Vadell, Ricard Sánchez i Pau Martínez.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó de la delegació de Barcelona. Una única cartolina groga pel visitant Labinot Kabashi, m. 47.

Gols: 0-1: Sergio Gómez, m. 4; 1-1: Jandro, m. 8; 1-2: Sergio Gómez, m. 13; 1-3: Labinot Kabashi, m. 43; 1-4: Pau Martínez, m.63; 1-5: Yanis Núñez, m. 68.

Incidències: Encontre corresponent a la 8èna. Jornada del campionat de lliga de la Divisió d’Honor Infantil, disputat la tarda del passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En l’equip culer fins a tres jugadors que els barcelonistes han arrabassat de la pedrera espanyolista: Joan Rojas Castilla, Joan Altimira Sallent i Sergio Gómez Martín. 


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL

. CLASSIFICACIÓ PTS PJ PG PE PP GF GC
1
F.C. BARCELONA
21 8701223
2
GIRONA F.C.
18 8602148
3
U.D. CORNELLÀ
16 8512168
4
U.E. SANT ANDREU
16 85 121913
5
C.F. DAMM
16 851211 8
6
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
13 84 13129
7
LLEIDA ESPORTIU TERRAFERMA
13 841387
8
At. SEGRE
12 833211 11
9
GIMNÀSTIC MANRESA
10 83141211
10
C.D. SANT GABRIEL
9 8 30 511 14
11
GIMNÀSTIC TARRAGONA
9 830 5 812
12
R.C.D. ESPANYOL
8 82241014
13
C.F. LLORET
7 82 15921
14
ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB
5 81 25312
15
ESCOLA F. GIRONÉS - SÀBAT
5 81 25818
16
C.F. REUS DEPORTIU
4 804438





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M