dimecres, 17 de setembre del 2014

SEGUEIXEN LES VICTÒRIES EN ELS
AMISTOSOS DE PRETEMPORADA DEL CADET "B"












RCD Espanyol Cadet “B”: 1 – UD Balsas Picarral “A”: 0

L’Espanyol Cadet “B” va disputar dos amistosos el passat cap de setmana. Dissabte va rebre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque al conjunt de Saragossa, la UD Balsas Picarral format en gran part per cadets de segon any. Els de Sergio Espejo van obtenir el triomf en un renyit encontre en el que els blanc-i-blaus es van avançar en el primer temps i van estavellar una pilota al travesser, mentre que en el segon amb avantatge en el marcador, van saber mantenir el resultat. El meta del Balsas Picarral, per ser un encontre amistós, es va lliurar de la cartolina vermella en aturar l’esfèrica amb les mans fora de l’àrea en una acció clarament constitutiva de l’expulsió (veure foto, com va veure només la groga per ser amistós).

Pròximament us oferirem amb tota l’extensió de detalls, el planter d’aquest equip cadet de primer any del RCD Espanyol. Les fotografies corresponen a aquest encontre davant l’equip aragonès.





Posteriorment, diumenge al matí van vèncer al Cadet A de la UE Rubí al Mpal. de Can Rosés.


UE Rubí “A”: 1 – RCD Espanyol Cadet “B”: 2

Fitxa tècnica:
UE Rubí: Marco Ballero, Jan Solanellas, Xavier Aguilera, Maximílian Rodríguez, Aleix Sánchez, Alejandro Jesús, Sergio Miralles, Marçal Boira, Iván Gil, Marc Pleguezuelos, i Sergio Pérez.
També: Sebastián Fumero, Adrián Rodríguez, Adrián Morales, Arnau Jiménez, Manel Miranda i Adam Chachou

RCD Espanyol: Alejandro, Julen Miñarro, Ferran Vera, Joan Bergé, Marc Pérez, Dani, Óscar Coll, Josep Puig, Iván Gil i Alejandro José.
També: Sergi Boira, Jordi, Gerard Brossa, Bruno, Carlos García, David Álamo i Miguel.

Àrbitre: Carlos Pérez Amador. Cartolina al local Sergio Miralles, m. 38

Gols: 0-1: Alejandro José, m. 58; 1-1: Marçal Boira, m. 73; 1-2: Alejandro José, m. 78.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M