diumenge, 23 de novembre del 2014

L'ESPANYOL "B" GUANYA A L'HOSPI (3-2)
I ES SITUA LÍDER PROVISIONAL A LA CLASSIFICACIÓ



RCD Espanyol “B”: 3 – CE L’Hospitalet: 2

Segueix l’equip de Lluis Planagumà fort a la Ciutat Esportiva. Aquesta nit dormirà com a líder del grup tercer de la categoria de bronze del futbol espanyol en espera de conèixer demà la resta de resultats. Avui, ha encarrilat perfectament el partit en el primer temps, però en el segon s’han torçat les coses, igualant el matx el conjunt riberenc.  Un gol de Joan Jordán, ha donat els tres punts a un Espanyol B que ha patit en les jugades a pilota aturada, però que ha acabat mantenint el marcador en un partit amb moltes cartolines i expulsions per cada bàndol.

Amb un Hospi intentant crear perill, mentre l’Espanyol B ben parapetat darrera sortia al contracop amb força  perill en les ocasions que ha disposat. La primera oportunitat ha sigut pels visitants amb un remat de cap molt perillós de Haro que ha sortit no obstant fora a la dreta de Koke. Una falta també amb molt de perill, l’ha enviat a la tanca el quadre riberenc.

Passats els primers vint minuts de joc, l’Espanyol B ha colpejat primer, durament al seu rival. Jairo s’emporta l’esfèrica amb velocitat i en horitzontal assisteix molt bé a Pirulo qui rep al mig deixant enrera a l’últim defensor i davant Craviotto el bat fent pujar el primer al marcador.  L’Espanyol mitjançant Marc Fernández arribà a l’àrea en una acció individual molt bonica, però la seva passada en profunditat per Pirulo no es pogué aprofitar.  

Tres minuts abans del descans, desplaçament llarg per Jairo qui controla bé i regateja la sortida de Craviotto; tot i caure, es torna a refer enduent-se la bola enganxada al peu, i en mig de dos defensors  remata ras al fons de la porteria establint el 2-0 en el marcador.  
  
Però en el segon temps tot s’ha torçat. Encara no es duia un minut de joc quan l’Hospi ha ficat una bola a l’àrea espanyolista i Raillo ha agafat fent caure al davanter impedint el seu remat i ha vist com al marge de la corresponent cartolina groga, el seu equip era castigat amb el llançament d’un penal, que transformat Haro llençant molt bé ajustat al màxim al pal dret de la porteria de Koke.

Semblava que s’alleugeria la pressió del quadre riberenc al veure Valentín la segona groga amb vuit minuts de diferència de la primera d'elles, i enfilar el camí dels vestidors de manera precipitada deixant el seu equip amb deu homes. Però no ha estat així, i l’Hospi ha tancat als blanc-i-blaus.  Un llançament bombejat dels visitants ha acabat a la part superior de la xarxa de la porteria espanyolista. Amb 10 homes, l’Hospitalet buscava l’empat.

Empat que ha arribat després d’un servei de cantonada amb doble rematada en la que els espanyolistes han demanat una probable falta que el col·legiat riojà no ha assenyalat un joc perillós al aixecar massa la cama el davanter, pujant l’empat al marcador en mig d’un gran embolic dins la petita.  

Mamadou ha sortit per Marc,  set minuts després, sent el primer dels canvis efectuats per Planagumà.  Als vint minuts del segon temps, jugada perfecta de l’atac perico amb pilota oberta per Pirulo a la banda esquerra pel centre de Rubén Duarte passat i en el segon pal llençant-se molt bé Joan Jordán, ha rematat de cap en planxa a boca de canó posant el que seria definitiu 3-2 en el marcador.  

Ha pogut sentenciar el partit el quadre espanyolista en un ràpid contracop desbordant al darrer defensor i sortint tot sol Pirulo, qui regatejant al porter ha perdut angle i en el cantó dret de la lateral de l’àrea de càstig tenint sol a Jairo al bell mig de l’àrea i a Mamadou en el segon pal, ha optat per rematar tant malament com ha sabut, alt i desviat.

Mancant 13’ minuts pel final, Ángel s’ha complicat la vida en una entrada forta a la frontal de l’àrea de l’Hospitalet –sense necessitat sent un atac perico, molt lluny per tant de zona compromesa – i ha vist la segona cartolina groga, igualant-se a 10 els homes per equip sobre la gespa.  S’ha marxat Pirulo i ha sortit Héctor per cobrir en defensa la baixa del jugador expulsat i reequilibrar les línies. Joan Jordán ha llençat un lliure directe molt bé, però un pèl fluix, llençant-se Craviotto a la seva dreta i aturant a menys d’un metre del pal dret. Sales s’ha convertit en la tercera substitució per Jairo.

A dos del final, recuperació de Pol Llonch molt bona arribant fins a la frontal i cedint per Mamadou qui dins l’àrea s’ha entretingut buscant forat, i ha perdut l’ocasió. El col·legiat ha afegit sortosament només tres minuts (apuntant les cartolines n’ha necessitat gairebé més) i tan sols dos llançaments creuats molt desviats per part de l’Hospi. Al 47’ i 25 segons, ha castigat al quadre perico amb una falta d’aquelles que fa entrar la por al cos a la parròquia perica. El llançament s’ha estavellat a la tanca defensiva i així s’han exhaurit les darreres opcions dels riberencs per igualar el matx.     


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Koke, Rober, Raillo, Duarte, Ángel, Pol Llonch, Luque, Joan Jordán, Jairo, Marc Fernández i Pirulo.
Substitucions: Mamadou per Marc Fernánez, m. 63; Héctor per Pirulo, m. 78; Iván Sales per Jairo, m. 84. Altres suplents: Néstor (p.s.), i Marc Navarro.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaráz, Haro, Vivi, Nano, Canario i Eric.
Substitucions: Ivan Carril per Nano m. 69; Rubén Carreras per Vivi, m. 74; Barrera per Alcaráz, m. 79; Altres suplents: Oliver (p.s.) i José.

Àrbitre: César Soto Grado del comitè territorial de La Rioja, assistit en bandes per Miguel Ortuño Sierra i David López Gil. Ha mostrat cartolines grogues a Raillo, m. 46; Ángel (50’ i 77’), Joan, m. 54, Koke, m. 57, Rubén, m. 80 per part local i a Peque, m.19, Valentín, (43’ i 51’), Canario, m. 75, i Agus, m. 85, per part visitant.

Gols: 1-0: Pirulo, m. 21; 2-0: Jairo, m. 41; 2-1: Haro (pen.), m. 47; 2-2: Alcaráz, m. 56; 3-2: Joan Jordán m.65.

Incidències: Encontre corresponent a la 14èna. jornada del campionat de lliga del grup 3r. de Segona Divisió “B”, disputat aquesta tarda de dissabte al camp 1er. de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Temperatura suau. Afluència nombrosa de públic seguidor del conjunt riberenc.   





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M