dilluns, 21 d’abril del 2014

L'INFANTIL NO POT ATURAR
LA PICONADORA DE L'ASPIRE, A LA FINAL DEL MIC

RCD Espanyol Infantil “A”: 0 – Academy Aspire Football Dreams: 7

Cinc minuts va pogué resistir el quadre català davant l’Academy Aspire Football Dream, autèntica selecció de joves valors de tot l’Àfrica i que ja porta amb aquest, cinc torneigs MIC consecutius en aquesta categoria.  La superioritat física habitual d’aquests combinats, ha donat pas amb el temps a jugadors que si bé no son tant escandalosament grans d’alçada, si que segueixen tenint un potencial físic increïble, i a sobre molts d’ells amb recursos tècnics molt superiors al que venien sent habitual en aquestes fornades de l’Aspire. A sobre, l’equip entrenat per Xavier Gisbert es mostrà com un conjunt treballat tàcticament, fet aquest que redundà en que ja no els hi quedés pràcticament cap opció als nois de Toni Velamazán en aquesta final.

Els espanyolistes que havien eliminat brillantment, patint això si  en fer-ho des del punt de penal,  a Inter de Milà i a Real Madrid en quarts de final i semifinals respectivament, es trobaren davant un autèntic monstre insuperable i tots els esforços per mantenir-se en el partit s’esvaïren ben aviat.

L’extrem dret Muritala portà de corcoll en tot moment al conjunt espanyolista, anotant el primer en una acció iniciada des de l’esquerra per l’atac del conjunt qatarí que culminà rematant ajustat al pal esquerre de Manel, i  donant el segon en un ràpid contracop que culminà Aboubakar qui increïblement arriba per velocitat a una bola que semblava no anava arribar i deixant enrera els dos centrals aconseguí anotar el 2-0.

També deixà constància de la seva classe Muritala fent el tercer als 17 minuts quan després d’una pilota recuperada, una paret en zona de tres quarts, finalitza superant a Nacho i rematant amb cama canviada a l’esquerra de Manel.   Finalitzà el suplici en el seu primer temps, però després de rebre un quart gol, en jugada per banda esquerra superant a Boira, i en quatre gambades es plantà sol altre cop Muritala superant Nacho i Brossa, i col·locant el remat a l’esquerra de Manel. Hat-trick del jugador de l’Aspire i certament increïble la jugada. Aquest gol arribà tot després d’un remat de cap al travesser del central Karamo.

Els espanyolistes tan sols tingueren una opció quan perdien 2-0, en una jugada en la que la nova incorporació Iván centrà des de la dreta passejant-se la bola sense que per ben poc pogués arribar Dani al remat al bell mig de l’àrea petita.    

En el segon temps, més del mateix. Superioritat total del combinat de l’Aspire, Djibril fa el cinquè als nou minuts del segon temps rematant a boca de canó, després d’una altre excepcional jugada de Muritala com no, i amb túnel inclòs... El sisè tres minuts després obra d’Abukar enr rebre la bola centrada per Muritala.  En el darrer minut, setè gol dels qatarins, després d’una llarga i bona passada d’Emmanuel per Djibril qui rematant de primera eleva per sobre del meta Aitor.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manel; Bruno, Brossa, Nacho, Jordi; Jandro, Miguel; Bergé, Rodrigo, Dani, i Iván.
Suplents: Alexi, Sergi Boira, Josep, Toni, Marc Rodríguez, Genar, Aitor (p.s), Sergi Serrano, Arnau Giralt i Alejandro.

Aspire Football Dreams: Abraham, Loic, Musa Matovu, David Agbo, Muritala, Hassan, Aly, Karamo Cisse, Baboucarr, Djembe i Abubakar.
Suplents: Solomon, Joseph, Martin Tangazi, Jean Seri, Djibril, William Oduro, Emmanuel, Justice i Idris Yahuza.   

Àrbitre: Dani López.  

Gols: 0-1: Muritala, m. 5; 0-2: Aboubakar; 0-3: Muritala, m 17; 0-4: Muritala, m. 23; 0-5: Djibril, m. 34; 0-6: Aboubakar, m. 37; 0-7: Djibril, m.49

Incidències: Final Infantil del MIC 2014 disputada ahir diumenge al matí, a l’Estadi Mpal. de Palamós.  

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Me ha sorprendido mucho de tu resumen de la final, que no reflejaras mas lo importante que es llegar donde han llegado estos jugadores, después de ser tan criticados en la liga.Desde estas paginas quiero felicitar a estos jugadores ya que yo no me equivocaba con ellos, tienen mucha calidad.Felicidades por el subcampeonato en el torneo.Ah! me olvidaba, la diferencia de un equipo a otro entre las canteras de los principales clubes no es otra cosa que los técnicos y los responsables que los dirigen.Este equipo es un claro ejemplo.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con tu comentario, estos chicos han hecho un gran campeonato y resaltar la calidad de algunos chicos que es extraordinaria.Felicidades a nuestro Infantil A desde entrenadores , equipo tecnico, fisios y sobre todo A NUESTROS EXTRAORDINARIOS CHAVALES.

Josep Maria ha dit...

En modo alguno ha habido en mi ánimo menospreciar el torneo que han hecho, eliminado a equipos de la talla de Inter de Milán y Real Madrid como así he hecho constar en el segundo párrafo del artículo, además de "manera brillantment".
Otra cosa es que no haya podido ver por televisión ni in situ, esos partidos de semifinales, cuartos, etc, para poder extenderme explicando dichas gestas.

Felicidades no obstante, a pesar de la desnivelada final que han tenido que sufrir este y anteriores equipos en anteriores ediciones, al equipo de Toni Velamazán, (jugadores y cuerpo técnico) por el torneo realizado, si es que no ha quedado claro y reflejada esa misma felicitación a través del artículo.

Saludos.

Anònim ha dit...

Respecto a la desnivelada final que remarcas solo decir que es la dinámica de todo el año, la incapacidad de no entender que necesita este equipo en cada momento del partido que se esta jugando.Incomprensión de diferentes factores como el campo, tácticas a elegir, características de jugadores, emparejamiento con el contrario etc. etc. Debido a la inexistencia de estos parámetros, que ya tendrían que saber (son profesionales de esto), te originan un resultado como el de esta final.Que en absoluto refleja la realidad del potencial del equipo.En una final no se puede hacer según que replanteamientos.Este partido es muy parecido a como se jugo en el torneo de Arnedo.Pero bueno lo pasado pasado esta, aprovecho desde este bloc para felicitar a este INFANTIL A perico por el torneo que se han marcado.

Anònim ha dit...

Hola! soy seguidor de esta pag. perica y es verdad yo he echado de menos un titular mas encarado a nuestro infantil A, un BRILLANTE SUBCAMPEONAT MIC 14, ESPLENDIDA ACTUACIÓN DEl infantil en mic14 o EL INFANTIL A DA LA TALLA EN EL MIC.
Quiero felicitar a este infantil por dicho torneo y a ti Jose Mª por el bloc que tanto me entretiene.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M