dimecres, 26 de novembre del 2014

L'APMAE VOTARÀ EN CONTRA DELS COMPTES,
A LA PROPERA JUNTA GENERAL D' ACCIONISTES



COMUNICAT DE L'APMAE SOBRE EL SEU POSICIONAMENT A LA PROPERA
JUNTA GENERAL D'ACCIONISTES DEL RCD. ESPANYOL DE BARCELONA

25 de Novembre de 2014

A l'assemblea ordinària i extraordinària de l'APMAE que es va dur a terme el dia 24 de Novembre es va decidir, entre d'altres punts de l'ordre del dia, el vot negatiu de l'associació en els punts 2 (aprovació dels comptes, informe de gestió i gestió del Consell d'Administració) i 3 (reelecció o nomenament dels auditors de comptes) de l'ordre del dia de la propera Junta General d'Accionistes del RCD. Espanyol de Barcelona SAD que tindrà lloc el proper dia 1 de Desembre.

El motiu principal d'aquest posicionament son les objeccions als comptes que fa l'auditor en el seu informe, que farien variar considerablement el Deute Net i el Patrimoni Net. Així que mentre que ens els comptes que presenta el club serien de 133,7 Milions d'euros i 13,3 Milions respectivament, incorporant les salvetats que assenyala l'auditor, les dades serien de 151 milions i – 20,1 milions d'euros, quedant el club segons senyala l'Article 363 de la Llei de Societats de Capital, en causa de dissolució al quedar el seu Patrimoni Net per sota del 50% del seu Capital Social.

Al nostre lloc web podeu obtenir més informació sobre la nostra assemblea i descarregar-vos la presentació que es va projectar amb l'anàlisi dels comptes de l'Espanyol, hi podeu accedir clicant aquí.

Aprofitem per fer una crida per animar a tots els accionistes a assistir a la propera Junta General d'Accionistes, o en el cas de no poder assistir a delegar en un altre accionista, alhora que us convidem a que deleguin a l'APMAE. En aquest enllaç expliquem com.

Moltes gràcies.
La Junta directiva de l'APME





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M