dimarts, 19 d’agost del 2014

PREGUNTES IMPERTINENTS...

  • Em pregunto si qui va tenir l’ocurrència de què els socis haguessin de retirar una entrada per veure el Ciutat de Barcelona, se li va ocórrer per que no ho va pensar prou o és que ja d’un bon primer moment havien de col·laborar a complicar-li la vida als socis que bastant fan amb pagar el carnet pel poc que se’ls hi dona a canvi, i a sobre, tenen la paciència d’anar al “Power 8 Stadium” en plenes vacances de molts? Es que no ens la complica prou Tebas i les televisions amb horaris totalment indecents? Es que no hi havia prou amb ensenyar el carnet renovat, com finalment es va tenir que fer com a prova del desgavell existent? Algú assumeix l’errada, o pensa demanar perdó?
  • Em pregunto si tots aquells que censuraven a Pochettino per que abusava l’equip del joc de toc, i demanaven el contrari, i amb Aguirre li reprovaven tot just que el joc fos massa vertical, i ara a Sergio el mateix que a Pochettino...  si algun dia s’aclariran el que volen per l’Espanyol?
  • Em pregunto si Sergio González guanya 11 punts dels cinc primers partits, també des de certs mitjans de comunicació se li farà una campanya per aconseguir el seu cessament si perd la sisena jornada, encara que fos amb rotacions i a Villarreal...
  • Em pregunto si aquells que pensen que l’equip de la passada temporada era tant, tant, tant superior i de gran qualitat com per lluitar per fites europees, com és que fins les hores hi ha hagut tant poques ofertes pels jugadors espanyolistes, tret d’alguns casos (que coincideixen plenament amb els no renovats encara, en els quals hipotètics compradors esperen quedin lliures, com Kiko, Víctor Sánchez i Sergio García, de qui ningú pot dubtar la seva qualitat) o del desgraciat cas d’Héctor Moreno que era el millor situat en ser un mundialista ben valorat, tot i que des d’alguna tribuna radiofònica s’insinuava constantment que jugava sempre, per ser mexicà...
  • Em pregunto si Sergio González tingués a Torje com a jugador en la seva plantilla, si també se li demanaria el seu cessament en cas de  no fer-lo jugar juntament a Alex Fernández “el deseado”, qui cada cop te menys minuts?
  • Em pregunto si el fet de signar a 6 porters aquest estiu pels tres equips més importants de la Dani Jarque (Espanyol B, Juvenil A i B), significa més enllà de la casualitat, o és un botó més de mostra del malament que s’han fet les coses en els darrers exercicis, doncs el més normal és que en bona part vagin pujant els metes del futbol base de manera progressiva i si es decideix incorporar algú sigui casos puntuals i no mitja dotzena... Com s’ha fitxat al futbol base en els darrers anys?  (per si algú ho pensa, tant Germán com Pau, no valen per contradir aquest argument de la pregunta, doncs son porters que han pujat al primer equip però s’incorporaren al futbol base abans de tot el desgavell en qüestió).  
  • Em pregunto si el “tamudisme” de TV3 (Esport 3) era flor d’un dia (qualsevol cosa val per incidir en el mal de l’Espanyol), o ja han vist la llum i s’han assabentat qui ha sigut el màxim golejador català de la història de la lliga? 
  • Em pregunto si les darreres situacions al nostre odiat veí en els darrers mesos (situació de presumptes defraudadors dels Messi,  tot el cas Neymar, i el cas resen del mossegador compulsiu), també son propostes a incloure dins dels seus “valors” que diu preconitzar aquesta entitat?   Algun dia, veurem a algun mitja de comunicació català (dels d’àmbit general, no pericos) censurar  - en comptes de recolzar miserablement -  aquestes actituds que van totalment en contra del que ha de significar l’esport i que en masses casos llisquen o superen inclòs la més vulgar delinqüència? Em pregunto per acabar si algú ha fet un llistat mai dels presidents imputats (i algun ja amb sentència ferma inclòs)  per xoriços que hi ha hagut al futbol espanyol en els darrers temps, i en quina proporció d’ells tenen color blaugrana en el seu “altre” currículum?  





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M