dimarts, 16 de setembre del 2014

DARRERES PROVES POSITIVES DEL CADET "A".
DISSABTE, INICIA LA LLIGA DAVANT L'ASCENDIT RAPITENCA













Triomf clar del conjunt de David Fernández davant la Bordeta de Lleida, en partit que es disputà el passat dissabte de preparació cara a l’inici del campionat de lliga del proper dissabte. Els espanyolistes han completat una gran pretemporada, restant incòlumes totes les il·lusions i esperances de que aquesta sigui una gran temporada del quadre perico a la Divisió d’Honor Cadet.  

En aquest encontre, al que pertanyen les fotografies de la part superior d’aquest article, l’equip espanyolista ja es marxà al descans amb avantatge de 2-1, mentre que en el segon temps acabà golejant al seu rival, i fins i tot es va pogué permetre desaprofitar el llançament d’una pena màxima en els darrers instants de partit, penal que fou aturat (veure foto) pel meta lleidatà.

A l’endemà diumenge, el quadre espanyolista derrotà al Juvenil B del CE Sabadell per 2-1 en partit també disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.


RCD Espanyol Cadet “A”: 4 – UE Bordeta Lleida: 1

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrián, Arnau Alós, Pol Hernández, Alex Pastor, Alex Cubedo, Pol Lozano, Jutgla, Izan, Anglada, Carlos Gilbert i Fode.
També: Dani Reina, Albert, Marc Llinares, Juan Sosa, Pau,  Retuerto, i Mateo.

UE Bordeta de Lleida: Andrés Gausí, Javier Beamud, Jordi Monclús, Sergi Brunet, Ferran Peiró, Salvador Salvanya, Manel Ortíz, Miki Hernández, Alexis Espinosa, Roy Marsà i Garard Catelló.
També: Adrià Minero (p.s.), Marc Montello, Aitor Gaspar, Cano Laínez, Mateo García, Adrià Cano i Álvaro Montes.

Àrbitre: Alejandro Carrillo Vílchez, de la delegació de Barcelona. Cartolina groga al visitant Álvaro Montes, m 60.

Gols: 1-0: Gilbert, m. 19; 2-0: Anglada, m. 24; 2-1: Sergi Brunet, m. 39; 3-1: Anglada, m. 53; 4-1: Mateo, m. 86.

Incidències: Encontre amistós disputat el passat dissabte al migdia al camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura estiuenca amb ambient calorós  i xafogós, amb cel assolellat.   


RCD Espanyol Cadet “A”: 2 – CE Sabadell FC "Juv.B": 1

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Lluis Andreu, Dani Reina, Marc Llinares, Albert, Alex Pastor, Pol Lozano, Retuerto, Juan Sosa, Anglada, Pau i Mateo.
Suplents: Adrián (p.s.), Arnau Alós, Alex Cubedo, Pol Hérnández, Izan, Jutgla i Fode.  

CE Sabadell Juvenil B: Oriol Vives, Rubén Pedragosa, Izan Pérez, Roberto Toro, Adrián Leguizamón, Adrián Villacañas, Sergio Montero, Ferran Figueroa, Antonio García, Oscar Jaén i Daniel Fuentes.
Suplents: Maldini Melgar (p.s.), Miquel Bayona, Marcos Bernal, Alejandro Lebrón i Víctor Muñoz.

Àrbitre: David Barón Ajenjo, de la delegació de Barcelona.

Gols: 0-1: Daniel Fuentes; 1-1: Dani Reina, m. 52; 2-1: Pol Lozano, m. 75.

Incidències: Darrer encontre amistós de pretemporada del Cadet A espanyolista, disputat en el camp 3r. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí del passat diumenge. En les files del quadre vallesà Roberto Toro García, jugador que va militar al futbol base espanyolista.     





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M