dimarts, 12 de novembre del 2013

SISENA VICTÒRIA DEL CADET "B".
L'EQUIP DE DAVID FERNÁNDEZ AMPLIA L'AVANTATJE

Fundació Privada C.E. Júpiter: 0 – RCD Espanyol Cadet “B”: 1

Sisè triomf consecutiu del quadre espanyolista en un duel complicat davant l'equip que a les hores era  quart classificat, i  que es resolgué amb l'únic gol del partit aconseguit per l'espanyolista  Pol Lozano, avançat el segon temps. Un partit en el que el col·legiat mostrà fins a 10 cartolines grogues que provocaren que tres dels jugadors no finalitzaren els vuitanta minuts de joc en veure la segona amonestació.

El conjunt espanyolista segueix sense cedir cap punt i son ja 6 els punts que treu d'avantatge respecte al segon classificat (Damm CF B) després de l’empat entre el Sant Andreu i L’Hospitalet. El proper partit serà dissabte a les 14:30 h. al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque, davant el setè classificat, el CF Badalona.

Fundació P. CE Júpiter: Adrián Callau, Víctor Manuel, Carlos Díaz, Pedro López, Juan Sosa, Arnau Tondo, Ander Alonso, Adrià Felius, David Hernández, Nil Bachs i Alex Saumell.
Suplents: Pol Cuenca, Sergio Luís, Víctor Sansa, Armand Minguell, Iván Rozenski (p.s.), Iker Miguel i Tsukasa Yakumaru.

RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Marc Llinares, Alex Cubedo, Arnau, Pol, Anglada, Izan, Pau, Guillem Escarrabill i Ferran Brugué.
Suplents: Pol Hernández, Adrián López (p.s), Ferran Jutgla, Usman, Gaku, Josep i Mateo.

Àrbitre: Sergi Álvarez Manzano de la delegació de Barcelona. Cartolines grogues pels locals Víctor Manuel, m 59, i Pedro López, m. 70, sent expulsats per dues grogues Nil Bachs (22’ i 58’) i Carlos Díaz (28’ i 57’). Per part espanyolista van ser amonestats Alex Cubedo, m. 31, Pol, m. 62 i expulsat per dues grogues Pau Salvans (9’ i 79’).

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup quart de Preferent Cadet, disputat a l’estadi Mpal. Júpiter a Barcelona.

CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.