dimecres, 20 d’agost del 2014

LES BAIXES DEL FEMENÍ "B"

El vigent campió de lliga del grup tercer de  la Segona Divisió Nacional Femenina, el RCD Espanyol, ja fa setmanes que ha començat la pretemporada i ja en vam parlar-ne del partit amistós disputat a la Dani Jarque davant un conjunt nord-americà.  

El filial femení espanyolista no variarà gaire en quant a les seves integrants, doncs tan sols dues jugadores han causat baixa. La lateral esquerra Carla Sagré i la mitja punta Marlene Villanueva. Ambdues jugadores han fitxat per la UE Sant Andreu, i venen a sumar-se a les dues baixes que durant l’exercici passat es van produir a la plantilla de “Titi” Camúñez, com van ser els casos de Jasmina Alarcón (que al novembre va marxar al CF Pallejà de Preferent) i el cas de Maria Soriano que tot i debutar amb el primer equip a la primera volta, va acabar deixant-ho.  

A aquestes baixes es podran afegir o no, depenent naturalment en el que derivi finalment la situació de les jugadores que en aquests moments es troben realitzant la pretemporada amb el primer equip de J.A. Montes (Mayra, Nassim, Halley i Ari Forment).  Qui si que serà baixa en el filial és el cas de la meta internacional Paula Canals que si que tindrà fitxa del primer equip i presumiblement serà la meta titular del primer equip. 

 

Carla Sagré, (fotos superiors), Marlene Villanueva (fotos inferiors). 

 

Fotografies inferiors: Maria Soriano (foto esquerra)  i Jasmina Alarcón (foto dreta), jugadores que ja no van finalitzar la temporada jugant amb l'Espanyol.

.. BAIXES
FEMENÍ "B" RCD ESPANYOL.
Nom i cognoms Lloc i Data Naixement Procedència. Demarcació. (Fitxa per)
JASmina Alarcón Hernández Barcelona, 06/06/95 RCDE 2009. Lateral Dret (Pallejà CF)
CARLA Sagré Sánchez 12/03/95 Esc F.Guineueta 2012. Lat. Esq. (Sant Andreu)
MARLENE Villanueva Caballero 12/08/1993 2013. Sant Gabriel "B" .Davantera (S.Andreu).
MARÍA Clotilde Soriano Méndez 27/03/1995 2013. Rubí CEFS Davantera





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M