dilluns, 15 de setembre del 2014

BONA IMATGE DEL FEMENÍ "B"
A L'AMISTÓS DAVANT LA UE SANT ANDREU (3-0)

RCD Espanyol Femení “B”: 3 – UE Sant Andreu: 0

L’equip entrenat per Juliana García es va endur el triomf a l’amistós que tingué lloc dissabte a la Dani Jarque aprofitant l’aturada de la competició de lliga després de la primera jornada disputada. La tècnic espanyolista va pogué comptar amb les quatre jugadores de camp que han fet la pretemporada amb el primer equip i que han estat convocades tant a la Copa Catalunya com davant el Valencia (Mayra, Sara Nassim, Haley i Ari).

No hi hagué color al partit, i el domini va ser abassegador de les blanc-i-blaves davant un rival dels importants al campionat de lliga, del que s’esperava més. Les locals van errar forces ocasions clares de gol, fet que podia haver incidit en un marcador encara molt més ample.

Ja als set minuts la primera d’elles:  una bona jugada d’Ari passant al centre per Andrea Granados qui tota sola fa un mal control quan podia haver afusellat a la meta rival. Haley en jugada personal i en ràpid contracop deixa enrera a la darrera defensora i en el mà a mà amb la meta, xuta als peus de Natàlia (25’).  La pròpia extrem espanyolista situada dins l’àrea, envià fora a la dreta un xut ras amb molt de perill. Una jugada individual d’ Andrea Granados acaba altre cop sense que s’aprofiti l’u contra u amb la meta del Sant Andreu, rematant al ninot (31’). El domini era intens, però la pilota no volia entrar. Una volea d’Ari, surt a dos pams del travesser.

En el 34’, jugada d’Ari per la dreta i ara si, Paula Bolta, remata la bola centrada afusellant a Natàlia. Era l’1-0  que obria el camí del triomf. Abans del descans, un xut de Haley buscant l’escaire, i en el darrer minut, el 2-0 obra d’Ari Forment qui remata tot caient-se una pilota que acaba entrant plorant, després d’una passada d’or de Chama, qui tot just feia cinc minuts havia sortit al terreny de joc.

En el segon temps, només iniciar-se, Ainhoa tingué el tercer en les seves botes quan tota sola creuà un xic l’esfèrica en excés i lluny de l’abast de la porter visitant, sortí a un pam del pal esquerre. Tampoc encertà en altre ocasió en la que davant la sortida de la porter del Sant Andreu, elevà l’esfèrica sortint la vaselina per sobre el travesser.

Finalment, Ainhoa habiita en profunditat per Chama, qui no perdona retallant dins l’àrea i enviant un tret que serveix per situar el que seria definitiu 3-0. Andrea Granados enduent-se amb el cap la pilota desborda per velocitat i dins l’àrea en el mà a mà amb la porter rival, remata altre cop un pèl massa creuat i la pilota passejant-se acaba sortint altre vegada a un pam del pal quan ja es cantava el gol.  Haley, incorporada altre cop al terreny de joc, ho provaria amb un fort tret  que tapant bé la meta, aconseguiria rebutjar.  El Sant Andreu tan sols disposaria d’un llançament molt perillós de falta directa, però no en trauria gens de profit estavellant el cuir a la tanca espanyolista.

De la mateixa manera que el primer equip femení, el filial també jugarà a la propera jornada al Mpal. José Luis Ruíz Casado de Sant Adrià, davant el Sant Gabriel. En aquest cas, lògicament davant el “Sangra B”, en el duel de filials femenins de segona divisió.

RCD Espanyol: Aranzazu; Laia, Bácter, Mayra, Moyano; Sara Nassim, Altmann, Paula Bolta; Andrea Granados, Haley, i Ari Forment.
Substitucions: Ángela per Andrea Granados, m. 34; Chama per Haley, m. 39; Yaiza, Ainhoa, i Andrea Granados per Laia, Altman, i P. Bolta,  m. 46; Haley i Laia per Moyano i Ari Forment, m. 62; P. Bolta i Barniol per Yaiza i Chama, m. 72. Altre suplent: Andrea (p.s.).

UE Sant Andreu: Natàlia, Clara Bujella, Sheila Font, Alba Esquena, Carla Torras, Jessica León, Núria Vila, Inés Arozarena, Carolina Esther, Michelle Borgstrom i Lara García.
Suplents: Sonia Llop (p.s.), Laia Martínez, Julia Jarque, Gemma Castelo, Mariona Masferrer, Carla Borrás i Marta Zaragoza.

Àrbitre: Adrià Monferrer Miralles de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Olga Gómez López i Francesc Siurana Navea. Cartolina groga per la local Sara Nassim, m. 76

Gols: 1-0: Paula Bolta, m. 34; 2-0: Ari Forment, m. 44; 3-0: Chama, m. 53.

Incidències: Encontre amistós disputat el migdia del passat dissabte (aprofitant l’aturada de la lliga a les categories nacionals femenines a causa de la selecció d’Espanya), al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. En les files del conjunt quadribarrat, les exjugadores del futbol base femení espanyolista següents: Carla Torras Corchero, Jessica León Galiano, Carla Borrás Polo i Marta Zaragoza Maderuelo, al marge de les dues jugadores incorporades del filial aquest estiu Carla Sagré i Marlene Villanueva, no convocades en aquesta ocasió. Temps força calorós, ambient xafogós i cel assolellat amb presència d’alguns núvols.