dijous, 21 d’agost del 2014

BONES SENSACIONS D'UN JUVENIL "B",
QUE GOLEJA A TOT UN DIVISIÓ D'HONOR (4-0)

RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 – CF Badalona “A”: 0

El Juvenil “B” del RCD Espanyol de Lliga Nacional ha passat per sobre del Divisió d’Honor del CF Badalona com una piconadora,  en un duel entre germans a la màxima direcció tècnica d’ambdues banquetes, disputat aquesta nit de dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els blanc-i-blaus ja han mostrat la seva superioritat en el primer temps  tot i que el marcador no s’ha mogut. En el segon, com un cicló, els de Robert Cuesta han arrasat amb un domini abassegador, aconseguint una meritòria golejada davant el CF Badalona.

Encara que sigui davant amb un rival que dista molt de ser el que ha sigut en les darreres dues temporades (baixes de Sergi Coll, Patrick, Draman, Carracedo, Monterde, Marc González, etc.), no deixava de ser un conjunt de la màxima categoria juvenil el que tenia davant el quadre perico.

En el primer temps les coses han anat molt més anivellades, tot i que el domini ha variat segons fases del joc, si que si algú ha arribat amb perill a l’àrea contraria ha sigut el conjunt perico. Els badalonins tan sols en una acció han arribat amb relatiu perill però el meta Carles Santaló (ex Badalona juvenil B) no ha hagut d’intervenir en tot el partit.

La primera ocasió ha sigut per Manchón qui no ha encertat amb la porta tot i rematar dins l’àrea badalonina. Ni un perillós cop de cap de Cristopher,  un xut perillós de Pablo Ávila o un centre d’Àvila rematat de cap per Rivas, han sigut arguments suficients per perforar la porteria del Badalona tot i que l’equip local s’ho hagi merescut.

En el segon temps, passat el primer quart d’hora de joc, s’ha iniciat la desfeta dels visitants. Avisava Cristopher rematant de cap per sobre el travesser en un llançament de cantonada. Poc després, Javier Puado (màxim golejador de la Divisió d’Honor Cadet la passada temporada amb la UD Cornellà), fa un gran control dins l’àrea i amb una gran definició envia l’esfèrica per sobre la mitja sortida del porter visitant.

El gol donà ales als blanc-i-blaus que jugaren els millors minuts del partit. Pipa desbordant per la dreta fa jugada arribant fins la cuina, però talla un defensor la passada de la mort. Una recuperació d’Alex Bermejo acaba amb un passi interior per Jordan, però un pèl forçat, el remat de l’extrem dreta espanyolista no supera el cos del porter badaloní que es llença a la gespa tapant.  Un altre centre de Pipa el remata Víctor Sánchez Poves amb un llançament creuat que surt a un  parell de pams del pal.  

Encarrila el partit Puado fent el seu particular doblet en el 70’ de joc quan a una centrada des de la dreta, remata perfectament de cap ajustant l’esfèrica al màxim, lluny de l’abast del porter. Error greu del meta badaloní quan en la pressió li roba l’esfèrica Cristopher i es veu obligat a fer-lo caure. Alejandro Pérez no ha dubtat ni per un moment, i ha assenyalat el màxim càstig que ha transformat Alex Bermejo amb un tret ras a l’esquerra. Una jugada individual del propi Cristopher acaba amb un xut ras que surt llepant el pal esquerre.

Tancà la golejada Alex Bermejo aconseguint també el seu doblet.  Una trenada jugada de l’atac local finalitza tocant Jordan per Martí, i Alex Bermejo tot sol remata superant al meta del Badalona. Mancaven 8 minuts pel final del partit i el marcador ja no es mogué més, registrant aquest sorprenent marcador favorable als interessos espanyolistes.

   

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Carles Santaló; Pipa, Pedrosa, Joel, Jaume, Manchón, Pablo Ávila, Martí, Cristopher, Puado i Adrián Rivas.
Substitucions: Almirall, Víctor, Pocurull, Jordan i Enri per Jaume, Manchón, Pablo Ávila, Adrián Rivas i Cristopher, m. 54; Alex Bermejo per Martí, m. 61; Isaac, Ignasi, i Cristopher per Pipa, Pedrosa i Puado, m. 71.  Porter suplent: Iván Fajardo.

CF Badalona: Marcos, Vela, Juba, Richi, Marc Sabaté, Varese, Mario, Carles, Kilian Vicente, Jan Golobart i Albert.
També: Adrià García, David Poncela, Jordi Ros, Ferran Sitges, Izar, i David.  

Àbitre: Alejandro Pérez Fernández, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Enric Adrover Gonfaus i Andrei Valentín Gindac. Cartolina groga al meta visitant Marcos.

Gols: 1-0: Puado, m. 62; 2-0: Puado, m. 70; 3-0: Alex Bermejo (pen.), m.76 ; 4-0: Alex Bermejo, m. 81.

Incidències: Encontre amistós disputat aquesta nit al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El partit s’ha jugat amb il·luminació artificial, amb cel cobert, temperatura molt agradable amb ambient un xic ventós. En les files del quadre badaloní dos jugadors amb passat espanyolista després d’haver militat al futbol base perico: Juba Abdi Mouloud i Jan Golobart Benet, fill del subcampió perico de la Copa de la Uefa, Joan Golobart.    





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M